Sparky783

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

3 Neutral

About Sparky783

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

414 profile views
 1. Salutare, Ma numesc Aurelian si caut o trupa care sa abordeze genul muzical Post Rock, in genul trupelor Maybeshewill, This Will Destroy, God Is An Astronaut, And So I Watch You From Afar, If These Trees Could Talk (prea multe nume dubioase), etc. Cant la bass de cativa ani, am fost prin mai multe proiecte de progressive, metalcore, metal, djent chiar si rock-pop, funk. Acuma detin un Sandberg care as vrea sa-l incerc cu pedalele mele intr-un proiect post-rock. Mai jos las 2 link-uri catre 2 melodii pe care le-am compus prin 2012, nu sunt de calitatea cea mai buna, dar asa iese cand esti la inceput si incerci sa faci ceva home recording. PM if interested.
 2. Sparky783

  vând [EXPIRAT] Vand Aria IGB-35

  Salut. Din păcate l-am dat în seara asta. A venit o cunoștință și la luat. Îți mulțumesc pentru interes și scuze că nu l-am mai ținut.
 3. Sparky783

  vând [EXPIRAT] Vand Aria IGB-35

  Salutare! Vand acest bass foarte vechi, primul meu bass, Aria IGB 35. Cumparat prin 2008 din Muzica, pe vremea cand McMusic erau la etaj. A trecut prin multe aventuri si repetitii acest bass, din pacate a primit 2 cazaturi si capacul de la bateria s-a deteriorat cu totul. Nu am gasit nicaieri un inlocuitor, inafara de pus niste band izolir. Il vand la acest pret in speranta ca se gaseste un pasionat care vrea sa-l reconditioneze sau chiar un copil care vrea sa invete bass dar fara sa sparga pusculita cu bani. Eu doresc sa scap de el ca nu mai loc in casa de el dupa ce mi-am cumparat alte jucarii. Pretul e de 100 lei. Contact: sparky367@gmail.com sau PM O zi buna!
 4. Salut, Vand interfata audio prin USB Focusrite Scarlett 2i2. Am cumparat-o anul trecut de pe Thomman. Foarte buna pentru home studio, am folosit-o preponderent pentru a inregistra chitara acustica si chitara bass. Raport pret/calitate foarte bun, o recomand pentru incepatori care vor sa inregistreze sau proiecte facute in home studio. Multumesc, Aurelian
 5. Pret: 50 RON Localitate: Bucuresti Contact: sparky367@gmail.com Link producator: http://www.gruvgear.com/fretwraps Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Am comandat de pe Thomman 2 seturi de Gruvgear Fretwraps, un pachet de culoare neagra, celalalt de culoare verde. Mi-am pastrat cate 1 din fiecare, deci pun la vanzare 4. Pretul e de 50 de lei bucata.