www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

zan

Active Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

170 Excellent

1 Follower

About zan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Oradea/Arad

Other Information

 • Band
  Tauusk, Topographer

Recent Profile Visitors

10,138 profile views
 1. Negociabil, accept si schimburi cu diverse pedale boutique.
 2. Schimb si cu anumite pedale boutique de od. Intrebati in PM.
 3. Schimb si cu anumite pedale boutique de od. Intrebati in PM.
 4. Schimb si cu anumite pedale boutique de od. Intrebati in PM.
 5. Vand looper EHX in stare buna (cosmetic si functional), cu cutie/manual. Velcro pe spate. Fara alimentator original, dar ofer in schimb un alimentator compatibil la fel de ok (standard Thomann).
 6. Vand combo solid state Trademark 60, varianta mai rara cu 4 difuzoare de 10". Amplificatorul este in stare buna de functionare. Cosmetic e un pic prafuit si coltarele prezinta urme de rugina. LED-ul si manerul au fost inlocuite cu piese originale, comandate direct de la Tech 21. Vine si cu footswitch. Sunt dispus la negocieri, nu pot oferi transport decat local (sau eventual in imprejurimi) - fiind greu si voluminos nu doresc sa ma complic cu curieri, nu ma grabesc sa-l vand.
 7. Vand Orange Micro Terror in stare buna, obtinut recent la un schimb - momentan nu ii gasesc intrebuintare. Vine cu alimentator si fara ambalaj original. 400RON
 8. Vand pedala Meris Mercury 7, in stare foarte buna, veche de prin primavara, cu cutie si toate accesoriile cu care a venit. Nu sunt interesat de schimburi (dar puteti incerca, poate un El Capistan V2).
 9. Nu sunt interesat, dar multumesc de oferta.
 10. Vand sursa de alimentare pedale Ciocks Big John Link in stare buna, cu cutie originala, elementele de montare (nefolosite), cele 4 cabluri speciale (polaritate inversa si diverse alte mufe), cablurile standard, doua cabluri extra(lung si splitter) si cablu de alimentare. Lista schimburilor potentiale e mare, in general doar pedale de delay/reverb/OD - faceti o oferta.
 11. Pedale de delay sau reverb, poate OD-uri boutique in special. Pot oferi diferenta dupa caz. E mai simplu daca-mi spui ce ai avea la trade, nu stii niciodata.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.