www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MarianFCD

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

MarianFCD last won the day on May 11 2018

MarianFCD had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About MarianFCD

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  W3 4R3 NUM83R5

Recent Profile Visitors

2,501 profile views
 1. Vand Axe FX in stare perfecta de functionare, vine insotit de controller cu chip dedicat FCB1010. Pot lasa si tonurile pe care le aveam pe el, sunt unele chiar bune. Nu iau in considerare niciun schimb. Cam asa suna:
 2. MarianFCD

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Tremonti

  up 1800 lei pentru zilele urmatoare!
 3. MarianFCD

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Tremonti

  up 2000 de lei!
 4. MarianFCD

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Tremonti

  up
 5. MarianFCD

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Tremonti

  Valabil! Intr-adevar, am scris la repezeala anuntul, este vorba de un PRS SE Tremonti Custom GB. Link si aici: https://www.thomann.de/gb/prs_se_tremonti_custom_gb_2017.htm A nu se confunda cu modelul un pic mai slab cotat tot din seria coreeana. Pretul scade la 2000 de lei.
 6. Vand acest PRS, are un ton extrem de bogat, este intr-o stare foarte buna si vine cu un setup excelent. Nu doresc schimburi!
 7. MarianFCD

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Holcomb Signature

  Eu nu am timpul tau sa stau sa editez poze, am postat o poza facuta pe jumatatea aceea ca sa fie vizibila data achizitiei si am incarcat-o brut. Asta o data, a doua oara, vezi ca black friday ala mare despre care vorbesti tu e in alta perioada a anului, vreo 5 luni mai incolo decat iunie. Eu nu fac business din vanzari de chitare, consider ca e de bun simt daca vrei sa ai astfel de interventii, sa le ai in privat. Eu pot cere cat doresc pe instrumentul meu, in momentul de fata pe orice site e peste 1000 de euro si la noi in tara, la MC, in momentul asta e 4500. Pretul meu a fost 3300 si mai eram dispus sa negociez, pretul este unul foarte corect pentru un instrument impecabil. Chitara iese de la vanzare!
 8. MarianFCD

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Holcomb Signature

  Datele personale, CNP, adresa nu ascund nimic, esti interesat de instrument, iti pun la dispozitie ce doresti. Dar romanii au alte scopuri si prea mult timp liber. Sanatate!
 9. MarianFCD

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Holcomb Signature

  3300 noul pret
 10. Interfata este excelenta, se doreste a fi o copie a modelului de la Behringer UCG102 si este una foarte reusita. Se conecteaza foarte usor la USB-ul laptopului/calculatorului, vine cu un driver de CD si va puteti instala Guitar Rig pentru a avea acces la efecte. O puteti folosi cu mare incredere sa inregistrati piesele favorite sau propriile compozitii.Va atasez o inregistrare cu instrumentul tras prin interfata: https://www.youtube.com/watch?v=mqQPbHhoX-A
 11. Chitara este luata anul trecut la sfarsitul lui iunie de la MC Musical, deci se afla in garantie inca un an si ceva. Este impecabila, are si tipla pe spate, se poate proba.Vine cu niste doze foarte agresive, celebrele Alpha&Omega by Seymour Duncan. O puteti vedea la treaba aici:
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.