www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

felix

Veteran
 • Posts

  2315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by felix

 1. Dillion USA Phoenix 2014 left handed 🤷‍♂️
 2. Chitara a fost recuperată, se poate inchide. Mulțumesc mult!
 3. Eu nu ghicesc pisi ca nu-s mama omida. Pa 😘
 4. N-ai inteles nimic. Sintetizatoarele nu au apărut ca sa înlocuiască pianul, pianina sau orga clasica. Sunt instrumente de sine stătătoare și au permis muzicienilor sa creeze noi genuri muzicale. Vezi diferenta sau trebuie sa îți desenez?
 5. Când o sa apara primul amp pe lămpi care simulează tonul unui Kemper sau fractal sau orice altceva de genul ala, atunci o sa aflam și unde sunt haiducii. Pana atunci o sa ascultam doar plăcile zgâriate pe acelasi șlagăr de softiștii rgc-ului. Alea au venit cu tonuri și idei de muzica absolut nemaiauzite pana atunci și au dat voie creatorilor de muzica sa dezvolte stiluri muzicale absolut noi. Din pacate marile concerte de muzica clasica tot cu Steinway se țin. Expunerea ta nu tine apa.
 6. Găsită pe un raft. Oare ce e?
 7. Când au trecut 14 și de fapt timpul a stat in loc pentru tine. 👍
 8. Despre haiduci nu stiu dar am aflat cine dezgroapă topicurile de acum 14 ani 😜
 9. Orville au fost in producție pana in 1998 când s-a trecut exclusiv la Epiphone Japan (modelele Elitist). Părerea mea e ca din toate LP pe care le-am avut și încercat, asta este cea mai buna de departe (am avut și Epi și Gibson și după cum se vede am și un Tokai.) Uite aici un mic demo făcut in graba pe un amp Fender Champ X2 (tube amp).
 10. Sunt multe branduri mai mult sau mai puțin japoneze care au făcut Les Paul in perioada aia. Unele încă mai fac. Sfatul meu e sa cauți Orville, Tokai, Burny, Edwards și Ibanez. Cam asta e ordinea in funcție de calitate. Orville a fost făcut de Gibson in diverse fabrici din Japonia pana in 1998 și după părerea mea, e cam cel mai bun Les Paul japonez. Tokai de asemenea este la același nivel dpdv calitativ.
 11. Guys, stiu ca este un pic imposibil sa o gasesc. Pe scurt, acum 10 ani am vandut chitara asta aici pe forum. Este un Epiphone Les Paul PlusTop left handed. Daca cumparatorul sau persoana la care a ajuns aceasta chitara vede acest mesaj, il rog sa ma contacteze in privat. As dori sa o recuperez sau macar sa ii dau de urma. Multumesc anticipat!
 12. Caut sa cumpar o chitara lefthand (adica pentru stangaci). M-ar interesa in principal un Squier Classic VIbe Stratocaster dar sunt dispus sa analizez orice oferta. De preferinta locatia sa fie Bucuresti ca sa o pot proba. Ma gasiti in privat.
 13. 2. Original Clone Baby Wah - VANDUT! Pentru restul va fac o oferta de nerefuzat, repede sa plec acasa ca e weekend ) Durham Sexdrive + Trace Elliot Dirt Box + Soundblox Multiwave Distorsion by Source Audio + Marshall Blues Breaker original - 1500 lei
 14. Pret: 500 Localitate: Bucuresti Contact: 0723654642 Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Ipad 3, modelul cu sim si 32GB, ecran retina. Tableta a fost reparata, a fost schimbat display-ul insa are acesta are o zona de 1 cm in care nu primeste comenzi touch. Problema vine de la o cupla de pe placa de baza care nu a fost schimbata. Se vinde pentru piese sau eventual pentru cine il poate folosi asa. Detaliile se pot vedea in fotografiile atasate. Vine insotit de incarcator, cablu USB si husa. Accept schimburi cu alte tablete. Contact: 0723.654.642 sau PM
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.