www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

jules

V.I.P.
 • Content Count

  738
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

5 Neutral

About jules

 • Rank
  ō

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Recent Profile Visitors

7710 profile views
 1. prezinta semne de uzura, functioneaza perfect varianta sovietica, negra cu accente bleu 250 lei, bucuresti 0746 767 783 http://www.cheesyguitars.com/effect-lel_cz.html
 2. jules

  Rgc Thing

  sper ca inca se mai intampla de-astea, cu sau fara rgc nostalgia or not, you cannot start one's car with water after agitating the key in the river upstream
 3. jules

  Videoclipuri

  datascrâșnet
 4. jules

  Eu Pe Youtube!

  1. stiu ca e ars pe fata, ca doar ne zice si de incendiu, si cat de orfan e.. 3. nu e vorba de nici o metoda, pur si simplu se creeaza o disonanta. nu ma intereseaza al cui e filmul, poate la fel de bine sa fie "caz real". daca asta e apreciat dintr-o facultate de arte, dumnezeu cu mila.
 5. jules

  Eu Pe Youtube!

  1. romania, si mai ales bucurestiul, nu mai sunt asa biased by looks. "pentru ca arat asa" e doar o scuza, jenanat ca zice asta de 2 ori. 2. cred ca are toate cliseele de empatie folosite vreodata in cinema (si nu numai). 3. si probabil greseala capitala din punch line-ul filmului, tipul lasa chitara jos cand incep coldplay sa cante (lasa impresia ca de fapt n-are nici o treaba cu muzica - era mult mai ok daca se suprapuneau de la un punct incolo). ps: ce nota ai luat?
 6. well, oamenii astia nu prea vorbesc cu 'cred' spre deloc
 7. jules

  Cinema Club

  de ce mai postezi daca nici macar nu ti-a placut?!?!
 8. nu mi se pare ca biletele la concerte au vreo relevanta in politica rgc referitoare la bisnita (unde relevant = instrumente, aplificatoare, sali etc.) le consider un moft. faptul ca un user ridica pretul unui bilet pe forum, mi se pare mai degraba o problema morala (aka arata ca nu da doi bani pe comunitate -> cu atat mai grav), problema lui daca face asta oriunde altundeva. in final, petrica striga lupu! pt a n-a oara si nu-l mai crede nimeni..
 9. going emo.. any minute now.. waaaaait for it waaaaait for it..
 10. jules

  Poezie

  e sub 9 pe tastatuà.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.