www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MatGav

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

Profile Information

 • Location
  Suceava

Other Information

 • Gear
  Ibanez RGDIX6L

Recent Profile Visitors

409 profile views

MatGav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. Se vinde acest distortion pe care l-am cumparat in cautarea unui anumit ton pe care l-am gasit cu o alta pedala, asa ca nu mai am ce face cu ea Se poate vedea si testa in Cluj-Napoca, trimit in tara cu transportul la cumparator Pentru mai multe detalii sau poze, ne auzim la telefon
 2. Vand pedala din imagini, in stare impecabila, nu prea folosesc si prinde praf Se poate vedea si testa in Cluj-Napoca, trimit in tara cu transportul la cumparator Mai multe detalii sau poze in privat cine doreste
 3. Utilizat doar in casa, am constatat ca nu il folosesc mai deloc, sper sa mearga la cineva care sa il poata exploata cum trebuie. Se poate vedea si testa in Cluj, trimit si in tara cu transportul la cumparator. Nu sunt interesat de schimburi.
 4. Ultimul loc unde o caut inainte sa dau banii pe una nou nouta. Daca stiti pe cineva care ar vrea sa se desparta de a lui, sa ma sune.
 5. Vand pedala din descriere, fara defecte tehnice. Ca schimb m-ar interesa oricare din urmatoarele: Earthquaker Plumes, Boss Angry Driver, Digitech The Drop sau o interfata Focusrite, pentru mai multe detalii sau oferte, va stau la dispozitie la telefon sau PM. Trimit in tara cu transportul la cumparator sau predau personal in Suceava cu test.
 6. Vand pedala din imagine, fara defecte. O vand pentru ca ocupa prea mult spatiu si nu prea folosesc chorus. Are velcro pe spate si vine cu cutia originala, pentru mai multe poze, PM. Trimit in tara cu transportul suportat de cumparator sau predare personala in Suceava.
 7. Din lipsa de spatiu pe pedalboard, vand una bucata delay Flashback x4 Vine cu cablu de date pentru conectarea la PC pentru toneprint si cu adaptorul original. Fara cutie. Trimit in tara cu transportul suportat de cumparator. Accept unele schimburi cu un delay mai mic, pentru mai multe detalii, la telefon sau mesaj privat.
 8. Nu mai sunt interesat de schimburi, dar am nevoie de bani, o saptamana pedala va costa 300 de lei
 9. accept diverse schimburi, ma intereseaza un overdrive, mai multe detalii in pm
 10. Achizitionat decembrie 2020 de pe Thomann, copie de Tube screamer, o vand pentru ca nu o mai folosesc. Trimit gratis prin publi24
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.