www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Muky

Veteran
 • Posts

  269
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  L,hay les roses, France

Other Information

 • Gear
  Chitara Clasica Hora- 1981
  Chitara Clasica Hora- 2004 model M77
  Chitara Clasica Alhambra 3C - 1988

Muky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

6

Reputation

 1. http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=32902 Un dia de noviembre - Leo Brouwer
 2. Aprilie ca aprilie, da io tot in noviembre... Leo Brouwer Un_dia_de_noviembre.mp3
 3. Ni maaa, ca mandru mai suna !!! Fain ii pe la capitala?!?
 4. Un tango... :) ...cam pe langa pe alocuri Tango.mp3
 5. Pai cum de ce ai emotii mai mari? Greselile se simt mult mai bine la chitara clasica, esti singur acolo pe scaun ... e destul de greu sa o dregi cand o comitzi. Am io o sugestie , sa nu mi-o iei in nume de rau, daca se intampla sa gresesti, da-i inainte, nu te mai intoarce, nu va mai fi asa de saritor in ochi. Spor!
 6. Bravos! Ai zbarcit-o tu o tzara cu Lauro si ar mai fi cate ceva...da' o iesit pana la urma . Succes mai pe mai departe!!! Si vrem (vreau) sa mai auzim (sau vedem) din astea. Multa bafta!!!
 7. Bre Michel, iar imi lipseste aplaudacul... sa mai bat si eu din palme... cred ca trebuie sa facem o cerere catre Cosu: baga bre un aplaudac la iemoticoanili iehstea Frumoasa!!! Stii ca io-s cu ... samana cu asta la... cu cealalta acolo, etc. Ma abtin acuma. Atmosfera imi place tare. Imi place chiar si faptul ca este asa de "murdara", la sunet ma refer. M-ai cam prins... Credeam ca te-ai apucat de alte arte... sper sa nu te lasi de asta. (aplaudac)
 8. Domenico Scarlatti.... o sonata SONATA_L483_loss.mp3
 9. Jos cu palaria! Si dau cu ea de pamant si daca vrei... mai si sar pe ea! Da-ti zburda degetele nu gluma... imi plac toate foarte mult! Felicitari pentru asa cantare!
 10. Tony, din pacate, iti spun din experienta, varianta asta cu bunul simt nu o sa mearga. Autocenzura? Fiti seriosi. Iti spun eu, solutia in aceste cazuri este BAN dupa AVERTISMENT neluat in seama sau in unele cazuri BAN din prima. Cate avertismente si cui date... asta tine de administratori si moderatori. Bineinteles ca cel banat se va reinscrie s.a.m.d.p , dar dupa vreo doua incercari se va schimba si va cobori din copac. Bun asta e una, alta acuma, vezi tu VIP-urile oricat de VIP-uri ar fi ele sunt in primul rand oameni si cu atat mai umanizati cu cat apar intr-un forum. Aici vor, nu vor isi arata o parte din personalitate, din caracter din felul de a fi. Cam aici sunt atacati. Nu prea ai ce face. De multe ori atacurile astea sunt justificate, chiar daca din bun simt nu ar trebui sa aiba loc. Solutia? BAN, avertisment, etc. Cam asta-i punctul meu de vedere.
 11. Muky

  Batai

  ... bataia-i rupta din rai, bati in sus dai la mecla, bati in jos dai la.... probabil ca te referi la masura de 4/4 ... asta presupune sa ai 4 timpi si accente pe timpul unu (principal) si pe trei(secundar). Te asigur ca sunt cantecele o multime. La inceput te sfatuiesc sa canti conform masurii si nu masori cantecul ca s-ar putea sa masori pe langa. Dupa ce iti formezi urechea iti vei da seama in ce masura este facuta o piesa. Daca te referi la modalitatea de zanganit 2 x de sus in jos ...etc. pai cred ca sunt o multime de variante de a zdrangani daca zdranganesti in asa fel incat sa incapi in masura in care a fost facut cantecelul si toate ar suna OK. Te asigur ca orice cantecel a fost facut intr-o masura, chiar daca incostient. Spor la zdranganit!
 12. ...pai toate sunt pe rgc... cred ca cea mai simpla varianta sa le asculti cu playerul pus de Cosu este sa mergi pe profil si apoi -galerie muzicala- , acolo apare tot
 13. mamanica http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=26164
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.