www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andreidanescu

Newcomers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

2 Neutral

About andreidanescu

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Targu Jiu
 1. andreidanescu

  vând Ibanez Premium RG721RW

  Ai PM.
 2. andreidanescu

  vând Ibanez Premium RG721RW

  Salut! Scot la vanzare acest RG721RW Premium. Chitara a fost recent curatata, setata, iar tastele polisate, acestea fiind intr-o stare buna, neavand nevoie de fretwork suplimentar. Are corzi noi de 10-46, actiunea destul de joasa, nu are fretbuzz. D.p.d.v. functional, chitara nu are nici un defect. Estetic, chitara prezinta cateva urme de uzura in special pe spatele corpului pe care am incercat sa le surprind cat mai bine in poze (de mentionat ca mai prezinta cateva zgarieturi mici pe care nu am avut cum sa le captez). O vand deoarece vreau sa investesc intr-un procesor de efecte. Chitara vine cu tot cu case. In ceea ce priveste schimburile, sunt deschis la oferte. Se poate trimite in tara/predare personala in Bucuresti.
 3. andreidanescu

  Threadul Oficial: Ce Amp Sa Imi Iau

  Problema este bugetul, toate amplificatoarele+cabinetele se incadreaza cam la limita in bugetul meu (nu mai mult de 2600 roni). Oricum, in viitor, cand o sa am bani, o sa schimb cabinetul, dar pana atunci Jet City 24S-ul cred ca o sa fie ok, tinand cont ca are difuzoare Eminence. Cred ca totusi voi merge pe Jet City 100HDM , tinand cont ca pe Thomman e inclus si intr-un pachet promotional.
 4. andreidanescu

  Threadul Oficial: Ce Amp Sa Imi Iau

  Salutare! Vreau sa imi cumpar in viitorul apropiat un amplificator nou. Cant in general metale grele (gen Cannibal Corpse, Death etc) si m-am gandit la urmatoarele 3 amplificatoare: Randall RG 1503+cabinet Peavey 412 EX Windsor Slant Jet City 100HDM+cabinet Jet City 24S Randall RT50H+cabinet Jet Cirty 24S Pe care mi-l recomandati?
 5. andreidanescu

  Jackson Kexmg?

  Curiozitatea iti e scuzata, am 16 ani.
 6. andreidanescu

  Jackson Kexmg?

  Scuza-mi exprimarea ), chitara mai potrivita pentru heavy metal, you get the point
 7. andreidanescu

  Jackson Kexmg?

  Salutare. In cautarea mea dupa o chitara pentru metal de nivel mediu, am dat peste aceasta http://www.guitarsho...vels_p2694.html Are cineva experienta cu ea? Pretul pare bun, are EMG-uri adevarate si floyd rose special, pe cand majoritatea din aceeasi categorie de pret au ori Duncan designed, ori EMG HZ. Ce pareri aveti despre ea? De asemenea puteti sa imi recomandati alte chitari mai metal in aceeasi gama de pret (2000-2400 ron)? Multumesc anticipat.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.