zan

Active Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

164 Excellent

1 Follower

About zan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Oradea/Arad

Other Information

 • Band
  Tauusk, Topographer

Recent Profile Visitors

10,029 profile views
 1. Nu sunt interesat, dar multumesc de oferta.
 2. Vand sursa de alimentare pedale Ciocks Big John Link in stare buna, cu cutie originala, elementele de montare (nefolosite), cele 4 cabluri speciale (polaritate inversa si diverse alte mufe), cablurile standard, doua cabluri extra(lung si splitter) si cablu de alimentare. Lista schimburilor potentiale e mare, in general doar pedale de delay/reverb/OD - faceti o oferta.
 3. Pedale de delay sau reverb, poate OD-uri boutique in special. Pot oferi diferenta dupa caz. E mai simplu daca-mi spui ce ai avea la trade, nu stii niciodata.
 4. Revine la vanzare cu pricedrop: 350RON. Mentionez ca am depistat o problema: rotita de navigare in meniu din dreapta merge un pic haotic, banuiesc ca trebuie curatate contactele. P.S. nu tolerez lipsa de respect in PM-uri, imi rezerv dreptul sa nu vand celor cu un comportament necivilizat.
 5. Se retrage o vreme de la vanzare.
 6. Vand sau schimb chorus Hardwire CR-7 in stare foarte buna, fara cutie.
 7. Vand sau schimb Pigtronix Disnortion Micro in stare foarte buna, cu cutie si diverse incluse. Sunt interesat de diverse pedale, mai ales boutique, OD, delay sau reverb, inclusiv cu diferenta de la mine.
 8. Vand sau schimb Box of Metal, in stare foarte buna, cu cutie originala.
 9. Vand sau schimb (cu module eurorack) un Elektron Analog Four MK1 in stare buna, in garantie (transferabila) cu cutie si toate cele. Pretul este de 800E/3700lei. Pot schimba si cu anumite pedale de chitara, mai high-end.