www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

felix

Veteran
 • Content Count

  2306
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

felix last won the day on August 18

felix had the most liked content!

Community Reputation

98 Excellent

About felix

 • Rank
  amator

Profile Information

 • Location
  Washington DC

Other Information

 • Band
  Reluctant Zero
 • Gear
  Guitars: Fender American Deluxe 2011 LH, Fender American Deluxe 50th Anniversary 2014 LH, Fender American Stratocaster '97 LH, Schecter C-1 Custom LH, Schecter Solo II Blackjack LH, Schecter Tempest LH, Schecter Damien Platinum 7 string LH, ESP LTD TE-200 LH, Jay Turser LP LH, Warmoth Custom Telecaster LH, Warmoth Custom P90 Stratocaster LH, Warmoth Custom Hot Vintage Noiseless LH, Chapla Custom Shop Super Strat LH, Epiphone ST LH, Martin D-42 Custom Shop LH, Takamine 3608CLH, Ovation Artist LH.

  Amps: Bogner Ecstasy 101B + VHT 212 cab, Egnater Tourmaster 4212, PRS SE-30, Peavey Classic 20.

  Pedalboard: Boss ES-8 controller, Strymon Timeline, Strymon BigSky, Ibanez TS9 Analogman mod.

Recent Profile Visitors

17475 profile views
 1. Orville au fost in producție pana in 1998 când s-a trecut exclusiv la Epiphone Japan (modelele Elitist). Părerea mea e ca din toate LP pe care le-am avut și încercat, asta este cea mai buna de departe (am avut și Epi și Gibson și după cum se vede am și un Tokai.) Uite aici un mic demo făcut in graba pe un amp Fender Champ X2 (tube amp).
 2. Sunt multe branduri mai mult sau mai puțin japoneze care au făcut Les Paul in perioada aia. Unele încă mai fac. Sfatul meu e sa cauți Orville, Tokai, Burny, Edwards și Ibanez. Cam asta e ordinea in funcție de calitate. Orville a fost făcut de Gibson in diverse fabrici din Japonia pana in 1998 și după părerea mea, e cam cel mai bun Les Paul japonez. Tokai de asemenea este la același nivel dpdv calitativ.
 3. Guys, stiu ca este un pic imposibil sa o gasesc. Pe scurt, acum 10 ani am vandut chitara asta aici pe forum. Este un Epiphone Les Paul PlusTop left handed. Daca cumparatorul sau persoana la care a ajuns aceasta chitara vede acest mesaj, il rog sa ma contacteze in privat. As dori sa o recuperez sau macar sa ii dau de urma. Multumesc anticipat!
 4. Caut sa cumpar o chitara lefthand (adica pentru stangaci). M-ar interesa in principal un Squier Classic VIbe Stratocaster dar sunt dispus sa analizez orice oferta. De preferinta locatia sa fie Bucuresti ca sa o pot proba. Ma gasiti in privat.
 5. 2. Original Clone Baby Wah - VANDUT! Pentru restul va fac o oferta de nerefuzat, repede sa plec acasa ca e weekend ) Durham Sexdrive + Trace Elliot Dirt Box + Soundblox Multiwave Distorsion by Source Audio + Marshall Blues Breaker original - 1500 lei
 6. Pret: 500 Localitate: Bucuresti Contact: 0723654642 Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Ipad 3, modelul cu sim si 32GB, ecran retina. Tableta a fost reparata, a fost schimbat display-ul insa are acesta are o zona de 1 cm in care nu primeste comenzi touch. Problema vine de la o cupla de pe placa de baza care nu a fost schimbata. Se vinde pentru piese sau eventual pentru cine il poate folosi asa. Detaliile se pot vedea in fotografiile atasate. Vine insotit de incarcator, cablu USB si husa. Accept schimburi cu alte tablete. Contact: 0723.654.642 sau PM
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.