www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

zan

Active Members
 • Posts

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

zan last won the day on January 17

zan had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Oradea/Arad

Other Information

 • Band
  Tauusk, Topographer

Recent Profile Visitors

12327 profile views

zan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done

Recent Badges

187

Reputation

 1. Vand Fender Blacktop Tele HH, dozele au fost schimbate cu Bare Knuckle Boot CampTrue Grit, impreuna cu electronica (potentiometre, condensator si cabluri ok). Alte modificari: knoburi de aluminiu mari si negre si Warwick Security Locks. Chitara vine cu o husa Fender, padded, destul de draguta si un stativ rabatabil care incape in husa respectiva si un set de corzi extra (GHS Progressives 10-52). Nu a fost cantata foarte mult dar nici prea putin, o am de aproximativ 8 ani. Drop C tuning, setup facut ca atare. Urme de uzura normale, ar beneficia mult de un polis, dar nu are zgarieturi puternice, crapaturi sau lovituri. A fost pana nu demult chitara mea preferata asa ca nu ma grabesc sa o dau. Se poate vedea in Timisoara, Arad sau Cluj-Napoca, cu discutie prealabila.
 2. Vand Lehle Sunday Driver II, ca nou, cu cutie si tot continutul ei.
 3. Vand pre-amp/booster Earthquaker Devices Arrows V2, in stare foarte buna, cu cutie si continutul ei.
 4. Vand reverb Walrus Audio Fathom, ca nou, mici urme pe spate, in rest in stare perfecta. Vine cu cutie si continutul ei.
 5. Vand pedalier de la Temple Audio Design, Solo 18 GM. Vine cu toate accesoriile, inclusiv cutia, iar in plus, 8 placute quick release (4 medii, 3 mari, 1 mica). Placutele nu mai au adezivul, au fost scoase de pe pedalele aferente. Motivul vanzarii este ca sistemul este prea restrictiv pentru ce inghesuiala de pedale aveam eu in cap. Pretul este de 450 RON si include transport, prin curier, cu plata ramburs.
 6. Vand pedalier Pedaltrain Metro 16 SC aproape nefolosit, in stare excelenta. Are velcro aplicat deja, dar vine si cu rolele incluse in pachetul original. Pretul include transport. Nu doresc schimburi.
 7. Vand delay digital Walrus Audio Mako D1 in stare perfecta estetica si de functionare, cu cutia originala si continutul aferent. Velcro pe spate. Folosita foarte putin, multumit de pedala, dar am nevoie sa finantez alte proiecte. 1300RON.
 8. Vand sau schimb Eventide Space in stare foarte buna, inca mai are folia pe ecran, vine cu alimentator, cutie si tot continutul aferent. Nu sunt neaparat in cautare de schimburi, dar sunt deschis la unele oferte, in special din zona high-end/boutique.
 9. Vand sau schimb Eventide H9 Core. Versiunea core e cea care vine doar cu algoritmul H910/H949, restul putand fi cumparate sau uploadate daca detineti alta pedala (Space / Factor / H9 Max/Standard). Recomandata pentru cei care mai au un H9 Max sau o pedala si doresc sa imparta algoritmuri. Cuponul pentru un efect gratuit a fost deja folosit si e legat de contul respectiv pe care ar fi prea mare bataie de cap sa-l vand (dar nu imposibil). Pedala este in stare foarte buna, mici urme de uzura in partea din spate pot fi vizibile in poze. Pedala vine cu alimentatorul original, dar fara cutie. Nu sunt neaparat in cautare de schimburi, dar sunt deschis la unele oferte, in special din zona high-end/boutique.
 10. Un pic offtopic, dar poate o sa ai sanse mai mari daca te uiti si dupa pedale similare. De ex de la catalinbread, am impresia ca trebuie sa apara si o varinta mai mica. https://www.catalinbread.com/index-epochpre.php?category=all
 11. Vand flanger Mr. Black Shepard's End in stare foarte buna, fara cutia originala.
 12. Vand Catalinbread Dirty Little Secret MK3 in stare foarte buna, cu cutia originala.
 13. Vand fuzz Catalinbread Manx Loaghtan, bazat pe varianta ram's head a big muff, cu eq baxandall. Stare buna, cateva mici zgarieturi mici pe vopsea, vine cu cutia originala.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.