www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

xnonamex

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

5 Neutral

About xnonamex

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  always somewhere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. xnonamex

  vând Vand Ibanez S521-BBS

  Up!
 2. Vând amplificator Boss Katana Mini, cumpărat în ianuarie 2018 și folosit foarte puțin, cred că maxim 2 ore. Practic sta degeaba de un an, de aceea vreau să îl și vând. Se vinde împreună cu un cablu Roland și un adaptor Sounsation.
 3. Chitara a fost cumpărată în noiembrie 2018 de la Guitarshop, este cea de la acest link: https://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-vintage-modified-telecaster-thinline_p777.html Tot la Guitarshop a fost montat un set de doze Fender Custom Shop 51 Nocaster (https://m.thomann.de/intl/fender_51_nocaster_pickup_set.htm?i11l=en_GB%3ARO.RON%3AEUR și locking tuners Fender (https://m.thomann.de/intl/fender_schaller_locking_tuner_ch.htm?i11l=en_GB%3ARO.RON%3AEUR ambele cumpăratede la Thomann in decembrie 2018, in valoare totala de 1.000 lei (am facturi pentru toate produsele!). Chitara este practic noua, nu am cântat decât câteva minute pe ea, când am testat dozele, e impecabila, e un model mai deosebit, cu short scale (24.75"), semi hollowbody si grif mai subțire decât un Telecaster normal. Ofer bineînțeles si dozele originale Duncan Designed și cheițele originale. Corzile sunt noi, Elixir Optiweb 9-42. Se vinde și cu o husa Powerpad by Ibanez. Singura problema este că doza de la neck nu se aude aproape deloc, ceva nu face contact, nu știu ce are. Din păcate nu am testat-o atent in magazin după montaj și am observat abia când am ajuns acasă, dar cred că se rezolva la Mihnea la Guitarshop. Prețul este negociabil!
 4. xnonamex

  vând Vand Ibanez S521-BBS

  Anunț valabil! 1400 lei negociabil!
 5. xnonamex

  vând Vand Ibanez S521-BBS

  Up! 1500 lei!
 6. xnonamex

  vând Vand Ibanez S521-BBS

  2000 lei
 7. xnonamex

  vând Vand Ibanez S521-BBS

  Update! Prețul de 2000 lei include și un amplificator Fender Mustang 1 V2, cumpărat anul trecut în mai de la Guitar Shop București și folosit aproximativ 5 ore!
 8. xnonamex

  vând Vand Ibanez S521-BBS

  Valabil! Prețul este negociabil.
 9. xnonamex

  vând Vand Ibanez S521-BBS

  Chitara am cumparat-o in iunie anul trecut de la MCmusic, și tot la ei i-am montat un set de doze Seymour Duncan JB/Jazz (Hot Rodded). Am cantat destul de puțin la ea, ca număr de ore cred că undeva in jur de 30-40. Arata foarte bine, nu a fost lovita sau zgâriată, singura problema este că lângă butonul de strap de la gat a crăpat un pic vopseaua, pe spatele corpului, pe o lungime de cam 1 cm, se vede in fotografii! Nu am idee de ce, eu am umblat intotdeauna cu grija cu ea, pentru că se știe că S-urile sunt destul de sensibile din cauza corpului foarte subțire. Se vinde împreună cu dozele originale, pe lângă cele Seymour Duncan, cu o husa Powerpad by Ibanez, strap Planet Waves lat, un set de corzi noi D'Addario NY XL 10-46. Preț ușor negociabil! Cei interesați, rog contact pe PM, apoi putem stabili alte detalii referitoare la preț, livrare etc, la telefon!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.