zan

Active Members
 • Content count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

161 Excellent

1 Follower

About zan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Oradea/Arad

Other Information

 • Band
  Tauusk, Topographer

Recent Profile Visitors

9,918 profile views
 1. Vand sau schimb recorder digital cu efecte incorporate Boss Micro BR-80, in stare buna, cu cutie si accesorii si cateva zgarieturi superficiale. Motiv: am trecut pe un Zoom H6 pentru recording portabil. Pt. schimburi caut pedale, in special boutique de drive, delay, reverb, poate chiar chorus/vibrato. In special format standard de marime, nimic prea mare sau prea mic. Nu sunt interesat de multiefecte. Pentru poze (voi adauga cateva mai tarziu) si detalii PM.
 2. Vand Hoof Fuzz V2, nou, in garantie si cu toate maruntisurile cu care a venit. Nu a apucat sa fie montat in pedalier, e fain si foarte clar, dar nu chiar ce caut. Schimburile sunt prioritizate. Caut pedale, in special boutique de drive, delay, reverb, poate chiar chorus/vibrato. In special format standard de marime, nimic prea mare sau prea mic. Nu sunt interesat de multiefecte. PM.
 3. Vand sau schimb, cu accent pe schimb, doua pedale in stare foarte buna, ambele cu ambalaj original si diverse maruntisuri: Earthquaker Devices Palisades V1 (adica varianta cu switch-uri obisnuite, nu soft touch) si Pigtronix Disnortion Micro (topic original). Pretul de referinta pt vanzare este 800RON pt Palisades si 350RON pt Disnortion. Transportul nu este inclus in pret. Schimburile sunt prioritizate. Caut pedale, in special boutique de drive, delay, reverb, poate chiar chorus/vibrato. In special format standard de marime, nimic prea mare sau prea mic. Nu sunt interesat de multiefecte. PM.
 4. zan

  cumpăr Pedalier - Pedalboard MIC

  Am eu unul de vanzare, cu sursa.
 5. Vand la pachet pedalboard Pedaltrain JR (versiunea veche), cu tot cu sursa de alimentare montata, Cioks Big John Link. Pedalierul vine cu husa, capacele pentru portiunea din spate si ce velcro mi-a mai ramas (mai mult partea pt pedale). Are doua gauri in plus, ramase de la montarea unui Cioks Adam Link, se pot observa in poza. Sursa Big John vine cu cutia originala, elementele de montare (nefolosite), cele 4 cabluri speciale (polaritate inversa si diverse alte mufe), cablurile din imagine si inca un cablu lung si un cablu splitter plus cablul de alimentare. Ambele sunt in stare buna, foarte putin folosite in ultima vreme. Nu le vand separat. Motivul vanzarii este ca vreau sa trec la un pedalier mai mic (Metro20 poate). Posibile schimburi includ pedale de OD/Fuzz/delay/reverb de la EQD, JHS, Walrus Audio, Old Blood sau similar.
 6. Vand una bucata Korg SQ-1. Prezinta zgarieturi pe partea stanga si dreapta - frecare cu jack-urile unei pedale in husa. Inafara de cele doua defecte cosmetice, in stare foarte buna de functionare. Include cutia originala. Accept anumite schimburi, in principal pedale Boss (RV, DD), EHX sau EQD, dar intrebati. Diferenta dupa caz.
 7. Vand distorsie Boss MD-2 in stare buna de functionare si estetica. Vine cu cutia originala. Accept anumite schimburi, in principal pedale Boss (RV, DD), EHX sau EQD, dar intrebati. Diferenta dupa caz.
 8. Vand pedala reverb (Digitech) Hardwire Supernatural Reverb, in stare buna. Transport inclus. Accept anumite schimburi, in principal pedale Boss (RV, DD), EHX sau EQD, dar intrebati. Diferenta dupa caz.
 9. Revine la vanzare un Strymon El Capistan V1 in stare buna. Pentru diferentele dintre V1 si versiunea actuala vedeti aici (V2 are soft-touch footswitches si input stereo selectabil, in rest identice). Accept anumite schimburi, in principal pedale Boss (RV, DD), EHX sau EQD, dar intrebati. Diferenta dupa caz.