www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sabolc

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sabolc

  1. Este ca noua! Fara zgarietrui fara velcro. Cu cutie si acte.
  2. Este in stare foarte buna cu usoare semne de uzura
  3. Pedala in stare foarte buna. Nu o mai folosesc.
  4. Dozele se dau in set in principiu. Schimburi nu prea ma intereseaza. Aceste doze sunt foarte laudate, pe thomann 530Ron bucata×3 =1590Ron setul. Platesc transportul dar nu negociez din pret. Multumesc !
  5. Pret nou 5800 sau 5400 fara pedala de expresi (deci procesor + Thon Case)
  6. Da mai este valabil! Pret 6000Ron cu case si pedala+ seturi
  7. Pret nou! 950Ron. Ma intereseaza schimb cu Vintage V100
  8. Cumparata de 3 ani de pe Thomann. Am cumparat o chitara mai spumpa iar pe asta n-o mai folosesc. Are a usoara lovitura insesizabila( vezi poza), in rest este in stare perfecta. Daca se vrea cu husa Fender pretul este 1100ron Pret usor negociabil.
  9. Pret nou! 6300 sau 5800 si pastrez pedala de volum
  10. Vand Fractal AX8 Amp Modeler/Multi-FX Processor, in stare perfecta de functionare, cu semne normale de uzura. Procesorul vine cu o pedala expresie Mission Engineering SP-1-BK, HARDCASE NOU ( fara zgarieturi, facut pentru doua pedale de expresie) si multe tonuri, cu licenta (cumparate): -Dream Rigs Tonepack 1000+ sounds for AX8, de la Austin Buddy (99$) -Fremen AX8 – Megapack si inca multe preseturi (90$) -patches de Glenn Delaune sí Britt Kingman Prea multe nu vreau sa scriu nici despre procesor, nici despre aceste preseturi. Pe YouTube sunt videouri cu zecile, si puteti sa va informati. Pretul este fix, la schimb ma intereseaza doar Strymon Iridium. Trimit si in tara, dar prefer predare personala cu testare. Rog si ofer seriozitate, si daca se poate, fara comantarii offtopic.
  11. Astept oferte. REPET: Nu are cutie, deci nu-l trimit nicaieri
  12. Pret nou 1250. Sunt deschis sí la anumite schimburi!
  13. Full lampi. Stare ca nou. Nu are absolut nici un defect. L-am cumparat cam de o luna de curiozitate tot prin RGC. Raman la solutii Line...
  14. Stare foarte buna, ca nou. Cumparat de mai putin de un an, deci mai are garantie un an si ceva. Vine in cutia originala asa cum l-am primit cu footswitchul impreuna. Cleanul foarte bun, efecte la fel de bune. 40w de ajuns pentru orice situatie, l-am probat si pe 80gx care se mai gaseste la un singur magazin(dak va intereseaza va spun) la 1100ron fara pedala, si suna la fel doar ca enorm de tare( inutil pentru ca si la aceasta la jumatate de volum iti sar capacele, nu mai auzi nici tobosarul(nu e gluma)). Trimit si cu verificare petru ca suna si arata impecabil, dar as prefera totusi predare personala ori in Brasov ori la Tg. Secuiesc. PS. Motivul vanzarii: am trecut pe tobe electrice si trec inapoi pe procesor. Roland cube 40gx+footswitch ga-fc Brasov • OLX.ro.html
  15. UP. Pretul nou 350. Ma intereseaza si anumite schimburi. Astept oferte
  16. Pret: 430 RON Localitate: BRASOV/TG. Secuiesc Contact: 0758342375 Link producator: http://www.thomann.de/ro/ernie_ball_vpjr_volumepedal.htm?sid=f5a3c8c41dcdd8696ed7657c5e32470b Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Stare foarte buna, fara urme de uzura, aproape nefolosita. Pretul este neguciabil, in limita bunului simt.
  17. Pret: 420 RON Localitate: BRASOV Contact: 0758342375 Link producator: http://www.thomann.de/ro/ernie_ball_vpjr_volumepedal.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Foarte putin folosit. Mi-am luat un POD HD 500x si nu m-ai am nevoie de el. Foarte putin negociabil!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.