www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MarianFCD

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

MarianFCD last won the day on May 11 2018

MarianFCD had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About MarianFCD

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  W3 4R3 NUM83R5

Recent Profile Visitors

2,777 profile views
 1. Pret fără controller : 2500 de lei
 2. Uuupp, reducere mare la 3100 de lei!
 3. Vand Axe FX in stare perfecta de functionare, vine insotit de controller cu chip dedicat FCB1010. Pot lasa si tonurile pe care le aveam pe el, sunt unele chiar bune. Nu iau in considerare niciun schimb. Cam asa suna:
 4. MarianFCD

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Tremonti

  up 1800 lei pentru zilele urmatoare!
 5. MarianFCD

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Tremonti

  up 2000 de lei!
 6. MarianFCD

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Tremonti

  Valabil! Intr-adevar, am scris la repezeala anuntul, este vorba de un PRS SE Tremonti Custom GB. Link si aici: https://www.thomann.de/gb/prs_se_tremonti_custom_gb_2017.htm A nu se confunda cu modelul un pic mai slab cotat tot din seria coreeana. Pretul scade la 2000 de lei.
 7. Vand acest PRS, are un ton extrem de bogat, este intr-o stare foarte buna si vine cu un setup excelent. Nu doresc schimburi!
 8. MarianFCD

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Holcomb Signature

  Eu nu am timpul tau sa stau sa editez poze, am postat o poza facuta pe jumatatea aceea ca sa fie vizibila data achizitiei si am incarcat-o brut. Asta o data, a doua oara, vezi ca black friday ala mare despre care vorbesti tu e in alta perioada a anului, vreo 5 luni mai incolo decat iunie. Eu nu fac business din vanzari de chitare, consider ca e de bun simt daca vrei sa ai astfel de interventii, sa le ai in privat. Eu pot cere cat doresc pe instrumentul meu, in momentul de fata pe orice site e peste 1000 de euro si la noi in tara, la MC, in momentul asta e 4500. Pretul meu a fost 3300 si mai eram dispus sa negociez, pretul este unul foarte corect pentru un instrument impecabil. Chitara iese de la vanzare!
 9. MarianFCD

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Holcomb Signature

  Datele personale, CNP, adresa nu ascund nimic, esti interesat de instrument, iti pun la dispozitie ce doresti. Dar romanii au alte scopuri si prea mult timp liber. Sanatate!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.