www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

the n0x

Active Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  90%

Community Reputation

16 Good

About the n0x

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Craiova

Other Information

 • Band
  7 Tears Ago
 • Gear
  2007 Gibson Les Paul Studio Deluxe
  1990's Levin Stratocaster
  1958 "Gibson" Korina Flying V

Recent Profile Visitors

5,466 profile views
 1. the n0x

  vând Ibanez GRG7221 7 String

  Pret nou: 600 lei. Extended range la pret de nimic!
 2. the n0x

  vând Ibanez GRG7221 7 String

  Pret nou: 650 lei. Low price for low tunings!
 3. Se vinde un IBANEZ GRG7221 Bk, 7 string. Chitara suna bine, principal folosita acasa si la repetitii. Vine cu corzi de 10-62, A fost folosita principal in DROP G#. Prezinta 2 mici "ding-uri" insesizabile, unul pe spate si unul pe headstock. Un demo cu ea in mix se poate asculta in clip-ul de mai jos: Se vinde pentru a finanta o chitara fanned-fret. Este o chitara extraordinara pentru cei ce vor sa incerce extended-range la un pret accesibil. Prefer predare personala in Craiova pentru a putea fi probata insa trimit si in tara, ambalata corespunzator, costurile de transport fiind suportate de catre cumparator. Pretul este usor negociabil si nu accept nici un fel de schimb.
 4. Salutare! Vand un Boss Katana 50, stare foarte buna, folosit la cateva concerte si in sala de repetitii. Ampul se prezinta intr-o stare foarte buna. Ca bonus vine la pachet cu cablu USB pentru conectarea la Boss Tone Studio cat si pentru a fi folosit ca interfata audio. +Double bonus o pedala channel switcher handwired metal enclosure si cablul stereo aferent. Trimit si in tara prin curier ambalat corespunzator, transportul fiind suportat de catre cumparator. Revin cu poze in curand. Tel: 0768977962 mail: then0xrecords@gmail.com Multumesc!
 5. Salutare, Dupa cum spune titlul lucrez la un proiect stratocaster baritone. Caut un neck baritone care s-ar potrivii la un strat. caut 27" sau chiar 28" scale. Ar fi de preferat sa includa si tuners dar nu este obligatoriu. Multumesc!
 6. Salutare! Ma intereseaza sa achizitionez un set solderless pentur EMG. Dozele sunt pe un PRS SE Singlecut, deci am nevoie de 1 ton, 1 volum, cablurile quick-connect, cablul pentru baterie si output jack-ul! Mersi!
 7. the n0x

  schimb [EXPIRAT] Epiphone 58 Korina Flying V

  Schimb cu PRS sau Fender Strat (Mexic / Japan / HW1) sau se vinde cu 1800 FIX.
 8. the n0x

  Fan Club HARLEY BENTON

  She is the perfect girl. HBR-457 Bk Progressive series. Corzi Dunlop Heavy Core, si colour mods. Pentru cei curiosi cum suna aveti mai jos un demo: Voi posta curand si poze + demo cu a mea HBO-850SB! Stay tuned and long live Harley Benton!
 9. the n0x

  vând [EXPIRAT] Prs Se Custom 22

  Schimbi cu chitara din anuntul meu?
 10. O super chitara insa nu ceea ce caut asa ca sare spre un nou proprietar! Ma intereseaza un schimb in principal. In stare excelenta fabricatie circa 2007 in Koreea - modelele actuale se fabrica in china la o caltate mai slaba Corp Korina Neck Korina Gibson Deluxe Tuners Nashville style bridge mai solid. Doze DEAN DMTd Zebra medium-output hardcase original Epiphone ecranaj cu folie de cupru Emblema cu Gibson de pe headstock se poate da jos fara probleme. Ma intereseaza schimburi numai cu PRS ( in special modele singlecut sau SE, tremontti or otherwise) Pret orientativ (2200 Ron)
 11. the n0x

  Fan Club HARLEY BENTON

  Salutare si felicitari pentru initiativa de a face un fan-club pentru pasionatii de HB! Mi-am achizitionat acum aproape 2 luni, doua frumoase care au reusit sa intregeasca familia. :-D Vorbesc desigur despre HB R-457 Bk Progressive Series si HBO-850SB. fiecare a venit cu mici imperfectiuni, bube, defecte, "scapari ale QC-ului" dar all in all cand pui mana pe ele si incepi sa canti chiar nu mai conteaza nimic. De mult timp vroiam sa-mi ud talpile intr-un 7 String, sa vad care-i shpilu', iar acum ma bucur ca am luat decizia asta. Granted, corzile cu care a venit erau putin cam "cantate", dar dupa un set nou de Dunlop HeavyCore 10-60 suna as brootal as it can be. Electroacustica m-a uimit prin sunetul ei "la rece'. un sound plin, curat, cristal. Amplificata suna putin hollow, dar probabil un upgrade la doza piezo ar rezolva problema asta. O sa incerc sa-mi fac timp cat mai curand sa organizez un photoshoot cu ele (nude of course). Pana atunci va las cu un demo tras cu R-457 on the day I got her: Enjoy!
 12. Se vinde un procesor de chitara Digitech RP350. Functioneaza ireprosabil. Vine cu alimentator plus cablu de USB pentru actualizare soft / modificat bancuri. Nu negociez, nu schimb! Am nevoie urgenta de bani. voi posta curand si cateva sample-uri de sound.
 13. Teoretic ea nu vrea sa se alimenteze la bat nici scoasa din pedalier. Voi verifica atent sa nu fie un scurt in circuit. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
 14. Ea este prima ca pozitie in pedalier. Voi incerca sa o alimentez si separat. Momentan nu vrea sa se alimenteze la baterie...trebuie sa verific din nou cablurile.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.