www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sabolc

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Gear
  Roland Cube, Line 6 pod hd 500x, Ernie ball vpjr, Ibanez premium qmz 950, tech 21 flyrig, ax8, pod go, vintage v100, fender vintera, tokai silverstar

Recent Profile Visitors

2156 profile views

sabolc's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

3

Reputation

 1. S-a vandut! Se poate inchide. Multumesc!
 2. Dozele se dau in set in principiu. Schimburi nu prea ma intereseaza. Aceste doze sunt foarte laudate, pe thomann 530Ron bucata×3 =1590Ron setul. Platesc transportul dar nu negociez din pret. Multumesc !
 3. Pret nou 5800 sau 5400 fara pedala de expresi (deci procesor + Thon Case)
 4. Se poate inchide! Multumesc!
 5. Da mai este valabil! Pret 6000Ron cu case si pedala+ seturi
 6. Pret nou! 950Ron. Ma intereseaza schimb cu Vintage V100
 7. Cumparata de 3 ani de pe Thomann. Am cumparat o chitara mai spumpa iar pe asta n-o mai folosesc. Are a usoara lovitura insesizabila( vezi poza), in rest este in stare perfecta. Daca se vrea cu husa Fender pretul este 1100ron Pret usor negociabil.
 8. Pret nou! 6300 sau 5800 si pastrez pedala de volum
 9. Vand Fractal AX8 Amp Modeler/Multi-FX Processor, in stare perfecta de functionare, cu semne normale de uzura. Procesorul vine cu o pedala expresie Mission Engineering SP-1-BK, HARDCASE NOU ( fara zgarieturi, facut pentru doua pedale de expresie) si multe tonuri, cu licenta (cumparate): -Dream Rigs Tonepack 1000+ sounds for AX8, de la Austin Buddy (99$) -Fremen AX8 – Megapack si inca multe preseturi (90$) -patches de Glenn Delaune sí Britt Kingman Prea multe nu vreau sa scriu nici despre procesor, nici despre aceste preseturi. Pe YouTube sunt videouri cu zecile, si puteti sa va informati. Pretul este fix, la schimb ma intereseaza doar Strymon Iridium. Trimit si in tara, dar prefer predare personala cu testare. Rog si ofer seriozitate, si daca se poate, fara comantarii offtopic.
 10. Astept oferte. REPET: Nu are cutie, deci nu-l trimit nicaieri
 11. Pret nou 1250. Sunt deschis sí la anumite schimburi!
 12. Full lampi. Stare ca nou. Nu are absolut nici un defect. L-am cumparat cam de o luna de curiozitate tot prin RGC. Raman la solutii Line...
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.