www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Neuro

Veteran
 • Posts

  415
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Neuro last won the day on January 22

Neuro had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Neoureaux

Recent Profile Visitors

14607 profile views

Neuro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

599

Reputation

 1. Niste suparari de-ale mele! :)))
 2. Vand Burns Marquee Pro, stare foarte buna. Sunt primul proprietar. Am achizitionat-o de pe Thomann cu 3800 lei acum aprox. 6 ani. O vand cu 2200 lei. Sunt deschis si la unele schimburi, preferabil ceva cu maple neck, bridge fix si humbuckers.
 3. Eu zic ca in cel mai rau caz, ne vedem in carne si oase, mai schimbam o vorba, poate niste corzi, dam lacul jos de pe o chitara, il analizsm, vedem ce iese. Mie sincer mi-ar placea sa ne vedem cat mai multi acolo.
 4. Salut! Organizam la RockSchool un târg de chitare, care va continua cu un jam session, în urma căruia unii își vor găsi trupa, sau o trupa te va găsi pe tine. Esti instrumentist si cauti trupa? Sau ai o trupa si cautati instrumentisti? Duminica 29 septembrie, intre 15.00 si 19.00 Rosckschool organizeaza targul de instrumentisti. Vino sa te intalnesti cu altii, sa schimbati o vorba, sa va cunoasteti, sa incercati cum sunati impreuna intr-una din salile Rockschool (nu e nevoie sa va aduceti instrumente, le puteti folosi pe ale noastre), si poate se leaga de un proiect, de o cantare sau de o prietenie. De ce facem asta gratis? Fiindca Rockschool nu e o scoala, e o stare de spirit, si ne bucuram daca oricine, copil sau adult, incepator sau experimentat, talentat sau nu, ia o pauza de la grijile cotidiene.
 5. Salutare! Organizam targ de chitare la RockSchool! Va asteptam duminica viitoare, 29 septembrie intre orele 11 si 13, la prima editie a targului de chitari Rockschool, unde va veți putea schimba, vinde, cumpara sau doar sa vorbiți despre instrumentul mult visat sau despre muzica în general. Unul dintre profesorii Rockschool va poate oferi o evaluare gratuita a instrumentelor (nu e obligatorie), precum si o sala in care sa le testati. De ce facem asta? Fiindca Rockschool nu e doar o scoala, e o stare de spirit, si ne bucuram cand oricare copil sau adult, incepator sau experimentat, talentat sau nu, ia o pauza de la orice altceva și își petrece timpul cu și despre muzica Eu sigur voi fi acolo! Va aștept! Poate se lasă și cu un jam session
 6. Versiunea 2. Anuntul asta fara poza l-am postat dintr-o eroare tehnologica si nu am putut sa-l sterg, asa ca au ramas doua. Celalalt e cu poze.
 7. Vand Ibanez Tube Screamer mini. 200 lei. Pret fix!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.