Razvan S.

Power Moderator
 • Content count

  3,087
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41
 • Feedback

  100%

Razvan S. last won the day on November 11

Razvan S. had the most liked content!

Community Reputation

2,166 Excellent

About Razvan S.

 • Rank
  HGE Contraptions

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Nume
  Razvan

Contact Methods

 • Website URL
  https://ro-ro.facebook.com/hgecontraptions/

Recent Profile Visitors

69,576 profile views
 1. vând [EXPIRAT] B.C. Rich ST-III Custom ~1986~ Made in Japan

  Sold on eBay in the US Closed
 2. Pentru o perioada limitata, scadere de pret 1800 Ron.
 3. Pentru o perioada limitata, DOAR 2700 ron!! Mega pret pentru asa un head.
 4. * Changed the LPAD in a Warwick Bass Cab, and also the Tweeter Protection Lamp * Did some checkups in a Tech21 Trademark 300 head and also repair the footswitch that was causing problems * Nut change in a Westone Spectrum and a BC Rich ST-3 * A cool rack delay came in; not working, will debug. * A VOX AC30 (1979) Full Recap and some maintenance. Some before and after: * Swapped the FSW in a homemade booster (not mine) Good soldering as always from my side anyway * I had a Wah modified into an Expression pedal(owner's request). It has its limitations because of the pedal action, but works for simpler things. * Finished a Cornish SS-2 clone for someone. A G-2 will be up next (same person) Has the Cornish Buffer also. Great sounding pedal!
 5. Vand un JCM2000 DSL100 head, model din 2009. Pretul este destul de bun, 500 Eur ! (transport platit de comparator) Lampile de final sunt folosite, sunt 2 perechi de un fel cu 2 de altul, dar biased ok acum. Lampile de preamp also old. Pt 90-100 de euro se pot schimba toate. Suna OK si acum. Pretul e un chilipir, ampu e CA NOU. Nu are nici o problema, dau si un footswitch original + cablu de conectare la cab (ce venea in pachet la el). Nu e umblat nu nimic. Nu vad urme interne de problem sau ceva. Am o cutie adecvata in care il pot trimite (de la o clima), asa ca va ajunge in siguranta, si captusesc tot, etc bla bla. Contact PM Mai jos e si un link cu ceva shreddy test, vroiam sa vad daca pot scoate din el stock fara nimic in fata that neoclassic thing, si e super ok \m/ ) O sa adaug si alte poze mai incolo
 6. Sincer, haven't asked so , dar I will.
 7. Da man, sigur...o sa imi dea detaliat exact ce au aplicat pe corzi sau ce au facut din start, sa stie toata lumea ..what? Momentan sunt curios sa testez, nu procesul lor care ma gandesc ca nu doresc sa il dea in stanga si in dreapta, for commercial reasons Unii uita ca singurul system (din cate tin eu minte), care mentine asa tuningul, este vechiul trans trem de pe Steinbergers...so niste corzi care fac asta, singure , nedepinzand de sistem...e un uber bonus for me si cred ca si ei realizeaza asta.
 8. Vand un Fernandes FR-65 Revolver, culoare Purple Burst , Made in Japan 1987-1989. Chitara e in stare buna, tastele sunt foarte ok, e o chitara luata direct din Japonia, straight up vintage mofo for those 80-s stuff. Dozele sunt VH Pro Sound din vremea aia. Doza de neck(VH-S), e un single coil STACKED cu output suficient sa compenseze cea de bridge. Doza bridge suna exceptional(VH-6) ; cumva este foarte rezonanta chitara cu armonice faine, trem-ul este un Headcrasher (aceiasi calitate ca un OFR ), am si bara, iar inserturile sunt direct wood screw in, cred ca de aici si soundul misto. Lock-ul este cu prindere all the way prin neck. Wiringul este stock si nu necesita nici o interventie. Body-ul are un mic ding undeva, dar cam atat Necesita in schimb un setup si corzi noi. Am husa originala Fernandes a chitarei. Am atasat si niste ad-uri din vremea aia 1700 RON Negociabil. Transport platit de cumparator
 9. Am vorbit cu omul, cand scoate varianta comerciala sa ma anunte, asa ca sunt pe lista. Daca reusesc sa fac rost, fac un review I-am sugerat (ca si altii vad ca haha), daca devine ceva serios sa ia contact cu Elixir, sa implementeze ideea asta cu ei. O sa fie the best strings evaaaaaahhhh
 10. vând [EXPIRAT] B.C. Rich ST-III Custom ~1986~ Made in Japan

  O chitara chiar ok. Sunt dispus sa reduc destul din pret Cer 1700, make an offer. BTW, nut-ul e un Graphtech NOU acum! Pentru o super alunecare, avand lock behind the nut, sa nu fie snags deloc.
 11. VOX 1979 Morris Top Boost (am facut un Recap total si tube swap; unii condensatori se dezintegrau efectiv la atingere + electrolitici super off ca valori; nu avea mains switch, dirty as hell,etc) Ampul suna exemplar, nu puteam sa ii dau blana ca o faceam (am facut si un video rapid)
 12. Deci fix chestia asta "aliaj bineinteles fara plumb , ca sa pot dezlipi o componenta trebuie sa refac lipitura cu aliaj care contine plumb ," ma dispera maxim haha. E asa de nasol de incalzit...si de refacut, si in procesul asta risti exfolierea. Uneori stau sa ma gandesc daca nu cumva un pistol cu aer cald ar fi mai bun pentru asa ceva, concentrata fix pe lipitura aia, in loc de varf de letcon.
 13. Super fain, o sa revin si eu cu diverse cand apuc. Un SOLTON GV60, un Vox AC30 1979, un Marshall JCM2000 (bleah ) , Un Laney GH100L (iar, bleah), Peavey 6534+(again, bleah placa) Dezamagitor ce placi au unele...ce lipituri...cu that shit RoHS crap(In Laney). I hate it. Made in UK, Made in USA...si arata worse than Bugera China.