www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dimed

Active Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

Everything posted by Dimed

 1. Salut . Vând Maton EBG808TE (Tommy Emmanuel ) cumparata din Italia acum cateva saptamani . Chitara este din 2014 iar eu sunt al doilea proprietar . Ca sa nu va zic eu cat este de misto , frumoasa , bine lucrata si toate cele , puteti gasi specificatii in linkul de mai sus . Ce pot sa spun.. este primul meu Maton 808 am mai cantat in trecut pe Maton dar nu 808 si cu atat mai putin , modelul lui Tommy ; In opinia mea , nu are nevoie de nimic in plus chitara asta Suna demență atat la rece cat si amplificata. Piezzo suna magnific . Perfect pt solo .. Atac , raspuns , TOT . Incerc sa ma rezum la lucrurile importante. Ca si prezentare , este full web-ul deci mi se pare de prisos sa insir gandurile mele , care poate nu coincid neaparat cu ale altora de pe aici . chitara functioneaza perfect , doza-mic , eq , totul; a primit taste noi , recent ; Body-ul este aproape neatins , in afara de cateva mici zgarieturi la headstock.Am incercat sa surprind totul in poze . La thomann costa 2400€ . A costat , in 2014 , 2498€ . Eu cer pe a mea 1950€ . Chitara m-a costat 1800 , plus costuri de transport + taste noi . Accept proba , de preferat in weekend-uri si anuntat cu cateva zile inainte . Am facut si ceva video cu chitara , se gaseste mai jos ⬇️ Prefer mesageria privata pt alte informatii . Nu ma intrebati de ce o vand .. Inca ma decid intre : <am prea multi bani blocati> , si <nu stiu daca coincide întru totul cu gusturile mele >. Pretul este cam fix . IMG_6529.MOV
 2. Se poate inchide . Am gasit ce cautam .
 3. Cumpar Gibson Songwriter . Buget maxim 8000 lei .
 4. Sus. Maton Imi puteti propune si alte modele , care sa se incadreze in suma mentionata
 5. URMARESC SI MATON EBG808TE ! ofer 8000 lei sau 1700€!!
 6. Taylor 214CE + gigbag . Stare mai mult decat buna , an 2012. A fost recent listata aici , de catre userul Buza , iar in trecut de catre userul Sam . Am pus ochii pe altceva ce necesita mai mult cash . Pretul nu este negociabil si nu ma intereseaza schimburi . Pozele sunt facute recent. Se poate vedea/proba in Craiova . Cumparatorul achita transportul .
 7. Vand American Special Fender Stratocaster . Culoare ~ olympic white Include hardcase . Chitara a fost luata de noua , a fost al unui prieten de-al meu si mai apoi, a mea. La mine a capatat cateva ding-uri mici pe corp , (se pot observa in poze ) , in rest este neatinsa . Nu a iesit din casa . Pretul nu este negociabil si nu accept schimburi . Cumparatorul achita transportul . Se poate vedea/proba in Craiova .
 8. Dimed

  vând [EXPIRAT] Taylor 214CE

  MOMENTAN CHITARA ESTE REZERVATA .
 9. SE POATE INCHIDE . Multumesc
 10. Asadar , avem Gretsch Tennesse Rose Made in Japan , de vânzare . An 2000. Intretinuta foarte bine , uzura este una minimala , tastele in stare foarte buna , pe corp nimic de raportat .. Ceva urme daca te uiti cu lupa . Pozele spun tot . Pretul este 7000 lei sau 1500€ . Nu este negociabil si nu accept schimburi .
 11. Ultima strigare . Valabila doar azi si maine . 6000 lei, dupa care chitara se retrage de la vanzare .
 12. sus . A revenit la 6500
 13. 5000 lei DOAR SAPTAMANA ASTA !!! INCEPAND CU LUNI , 10 iunie , pretul revine la 6,500!
 14. Primeaza schimburi cu chitarele electro-acustice mentionate.
 15. 6500 reducere de paste
 16. pentru o perioada : 6800 lei
 17. Schimb cu chitare Taylor,Martin modele similare cu pretul afisat mai sus pentru Gretsch .
 18. au plecat si MOOER + Chorus BOSS . anuntul nu mai este valabil . Multumesc .
 19. Vând urmatoarele pedale : - Bogner ecstasy red , 730 lei . - TC ELECTRONICS Hall of fame reverb , 400 lei . - Mooer pure boost , 100 lei . - Chorus BOSS CE-5 - varianta facuta inainte de 2001,100% analog. Suna super cald si bogat, dar cu eq-ul se pot obtine si acele tonuri mai icy. L-am comparat cu mxr black label chorus, carl martin etc dar detasat a sunat mai bine. Pur si simplu suna cum ar trebui sa sune un chorus analog. Desi are un knob pierdut, totul merge perfect. Pretul este de 300 lei si nu sunt motive sa il las mai jos de atat, este o mega pedala. Noroc! Bogner , hall of fame si mooer sunt in stare impecabila . Pedalele nu vin cu alimentare ! Se vand la preturile mentionate mai sus . Pt cine le ia pe toate la pachet , pretul este de 1450 lei Nu sunt interesat de schimburi !!
 20. bogner - 680 lei chorus -250 lei mooer boost - 100
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.