www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DoomShadow

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Other Information

  • Band
    4Public
  • Gear
    Fender Jazz Bass Modern Player

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DoomShadow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Salut, de un Little Marcus 1000w nu esti interesat? http://www.markbass.it/product-detail/little-marcus-1000/ Nou nout, nu a fost cantat niciodata.
  2. M-am gandit si la asta dar: 1. Gaturile de pe Thoman sunt MIM-uri care din pct. meu de vedere sunt mai rele ca Made in China al meu; 2. Un US nu merita pe instrumentul meu.
  3. Hehe, nu am apucat sa raspund azi noapte, m-am gandit ca ai crezut ca vand Da, sper sa gasim ceva. Este unul pe OLX: https://www.olx.ro/oferta/neck-chitara-bass-IDdNq78.html
  4. Up + cumpar si gat de P bass indiferent de model - sa fie long scale, drept si cu taste bune.
  5. Hehe, putem pe viitor sa ne gandim si la asta. Pana una alta, avand in vedere ca situatia e cat de cat stabila am vorbit azi noapte cu Sorin Stanca (Sunshine) ce are localul de langa Lera's Bistro (str. Marasti) si putem organiza acolo, pe terasa, in aer liber. Ce spuneti, luna August suna bine sau e lumea prin concedii?
  6. Caut de ceva vreme un gat de Fender Jazz 70's style (cel cu inlay-uri patrate si binding alb). As prefera tare daca ar fii de pe un Modern Player (made in China) dar accept orice mai putin Mexic. Asadar, ofer urmatoarele posibilitati: - dau la schimb gat de Fender Jazz Bass Modern Player cu dots inlay + diferenta din partea mea si manopera daca e cazul; - cumpar un Jazz Bass Modern Player cu gatul sus mentionat; - cumpar doar gatul sus mentionat daca indeplineste criterile. Astept oferte! Multumesc!
  7. Salutari! Ce spuneti daca am stabili intalnirea in luna Mai? E ok cu voi? Aveti alte preferinte?
  8. Oho! Salut domnule! Ma bucur sa aud de tine Super! Abea astept sa organizam o iesire sa ne revedem! Cheers!
  9. Da asa a trecut vremea. Facem, sper sa putem contacta pe toti. Daca cumva mai aveti contacte, let them know. Nu stabilim inca o data si un loc pana nu dam de toti.
  10. Super, ma bucur sa aud asta! Cu Razvan S. mai tin legatura si acuma, cu TB_TM am mai vorbit, cu Geriladen, de restul nu prea stiu. Facem o prezenta? @TB_TM @Killahead dl.@karpi @bogdan @Vladxus @Marius T @hipjim @cpaulro @MichiBass @Razvan S. @Hix @ntt @denis_symbiotic @vfurdean @ivan ivanovici @Mosh Craciun @ramurel @Shimmy @bach @art vandalay @Steff dl. Hariga, Razz, PET, claxonn, Monyo, Gore, guitar_grl, Adi Sabau, EvilCat, Steff, freckles. Imi cer iertare daca am omis pe cineva. Mi-ar placea, daca si voi vreti, sa organizam o intalnire, sa ne revedem.
  11. Aproape 10 ani au trecut de la ultima mea postare pe acest forum. In seara asta m-a apucat nostalgia si uitandu-ma la pozele vechi am dat de cateva cu intrunirile RGC. Ce mai faceti mai oameni buni? Mai e cineva activ din Timisoara?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.