www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

KillcountLost

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KillcountLost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Salut! Vand o chitara de mana stânga , Fender Player Series Telecaster MN BTB LH, cumparata in 2019 de pe thomann.de În afara de o zgârietură pe muchia body-ului, exemplificata în poze, chitara arata ca atunci când a fost cumpărată, deoarece a stat numai în casa și s-a cântat foarte putin pe ea. Suna foarte bine, însă nu e chiar pe stilul meu, rămân la Les Paul. Dacă e cineva interesat, lăsați un mesaj și vorbim. Multumesc!
  2. Merci mult ;pentru promptitudine si optiuni. Acum stiu exact catre ce sa ma orientez. Apropos, am vazut niste Fendere acustice pe la 6-7 milioane.. din ce stiti voi, cum sunt in comparatie cu Hohner, in acelasi interval de pret? Net inferioare? Merci mult,
  3. Salut tuturor si multumesc anticipat pentru raspunsuri. Vreau sa mi cumpar o chitara acustica cat de cat de calitate, cu un sunet plin, armonios, compatibil cu balade rock/rock-ul anilor 70, in special pentru finger picking. Cant de vreun an, am invatat sa cant pe un Stagg de 3 milioane (maxim) care sincer suna cam spart si se dezacorda f repede. Plus ca, dupa 4-5 luni, unele taste au inceput sa zbarnaie la hammer-on-uri. Dispun de maxim 10 milioane ROL, iar ceea ce ma intereseaza mai degraba sunt firmele producatoare spre care ar trebui sa ma orientez, in acest buget. La chitari electrice am habar despre ce firme sunt de calitate intr-un anumit interval de pret, dar despre chitari acustice nu cunosc foarte multe detalii - si nu as vrea sa iau la incercat toate chitarile dintr-un magazin, cate 10 minute fiecare, pana ma decid. Merci mult si sper sa aveti timp de reply-uri, pe curand
  4. Multumesc pt sfaturi si optiuni:) Ati fost foarte prompti cu reply-urile. Acum stiu catre ce sa ma orientez si am gasit suficiente demo-uri de AMp uri pe youtube. Merci mult, daca mai am intrebari va stresez din nou:)
  5. Salut, prima oara cand postez aici, avand nevoie de niste opinii de la oameni ceva mai experimentati decat mine. Multumesc anticipat pentru tot. De vreo 7-8 luni cant (din nou) pe o acustica si totul merge foarte bine, m-a prins rau de tot "fenomenul" am exersat fooaarte mult si sunt foarte multumit de progres. Practic, m-am reapucat sa cant acum, deoarece acum 4-5 ani am cantat vreun an pe clasica, cu profesor, pe note etc. Din lipsa de ambitie m-am lasat atunci, dar ma bucur ca am redescoperit chitara in acest moment. Problema: Vreau foarte mult sa experimentez si o chitara electrica in acest moment si caut o combinatie chitara+amp decenta pentru inceput. Sunt stangaci, deci n-am o arie de selectie prea mare - nu's foarte multe left-handed guitars de vanzare prin bucuresti, pe gustul meu. Ce vreau eu neaparat, la ce tin: 1. sa fie Les Paul. Preferabil de la Epiphone ( nu o sa am bani de gibson prea curand). Sunt innebunit dupa sunetul, stilul, "look and feel-ul" LP-ului. Mi se pare foarte versatila, poti canta si blues incept pe ea, si ceva mai hard daca ai chef. 2. ce vreau sa cant pe ea: rock vechi, blues, lick-uri si solouri de la Frusciante, Slash, chestii ce nu tin de viteza neaparat. Old school stuff. No shredding, ci finger-picking stuff mostly, arpegieri de acorduri chestii de genu. 3. ideal, ce vreau de la chitara: un sunet cat de cat curat, decent pt inceput, compatibil cu punctul 2. Ceva sa ma tina 1 an, pana invat bine electrica si imi pot cumpara ceva mai decent. Google-uind (.ro) am gasit acest magazin de muzica online cu aceasta chitara: http://www.magazinuldemuzica.ro/EPIPHONE-L...LH-_-25286.html -- chiatara epiphone left handed model entry level Nu ma innebuneste culoarea, dozele le pot schimba pe ceva mai bun cand am bani, intrebarile mele sunt urmatoarele, daca imi puteti raspunde: 1. E buna de ceva chitara, din ce stiti, pentru nivel incepator/mediu de experimentat/playing around pe o electrica 1 an acolo , pana imi iau ceva mai bun? 2. Ce AMP imi recomandati pentru a face aceasta chitara sa sune decent spre bine ? Sunt deschis la orice fel de observatii, sugestii, idei, alte modele de chitara etc. Desi, sincer sa fiu, mi s-a pus pata pe LP Multumesc mult, KCL.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.