www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Kibis44

Active Members
  • Posts

    182
  • Joined

Profile Information

  • Location
    Cluj

Recent Profile Visitors

7984 profile views

Kibis44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

156

Reputation

  1. Această chitară este construită integral de către Augustin (Avatar2100) de la www.antonioguitars.ro Am intrat în posesia ei de ceva timp, însă spre rușinea mea doar acum reușesc să îi fac un review. În primul rând chitară sună! și sună foarte bine! Este un instrument din gama profesională, pe care-l cumpărați o dată în viață. Orice chitară aveam înainte ajungeam să cant tot pe Esp/Ltd-ul meu, cu doze active și credeam că mai bine nu se poate. Cu toate că Esp-ul are EMG-uri, atunci când cânt Metallica, Dracula-ul are un sunet mult mai prezent! Finishul este impecabil "Distressed", lacul având aspect ușor învechit. Gâtul este minunat, îmi vine "mănușă", lăcuit cu shellac, textura lemnului oferind un sentiment plăcut și protejează împotriva transpirației. Nu aș spune că este chiar subțire, însă profilul sau este rotund și foarte comfortabil, oricum prefer neckurile ușor mai groase. Stă acordată! Când cant îmi place să întind de corzi, uneori excesiv, și observ că nu trebuie să-mi fac probleme cu acordajul. Este foarte bine echilibrată, gâtul nu trage în jos spre deosebire de alte firme renumite. Corpul de asemenea este mai subțire și se pretează foarte bine pentru o persoană nu chiar înalta, în special când se cânta din picioare. Sustainul este foarte bun, playabilitatea este crescută, accesul la tastele superioare este foarte bun. Dozele sunt ceea ce trebuie, doză de neck îmi acoperă tonurile cremoase de blues-rock, iar cu cea din bridge se poate cânta Metallica cu ușurință. Mi se pare că sunetul chitarei bate undeva spre perioada anilor '80. Detaliile sunt foarte frumoase, relicul este foarte estetic. Se pretează cam pe orice gen muzical (Dire Straits, Whitesnake, Scorpions etc.), iar combinația dintre doze și potentiometre creează niște tonuri foarte interesante, poate aduce puțin chiar a Fender Stratocaster. Cine nu a pus mâna până acum pe o chitară construită de Augustin ar trebui să o facă, cât mai repede! Va las mai jos câteva mostre de sunet :
  2. Vand un obiectiv Sigma 18-250mm, montura Canon. Obiectivul este nou, cred ca am tras maxim 200 de cadre cu el; este inca in garantie la F64. NU ARE zgarieturi, praf etc. Pretul lui la F64 este de 1500 ron, eu cer 1100 negociabil. Prefer predare personala in Cluj -Napoca unde se poate testa.
  3. Salut, Înainte de schimbarea forumului aveam un anunţ pe lock, însă văd că acum a dispărut butonul. Puteţi să-l reintroduceti?
  4. Căinţă Îmi mângâie gândul obosit, Zâmbetul ascuns în palavră. În bezna dragostei întrezăresc, Acelaşi suflet plăsmuit... Cenuşa, durerea, amintirea, Alcătuiesc clipă pe care o aştept. Făurită de-o iluzie vie, Vidată este, într-o lume ascunsă mie. Noaptea plânge după suflet, după viaţă În cimitir, ud, le găsesc pe toate, fără timp. Doar blesteme ale îngerilor simt, În mormânt mă aşez acum, să dorm liniştit! Horaţiu F.
  5. Este ideal ca aparat de rezerva, cand full frame-ul te lasa cu ochii in soare...
  6. Pret nou : 1600 lei, sau schimb cu diverse chitare, amplificatoare etc.
  7. Body + grip-ul si accesorile + un card de 8Gb - 550 lei Se poate vinde si fara grip, discutam in privat mai multe detalii.
  8. S-a gasit usita de la acumulator, acum poate fi folosit si fara grip
  9. Body + grip-ul si accesorile + un card de 8Gb - 600 lei
  10. Pret: 1050 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0752594468 sau PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand aparat foto Canon EOS 40D + obiectiv Canon EFS 17-85mm Pachetul contine: -Aparat foto Canon EOS 40D (body cu capac), aprox. 91000 cadre -Grip Canon BG-E2 cu 2 acumulatori, unul original Canon -Incarcator Canon -Obiectiv obiectiv Canon EFS 17-85mm care are o eroare (vezi in poza) -Curea de mana Aparatul prezinta semne de uzura normale pentru varsta sa. Se vand si separat - body + grip - 650 lei - obiectiv - 400lei Obiectivul nu da de fiecare data eroarea, doar cand iti este lumea mai draga Cine le cumpara impreuna beneficiaza de o reducere. Preturile sunt negociabile in limita bunul simt. Datorita faptului ca s-a folosit numai cu grip s-a pierdut "usita" de la acumulator.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.