www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

~Shawn~

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

~Shawn~'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Se descurcă cineva sa faca niste tab-uri la cover-ul asta? Nu par deloc sa fie tab-urile originale si nici acordajul.. Mar interesa in special partea ce incepe de la minutul doi... multumesc!
  2. Cu ce pot ajusta truss rod-ul? Am nevoie de o scula specială? Daca da , de unde o pot lua? Nu imi dau seama daca e sau nu un imbus acel șurub. In caz da depinde de la chitara la chitara , am un rg421
  3. Ce amp de începător sărac as pute găsi? 10/15w nu mai mare doar sa se audă cât de cât clar.. Bugetul microscopic de 200-250 lei... second. Ce ați încercat și e ok pe overdrive?
  4. Salut! După cum scrie și în titlu, caut Ibanez RG421, aștept răspuns în topic sau pm cu prețul, starea și de preferat și poze cu chitara. Multumesc!
  5. Și bănuiesc că și în sunet își face simțită prezenta acea " clasa superioara", nu? Deci, RG421 o sa fie prima mea chitara , mulțumesc! Dar ca o mica paranteza, din cele doua ramase care ar superioara una celeilalte?
  6. Yamaha Pacifica 121 vs Ibanez RG421-EX BKF vs Ibanez GRG121-BK? Pe care o recomandați? Din ce ați folosit, care din ele suna mai bine și e mai comoda? Am fost ieri într-un magazin și am luat pe rand în mana cele doua chitare Ibanez, sunt începător și nu știu la ce sa ma astep de la o chitara în materie de sunet, dar ca feeling Ibanez GRG121-BK m-a lăsat plăcut impresionat de cum se tine, asa ca as înclină spre aceasta. De la yamaha nu mi-a trecut nimic prin mâini, mi-a spus un prieten ca el pe asta a început și ca e foarte bună... Acum sunt cam indecis. Din ce ați avut/testat, care ati fi ales-o și de ce?
  7. Salut! As putea găsi o chitara second ok într-un buget de 1000 de lei?... Bugetul e clar minuscul, dar sper ca pot găsit ceva apropiat de decent. Care ar fi cele mai bune mărci care se încadrează în suma? Am o mica obsesie pentru Ibanez, se poate? Sau măcar alte mărci cât de cât ok precum HB, Esp, Bullet?... Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.