www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tarantula

Newcomers
 • Posts

  1
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1169 profile views

Tarantula's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

 1. Am revenit si am gasit si suruburile cu probleme pe ebay asa ca le-am comandat si le-am pus pe chitara., iar acum singurele defecte sunt cele cosmetice.
 2. Eu mi-am luat un rgms7 si intr-adevar bridge-ul nu e grounded. Am ground-uit rail-ul corzii mi dar nu le face si pe celalte sa taca asa ca am legat o coarda veche ca sa nu mai bazaie cand pun mana pe orice parte a bridge-ului.
 3. Aceast toc a venit cu o chitara pe care am cumparat-o si il vand pentru ca nu prea am ce face cu 2 tocuri. Inafara de cateva rupturi in tweed e in stare buna.
 4. Am cumparat aceasta chitara in 2012 de la mcmusic cu 5000 lei pentru shredding si i-am facut cateva upgrade-uri: doza de bridge a fost inlocuita cu un seymour duncan perpetual burn, doza neck cu seymour duncan jazz cu firul prelungit deoarece s-a rupt, potentiometrele si switch-ul fiind chinezesti le-am inlocuit cu un switch de la fender si pot-uri cts. Tremolo-ul chitarei este foarte bun si tuning-ul foarte stabil si nu se mai face in prezent deoarce ibanez au fost dati in judecata in privinta lui. Aspectul negativ este insa este metalul din care a fost facut deoarece cu surubelnita care a venit cu chitara am reusit sa deformez suruburile de ajustare a inaltimii. Inaltimea inca se poate ajusta doar ca tremolo-ul trebuie scos din tensiune si surubul invartit cu mana iar ca sa previn deformarea altor parti nu am mai folosit unealta care a venit cu chitara. Alte semne de uzura sunt nelipsitele dinguri din finish. Chitara vine cu tremolo arm-ul, surubelnita de la ibanez si toc-ul, toate din fabrica.
 5. Am cumparat aceasta chitara in ianuarie 2017 pentru un proiect pe care l-am terminat. Am cantat aproximativ 6 luni cu aceasta chitara si o vand deoarece vreau sa trec pe fender sau gibson. Vine cu toc si cu straplocks-uri iar dozele sunt emg 81 in bridge si emg 60 in pozitia neck.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.