www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dimed

Active Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

Dimed last won the day on October 14

Dimed had the most liked content!

Community Reputation

44 Excellent

About Dimed

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  craiova

Recent Profile Visitors

8,487 profile views
 1. Scadere de prete -50€. deci , pret nou 1900€!
 2. Salut . Vând Maton EBG808TE (Tommy Emmanuel ) cumparata din Italia acum cateva saptamani . Chitara este din 2014 iar eu sunt al doilea proprietar . Ca sa nu va zic eu cat este de misto , frumoasa , bine lucrata si toate cele , puteti gasi specificatii in linkul de mai sus . Ce pot sa spun.. este primul meu Maton 808 am mai cantat in trecut pe Maton dar nu 808 si cu atat mai putin , modelul lui Tommy ; In opinia mea , nu are nevoie de nimic in plus chitara asta Suna demență atat la rece cat si amplificata. Piezzo suna magnific . Perfect pt solo .. Atac , raspuns , TOT . Incerc sa ma rezum la lucrurile importante. Ca si prezentare , este full web-ul deci mi se pare de prisos sa insir gandurile mele , care poate nu coincid neaparat cu ale altora de pe aici . chitara functioneaza perfect , doza-mic , eq , totul; a primit taste noi , recent ; Body-ul este aproape neatins , in afara de cateva mici zgarieturi la headstock.Am incercat sa surprind totul in poze . La thomann costa 2400€ . A costat , in 2014 , 2498€ . Eu cer pe a mea 1950€ . Chitara m-a costat 1800 , plus costuri de transport + taste noi . Accept proba , de preferat in weekend-uri si anuntat cu cateva zile inainte . Am facut si ceva video cu chitara , se gaseste mai jos ⬇️ Prefer mesageria privata pt alte informatii . Nu ma intrebati de ce o vand .. Inca ma decid intre : <am prea multi bani blocati> , si <nu stiu daca coincide întru totul cu gusturile mele >. Pretul este cam fix . IMG_6529.MOV
 3. Se poate inchide . Am gasit ce cautam .
 4. Sus. Maton Imi puteti propune si alte modele , care sa se incadreze in suma mentionata
 5. URMARESC SI MATON EBG808TE ! ofer 8000 lei sau 1700€!!
 6. Cumpar Gibson Songwriter . Buget maxim 8000 lei .
 7. Dimed

  vând [EXPIRAT] Taylor 214CE

  MOMENTAN CHITARA ESTE REZERVATA .
 8. Vand American Special Fender Stratocaster . Culoare ~ olympic white Include hardcase . Chitara a fost luata de noua , a fost al unui prieten de-al meu si mai apoi, a mea. La mine a capatat cateva ding-uri mici pe corp , (se pot observa in poze ) , in rest este neatinsa . Nu a iesit din casa . Pretul nu este negociabil si nu accept schimburi . Cumparatorul achita transportul . Se poate vedea/proba in Craiova .
 9. Taylor 214CE + gigbag . Stare mai mult decat buna , an 2012. A fost recent listata aici , de catre userul Buza , iar in trecut de catre userul Sam . Am pus ochii pe altceva ce necesita mai mult cash . Pretul nu este negociabil si nu ma intereseaza schimburi . Pozele sunt facute recent. Se poate vedea/proba in Craiova . Cumparatorul achita transportul .
 10. SE POATE INCHIDE . Multumesc
 11. Ultima strigare . Valabila doar azi si maine . 6000 lei, dupa care chitara se retrage de la vanzare .
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.