www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

xnonamex

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xnonamex

  1. Vând cele 5 chitari din fotografii. Ibanez RG652AHMFX-NGB (1300 euro) Mint condition, folosita de 2-3 ori, in rest a stat doar in hardcase-ul original cu care se vinde, cu case candy complet (carte, tool etc.) Epiphone Les Paul Tribute Plus Prizm (1300 euro), mint condition, folosita la fel de rar, și ea vine cu hard case-ul original Epiphone cu case candy. FujiGen Jil-Ash-M (1000 euro), și ea e tot ca noua, încă are foliile pe doze și pickguard, a venit cu husa soft pe care nu o mai am, am dat-o unui prieten, dar se vinde cu un hardcase Gator, modelul acesta: https:/www.thomann.de/ro/gator_foam_case_electric_guitar.htm Harley Benton Fusion III Firemist, editia aniversara 25 de ani cu husa si toate accesoriile, inclusiv inbusuri, lanyard etc. (500 euro) si un Epiphone Mastebilt Excellente (1300 euro), cu hardcase original și case candy complet. Nu voi scrie aici foarte multe detalii despre fiecare chitară în parte, se găsesc recenzii pe net sau pe YouTube. FGN și Ibanezul sunt MIJ, calitatea e excelenta la ambele, iar FGN-ul nu prea se mai găsește nici pe Reverb nici pe la magazine online, nici măcar la Thomann. E o chitara superba, cu doze Seymour Duncan și lucratura aproape perfectă. Cele doua Epiphone au fost ediție limitată și nu mai sunt pe nicăieri din ce vad. Deși făcute în China, sunt lucrate excelent, iar LP-ul are doze Gibson USA ’57 Classic și Classic Plus, Grover locking tuners, electronica Switchaft made în USA, AAA flamed maple cap etc. etc. etc. și vine și cu strap locks. Practic dacă scria Gibson pe ea cred ca ar fi costat peste 2000 euro... Aici puteți vedea exact toate detaliile: https://www.mooloolabamusic.com.au/epiphone-les-paul-tribute-prizm-plus-rainbow-electric-guitar Iar Harley Benton a fost ediție aniversara la implinirea a 25 de ani a firmei, este o chitara cu specificații excelente, caramelised maple neck de ex., doze foarte bune, extrem de versatila și e sold out, nu se mai fabrica. Toate sunt în stare practi ca noua, pentru ca au fost folosite extrem de puțin și au stat în toc sau husa. Preturile sunt negociabile! Pentru mai multe detalii, rog contact pe PM.
  2. Vând un amplificator pentru casti NUX Mighty Plug ediția a 2a (MP-2). Functioneaza perfect, este impecabil atât tehnic cât și estetic. A fost folosit foarte rar. Detalii găsiți pe net, sunt foarte multe recenzii, prin intermediul aplicației se pot seta o multitudine de parametri (tip de amplificator, cabinete, pedale de efecte, etc.).
  3. Vând chitara DV Mark Little, ca noua. Folosita cateva ore, are inca plasticele pe doze, nu are nicio zgarietura. Cum se observa si in poze, are 2 humbuckere, switch pe 3 cai, butoane de volum si ton, locking tuners, 766 mm lungime totala, dar cu scale normal, de 24,75. Gasiti demo-uri pe youtube. Suna excelent si este perfecta pentru luat in excursii, vacante. Practic incape într-un rucsac!
  4. Vând amplificator Balckstar Fly 3 cu un cabinet Blackstar 103. Impecabil tehnic și estetic, folosit foarte putin, funcționează cu baterii AA. Contact pe PM!
  5. Vand chitara DV Mark Little, ca noua. Folosita cateva ore, are inca plasticele pe doze, nu are nicio zgarietura. Cum se observa si in poze, are 2 humbuckere, switch pe 3 cai, butoane de volum si ton, locking tuners, 766 mm lungime totala, dar cu scale normal, de 24,75. Gasiti demo-uri pe youtube. Suna excelent si este perfecta pentru luat in excursii, vacante. Practic incape într-un rucsac!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.