www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MatGav

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About MatGav

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Suceava

Other Information

 • Gear
  Ibanez RGDIX6L

Recent Profile Visitors

287 profile views
 1. Ultimul loc unde o caut inainte sa dau banii pe una nou nouta. Daca stiti pe cineva care ar vrea sa se desparta de a lui, sa ma sune.
 2. Vand pedala din descriere, fara defecte tehnice. Ca schimb m-ar interesa oricare din urmatoarele: Earthquaker Plumes, Boss Angry Driver, Digitech The Drop sau o interfata Focusrite, pentru mai multe detalii sau oferte, va stau la dispozitie la telefon sau PM. Trimit in tara cu transportul la cumparator sau predau personal in Suceava cu test.
 3. Vand pedala din imagine, fara defecte. O vand pentru ca ocupa prea mult spatiu si nu prea folosesc chorus. Are velcro pe spate si vine cu cutia originala, pentru mai multe poze, PM. Trimit in tara cu transportul suportat de cumparator sau predare personala in Suceava.
 4. Din lipsa de spatiu pe pedalboard, vand una bucata delay Flashback x4 Vine cu cablu de date pentru conectarea la PC pentru toneprint si cu adaptorul original. Fara cutie. Trimit in tara cu transportul suportat de cumparator. Accept unele schimburi cu un delay mai mic, pentru mai multe detalii, la telefon sau mesaj privat.
 5. Nu mai sunt interesat de schimburi, dar am nevoie de bani, o saptamana pedala va costa 300 de lei
 6. accept diverse schimburi, ma intereseaza un overdrive, mai multe detalii in pm
 7. Achizitionat decembrie 2020 de pe Thomann, copie de Tube screamer, o vand pentru ca nu o mai folosesc. Trimit gratis prin publi24
 8. Achizitionat decembrie 2020 de pe Kytary, este o clona reusita dupa Friedman BE-OD, se vinde deoarece nu o mai folosesc. Se poate vedea/testa in Suceava. Transport gratis prin Publi24
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.