www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

zan

Active Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

179 Excellent

2 Followers

About zan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Oradea/Arad

Other Information

 • Band
  Tauusk, Topographer

Recent Profile Visitors

11483 profile views
 1. Vand delay digital Walrus Audio Mako D1 in stare perfecta estetica si de functionare, cu cutia originala si continutul aferent. Velcro pe spate. Folosita foarte putin, multumit de pedala, dar am nevoie sa finantez alte proiecte. 1300RON.
 2. Vand sau schimb Eventide Space in stare foarte buna, inca mai are folia pe ecran, vine cu alimentator, cutie si tot continutul aferent. Nu sunt neaparat in cautare de schimburi, dar sunt deschis la unele oferte, in special din zona high-end/boutique.
 3. Vand sau schimb Eventide H9 Core. Versiunea core e cea care vine doar cu algoritmul H910/H949, restul putand fi cumparate sau uploadate daca detineti alta pedala (Space / Factor / H9 Max/Standard). Recomandata pentru cei care mai au un H9 Max sau o pedala si doresc sa imparta algoritmuri. Cuponul pentru un efect gratuit a fost deja folosit si e legat de contul respectiv pe care ar fi prea mare bataie de cap sa-l vand (dar nu imposibil). Pedala este in stare foarte buna, mici urme de uzura in partea din spate pot fi vizibile in poze. Pedala vine cu alimentatorul original, dar fara cutie. Nu sunt neaparat in cautare de schimburi, dar sunt deschis la unele oferte, in special din zona high-end/boutique.
 4. Un pic offtopic, dar poate o sa ai sanse mai mari daca te uiti si dupa pedale similare. De ex de la catalinbread, am impresia ca trebuie sa apara si o varinta mai mica. https://www.catalinbread.com/index-epochpre.php?category=all
 5. Vand flanger Mr. Black Shepard's End in stare foarte buna, fara cutia originala.
 6. Vand Catalinbread Dirty Little Secret MK3 in stare foarte buna, cu cutia originala.
 7. Vand fuzz Catalinbread Manx Loaghtan, bazat pe varianta ram's head a big muff, cu eq baxandall. Stare buna, cateva mici zgarieturi mici pe vopsea, vine cu cutia originala.
 8. Ma gandesc sa vand un amplificator Orange Rocker 15 Terror, achizitionat luna aceasta, folosit sub 4 ore. Suna bine, dar parca nu tocmai pe gustul meu. Vandut la pret de nou, dar ofer bonus doua tuburi NOS 6п14п (6p14p) echivalentul EL84. Vine cu husa, cutie, diversele incluse in cutie. Voi uploada poze mai bune pe masura ce evolueaza indecizia. Teoretic se poate oferii si boxa pentru 500 RON.
 9. Vand o husa (pentru/fara pedalier) Pedaltrain Premium Soft Case Metro 16/20/PT-Mini nou nouta, primita azi, incercata doar pe un sintetizator de dimensiuni similare (e OK, dar e un pic prea mare), cu toate accesoriile cu care a venit, in ambalaj original. Fata de imaginile din link vine si cu un shoulder strap comod (o surpriza placuta). Inca o pot returna la Thomann, dar as prefera sa nu. Calitatea e surprinzator de buna.
 10. Vand una bucata EHX Superego+ ca nou, cu cutie, manual, alimentator. Posibile schimburi - diverse pedale (boutique sau nu) in special reverb de dimensiuni mici, dar vanzarile sunt preferate.
 11. Negociabil, accept si schimburi cu diverse pedale boutique.
 12. Schimb si cu anumite pedale boutique de od. Intrebati in PM.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.