www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ValeChitara

Veteran
 • Content Count

  610
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

ValeChitara last won the day on November 7 2018

ValeChitara had the most liked content!

Community Reputation

647 Excellent

About ValeChitara

 • Rank
  "Dusmanii te dusmanesc!"

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  Tot ce vrei si ce nu vrei

Recent Profile Visitors

15,507 profile views
 1. ValeChitara

  vând BUDDA Super Drive 30

  Valabil!
 2. ValeChitara

  vând Carvin DC135

  Valabil!
 3. Salut! Vreau sa cumpar o chitara, pentru incepatori, cu spate rotunjit. Ma intereseaza in primul rand un Hareley Benton HBO, dar sunt deschis si la alte variante, important este sa se incadreze intr-un buget de incepatori, sa aiba spatele rotunjit si vanzatorul sa fie din Bucuresti, ca sa o pot testa inainte. Vreau sa o fac cadou cuiva care s-a apucat recent de chitara. Putem discuta mai multe la telefon (0751579899 - Valeriu) sau in privat
 4. ValeChitara

  vând [EXPIRAT] PRS CU22

  Asa se reflecta lumina, in realitate arata normal Dupa cum spuneam, pun o poza si cu dingul care nu apare mai sus
 5. ValeChitara

  vând Carvin DC135

  Valabil!
 6. ValeChitara

  vând BUDDA Super Drive 30

  Valabil!
 7. ValeChitara

  vând [EXPIRAT] PRS CU22

  Valabil!
 8. ValeChitara

  vând Carvin DC135

  UP!
 9. ValeChitara

  vând Carvin DC135

  UP!
 10. ValeChitara

  vând [EXPIRAT] PRS CU22

  Vand un PRS Custom 22 culoarea 2 tone Sunburst, Made in USA in anul 2001. Chitara este in stare buna cosmetic, cu mici urme de uzura normale pentru cei 18 ani de cand este fabricata si in stare foarte buna de functionare. Chitara este foarte stabila, nu pierde acordajul si a primit un fret dressing recent. E un instrument potrivit pentru aporape orice stil. Fata de ce se vede in poze are un ding in plus pe headstock, o sa ii fac o poza cat de curand, in rest arata foarte bine, cateva urme normale pentru varsta chitarei, dar nimic care sa ii afecteze sunetul sau feel-ul. Cine e din Bucuresti o poate proba, evident. Specificatiile sunt urmatoarele: corp si grif din mahon cu tastiera din rosewood (palisandru), profil gat wide fat - desi este relativ gros este extrem de confortabil datorita profilului foarte bun cheite Grover, au inlocuit pe cele originale deoarece una dintre ele functiona defectuos tremolo din otel cu sustain block full size de bronz dozele originale Dragon 2 cu mici urme de corodare pe coverurile nickelate - am vazut aceasta problema la cam toate chitarile PRS, datorita tratamentului foarte subtire al coverurilor se corodeaza foarte rapid - dozele sunt cu magneti alnico 2 switch-ul rotativ in 5 pozitii, care in pozitiile 2 si 4 ofera tonuri de split (ton out of phase de strat, respectiv pozitia 2 a selectorului de tele), in rest sunt tonurile clasice de humbucker hard case original cu mici urme de uzura Modelul pe care il vand nu se mai fabrica fix cu aceleasi specificatii, modelul similar pe care l-am gasit la Thomann vine cu alte doze si alt pachet cosmetic, etc, dar de principiu este aceeasi chitara cu cateva imbunatatiri care tin de gustul celui care cumpara. Pretul este si el pe masura, mult sub cel de la Thomann (3750e) pentru modelul actual. https://www.thomann.de/ro/prs_custom_22_bw.htm Pretul meu este de 1100 euro. In principiu nu ma intereseaza schimburile, singura exceptie ar putea fi un strat interesant, cat mai vintage, in rest nimic. Pentru orice intrebare ma gasiti la telefon: 0751579899 (Valeriu) sau in privat.
 11. Vand un G Lab True Bypass wah pad. Pentru cine nu stie, cu acest device nu mai e nevoie sa apesi switch-ul wah-ului. Pur si simplu pui piciorul pe el si este activat (are si un led care iti indica starea). Pretul este de 300 de lei (aproape jumatate din pretul de la thomann) Detalii la 0751579899 sau in privat!
 12. Vand un Line 6 G50. Cam toata lunea stie ce face. Il vand pentru ca raman la cablu. Il dau si cu un cablu cu silent plug, facut de mine, cadou. Pretul este de 900 de lei. Detalii la 0751570899 sau in privat!
 13. ValeChitara

  vând BUDDA Super Drive 30

  Valabil!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.