www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

streisean

Active Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by streisean

  1. Stiu ca mai am un topic pe aici dar e destul de specific pe o alta directie. Asa ca il scriu si pe asta sa zaca aici, doar-doar se iveste ceva. Nu de alta dar parca iar am chef de un metal mare si gras si spatial. Adica un post metal, drone/experimental. Si ma refer la ceva in genul asta: Sau asta: Sau asta: Deci greoi si leganat si atmosferic asa. Daca vrea cineva sa incerce directia asta, ma bag. Pentru orice altceva (fie ca e spre prog, thrash, heavy etc etc), NU MA BAG. Si asta sunt eu, batand ceva core-ala (la care, din nou, NU ma bag :))):
  2. Acum imi dau seama ca nu am pus nimic cu mine. Poate de asta nu s-a legat nimic. Pun aici ultimul clip cu mine la tobe (si cam singurul).
  3. Nimic nimic. Intre timp m-am luat cu alte nebunii si am si renuntat sa mai caut. Dar recunosc ca nici mesaje cu directia asta nu am primit.
  4. Suna poate usor nelalocul lui titlul subiectului, stiu. Cu toate astea as vrea sa ma alatur unui proiect in genul HVOB sau Golan sau Nordic Giants sau Kiasmos (aici cumva ne imaginam niste tobe:)). Spun in genul trupelor, pentru ca singura cerinta indispensabila ar fi bogatia sunetului (da,da, layere peste layere, ceva care sa sune ca o ditamai orchestra chiar daca pe scena vom fi doi omuleti). Pe langa partituri de percutie pot veni cu idei la chitara, clapa. Am si cateva piese scrise in GP pe care incerc acum sa le inregistrez in cubase. Niste schite, linii de pornire, vedem la fata locului daca merg sau nu. Daca nu, sunt oricum foarte pro in a participa la partea de compozitie muzicala (moama, ce exprimare ca la carte a iesit....:))) As vrea sa fiu abordat strict pe nisa asta, de sunet imens. Ca sa fiu cat mai precis, postez niste linkuri ale trupelor mai sus mentionate: BPM-ul poate fi mai downtempo dar si mai alert spre DNB liquid si chestii de genul..... Imi puteti trimite mesaj privat aici sau imi puteti trimite e-mail la: iianos85@yahoo.ro. V-am pupat si spor la cautari! LE: in Bucuresti!!
  5. foarte tari trupele enumerate de tine. m-ar tenta si pe mine sa ma bag
  6. Salut, am un ride aici: Din pacate nu sunt interesat de schimburi.
  7. Salutare, Am un zildjan K ride aici, daca esti interesat:
  8. Nup. As fi vrut neaparat crash si mai degraba un 19", 20".... In orice caz, s-au mai schimbat niste lucruri si deocamdata e UP doar pentru bani.
  9. Pret: 1100 RON Localitate: Bucuresti Contact: iianos85@yahoo.ro Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Un ride superb cu un sunet bogat, modern, foarte usor de crash-uit. Il dau pentru ca am nevoie de ceva cu un sunet mai mare. Schimb doar cu crash 18", 19" sau 20", B20, sunet modern. Multumesc frumos.
  10. Salutare, suntem cativa omuleti (tobe, chitara, bas, voce) care vor sa puna bazele unui proiect nou si care mai cauta cel putin un chitarist. Proiectul e nou nout asa ca cine va veni se poate implica si in partea de compozitie. Directia e catre un sunet mare, spatial, aerisit, multe efecte, teme repetitive, hipnotice, totul destul de downtempo... deci se merge spre un post metal/shoegaze. Ca referinte putem da: Avem si o conditie: sa iti placa mult mult referintele de mai sus. Asadar, daca esti din Bucuresti si esti interesat, PM te rog. Multumesc frumos.
  11. Multumesc frumos Sebastian dar e prea dry pentru gustul meu.
  12. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: iianos85@yahoo.ro Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Ride-ul l-am luat recent si imi place enorm. Are un raspuns rapid, e foarte bogat si foarte usor de crash-uit. Am nevoie insa de mai mult sunet!! Tot ceva bogat, cu raspuns rapid insa... mai mult. Daca incurca pe cineva un ride mai mare... il astept la un schimb. Ne reglam ulterior si cu diferenta de pret daca este cazul. Ride-ul este intr-o stare foarte foarte buna. Poze la cerere. NU E DE VANZARE!! DOAR SCHIMB!
  13. E prea baby Ar fi mers daca era de un 21". Multumesc frumos.
  14. Pret: 1300 RON Localitate: bucuresti Contact: iianos85@yahoo.ro Accept schimburi: Accept schimburi Salutare, Caut un ride care sa aiba un raspuns rapid atunci cand il crash-uiesc. In ultima vreme am inceput sa folosesc foarte mult ride-ul pe post de crash iar al meu are un raspuns destul de greoi fiind mult prea greu pentru asa ceva si prea.... ride de fapt. Daca aveti de dat un ride maxim medium ca si greutate, lasati-mi un orice pe-aici. Max 1300 Ron! Multumesc!
  15. M-am gandit mai bine si as vrea totusi sa dau niste referinte. mai mult pentru atmosfera, nu neaparat ca gen. https://www.youtube.com/watch?v=Vp65wdKwLYU Poate fi pop, rock, metal insa NEAPARAT trebuie sa fie cineva caruia sa nu-i placa sa rupa firul intr-o melodie si sa nu se plictiseasca daca ar canta acelasi lucru pret de 5 minute.
  16. Salutare, nici nu stiu cum sa incep... as vrea oameni, om, care sa-si doreasca acelasi lucru ca si mine. Sa facem ceva nou, sa nu ne fie frica sa folosim instrumente doar ptr ca nu sunt incadrate intr-un gen anume, sa spargem bariere ale genurilor muzicale. Totul insa cu o inclinare spre o abordare spatiala, melancolica. Pun aici niste filmulete cu mine insa cred ca ar conta mai mult o viziune artistica similara. Ah, sunt tipul de la tobe. De asemenea, mai am si un Gibson Les Paul pe care nu mi-e frica sa-l folosesc. In viitor as vrea sa arunc niste bani si pe alte instrumente de percutie: un soi de hangdrum, bongos, conga, etc, orice ar fi de folos proiectului. Prin urmare, daca vrea cineva sa faca ceva diferit, nu doar muzica de dragul cantatului, ajut cat pot eu de mult. Multumesc mult.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.