www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sabolc

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About sabolc

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Gear
  Roland Cube, Line 6 pod hd 500x, Ernie ball vpjr, Ibanez premium qmz 950, tech 21 flyrig, ax8

Recent Profile Visitors

1607 profile views
 1. Pret nou! 6300 sau 5800 si pastrez pedala de volum
 2. Vand Fractal AX8 Amp Modeler/Multi-FX Processor, in stare perfecta de functionare, cu semne normale de uzura. Procesorul vine cu o pedala expresie Mission Engineering SP-1-BK, HARDCASE NOU ( fara zgarieturi, facut pentru doua pedale de expresie) si multe tonuri, cu licenta (cumparate): -Dream Rigs Tonepack 1000+ sounds for AX8, de la Austin Buddy (99$) -Fremen AX8 – Megapack si inca multe preseturi (90$) -patches de Glenn Delaune sí Britt Kingman Prea multe nu vreau sa scriu nici despre procesor, nici despre aceste preseturi. Pe YouTube sunt videouri cu zecile, si puteti sa va informati. Pretul este fix, la schimb ma intereseaza doar Strymon Iridium. Trimit si in tara, dar prefer predare personala cu testare. Rog si ofer seriozitate, si daca se poate, fara comantarii offtopic.
 3. Astept oferte. REPET: Nu are cutie, deci nu-l trimit nicaieri
 4. Pret nou 1250. Sunt deschis sí la anumite schimburi!
 5. Full lampi. Stare ca nou. Nu are absolut nici un defect. L-am cumparat cam de o luna de curiozitate tot prin RGC. Raman la solutii Line...
 6. Stare foarte buna, arata si functioneaza ca nou. Am vandut Cube-ul si n-o mai folosesc. Pentru poze nu ezitati sa ma contactati.
 7. Stare foarte buna, ca nou. Cumparat de mai putin de un an, deci mai are garantie un an si ceva. Vine in cutia originala asa cum l-am primit cu footswitchul impreuna. Cleanul foarte bun, efecte la fel de bune. 40w de ajuns pentru orice situatie, l-am probat si pe 80gx care se mai gaseste la un singur magazin(dak va intereseaza va spun) la 1100ron fara pedala, si suna la fel doar ca enorm de tare( inutil pentru ca si la aceasta la jumatate de volum iti sar capacele, nu mai auzi nici tobosarul(nu e gluma)). Trimit si cu verificare petru ca suna si arata impecabil, dar as prefera totusi predare personala ori in Brasov ori la Tg. Secuiesc. PS. Motivul vanzarii: am trecut pe tobe electrice si trec inapoi pe procesor. Roland cube 40gx+footswitch ga-fc Brasov • OLX.ro.html
 8. UP. Pretul nou 350. Ma intereseaza si anumite schimburi. Astept oferte
 9. Procesor in stare foarte buna din toate punctele de vedere. Am cumparat packurile vintage si metal in valoare de 100 de USD+i-am facut o cutie foarte masiv( m-a costat in jur de 300RON). L-am cuparat de 2 ani si 5 luni. Trimit si cu verificare, dar se poate proba si in Tg. Secuiesc. L-am folosit si la cateva evenimente live, dar am trecut pe amp si sta degeaba. Pretul este usor negociabil. Pt orice informatie sa ma contactati si ne intelegem. Cu stima.
 10. Schimb nu teintereseaza? Am un vintage V100vt+ diferentadin partea mea.
 11. Pret: 430 RON Localitate: BRASOV/TG. Secuiesc Contact: 0758342375 Link producator: http://www.thomann.de/ro/ernie_ball_vpjr_volumepedal.htm?sid=f5a3c8c41dcdd8696ed7657c5e32470b Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Stare foarte buna, fara urme de uzura, aproape nefolosita. Pretul este neguciabil, in limita bunului simt.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.