www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vladxus

Active Members
 • Posts

  183
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Hunedoara

Other Information

 • Gear
  Hora Reghin Spaniol,
  Ibanez AW-10 ECE,
  Epiphone Les Paul Standard,
  Godin G1000,
  Amp H&K Matrix 100,
  Boss ME-50.

Recent Profile Visitors

6457 profile views

Vladxus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Vladxus

  Rgc Arad

  Imi dau seama ca incerc marea cu degetul si dezgrop un thread vechi, dar de curand m-am mutat in Arad. Am o problema cu un multiefect BOSS ME-50, pare sa fie un filtru defect (se aude o groaza de zgomot de fond de cand este alimentat, fie ca este conectata chitara sau nu). Daca se ocupa cineva cu asa ceva sau poate sa ma ajute cu un numar de contact, raman dator. Va multumesc!
 2. Din cate stiu, corzile de nylon cu "buton" sunt pentru chitarile fara headstock (vezi Aria Sinsonido). Dar bineinteles ca se pot folosii si pentru chitara clasica normala.
 3. Eu mai cochetez cu chitara clasica. Dar intre lucru si licenta nu prea apuc sa repet at trebuie. Acum ma chinui cu Canon in Re. Userul muky are o galerie muzicala cu piese pentru clasica. Merita ascultat. Mult spor!
 4. daca nu sunt prea indiscret: de unde? De undeva din Timisoara sau din strainatate?
 5. Si eu am un HP dv5 si am aceeasi problema. Nu am gasit solutie pentru asta, dar retin ca am gasit undeva pe net ca este vorba de ceva soft (Vista), nu ca ar fi placa de sunet stricata.
 6. Sunt curios daca a pus vreunul dintre voi mana pe o chitara Godin - "La Patrie". Pare tentant, dar ar insemna sa fie cumparata inainte de a pune mana pe ea.
 7. Si eu caut o chitara clasica tot in acea zona de pret; in Timisoara inca nu am vazut ceva deosebit. Sunt curios sa vad care va fi alegerea ta.
 8. **dezgropare de topic** Mi-am luat o ukulele si pot spune ca este foarte distractiva. Desi pare o jucarie, este un instrument in toata regula. Pentru dependentii de distors: uke cu distors
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.