www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

zan

Active Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

178 Excellent

2 Followers

About zan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Oradea/Arad

Other Information

 • Band
  Tauusk, Topographer

Recent Profile Visitors

10,706 profile views
 1. Un pic offtopic, dar poate o sa ai sanse mai mari daca te uiti si dupa pedale similare. De ex de la catalinbread, am impresia ca trebuie sa apara si o varinta mai mica. https://www.catalinbread.com/index-epochpre.php?category=all
 2. Vand flanger Mr. Black Shepard's End in stare foarte buna, fara cutia originala.
 3. Vand Catalinbread Dirty Little Secret MK3 in stare foarte buna, cu cutia originala.
 4. Vand fuzz Catalinbread Manx Loaghtan, bazat pe varianta ram's head a big muff, cu eq baxandall. Stare buna, cateva mici zgarieturi mici pe vopsea, vine cu cutia originala.
 5. Ma gandesc sa vand un amplificator Orange Rocker 15 Terror, achizitionat luna aceasta, folosit sub 4 ore. Suna bine, dar parca nu tocmai pe gustul meu. Vandut la pret de nou, dar ofer bonus doua tuburi NOS 6п14п (6p14p) echivalentul EL84. Vine cu husa, cutie, diversele incluse in cutie. Voi uploada poze mai bune pe masura ce evolueaza indecizia. Teoretic se poate oferii si boxa pentru 500 RON.
 6. Vand o husa (pentru/fara pedalier) Pedaltrain Premium Soft Case Metro 16/20/PT-Mini nou nouta, primita azi, incercata doar pe un sintetizator de dimensiuni similare (e OK, dar e un pic prea mare), cu toate accesoriile cu care a venit, in ambalaj original. Fata de imaginile din link vine si cu un shoulder strap comod (o surpriza placuta). Inca o pot returna la Thomann, dar as prefera sa nu. Calitatea e surprinzator de buna.
 7. Vand una bucata EHX Superego+ ca nou, cu cutie, manual, alimentator. Posibile schimburi - diverse pedale (boutique sau nu) in special reverb de dimensiuni mici, dar vanzarile sunt preferate.
 8. Negociabil, accept si schimburi cu diverse pedale boutique.
 9. Schimb si cu anumite pedale boutique de od. Intrebati in PM.
 10. Schimb si cu anumite pedale boutique de od. Intrebati in PM.
 11. Schimb si cu anumite pedale boutique de od. Intrebati in PM.
 12. Vand looper EHX in stare buna (cosmetic si functional), cu cutie/manual. Velcro pe spate. Fara alimentator original, dar ofer in schimb un alimentator compatibil la fel de ok (standard Thomann).
 13. Vand combo solid state Trademark 60, varianta mai rara cu 4 difuzoare de 10". Amplificatorul este in stare buna de functionare. Cosmetic e un pic prafuit si coltarele prezinta urme de rugina. LED-ul si manerul au fost inlocuite cu piese originale, comandate direct de la Tech 21. Vine si cu footswitch. Sunt dispus la negocieri, nu pot oferi transport decat local (sau eventual in imprejurimi) - fiind greu si voluminos nu doresc sa ma complic cu curieri, nu ma grabesc sa-l vand.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.