flaviusino

Newcomers
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

5 Neutral

About flaviusino

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Orastie

Other Information

 • Gear
  Fender Stratocaster American Special, Marsahll JMP 2144, Strymon Big Sky, Strymon El Capistan, Ibanez TS-9, Tc electronic Dark Matter, Tc electronic Polytune.

Recent Profile Visitors

3,948 profile views
 1. Vand Tc electronic Dreamscape. Pedala este functionala. Are o problema la potentiometrul care indica efectul folosit. Este pus gresit si nu mai are limite. Deci trece de la tone print la chorus. Dar selectarea efectul functioneaza. De aici vine si pretul mai mic. Pedala se poate repara schimband acel potentiometru, dar eu nu o folosesc asa ca prefer sa o vand.
 2. flaviusino

  cumpăr Strymon Sunset

  valabil
 3. Cumpar Strymon Sunset. Despre pret discutam in functie de situatie.
 4. flaviusino

  [EXPIRAT] Digitech Trio Band Creator

  S-a dat! Multumesc RGC!
 5. Pret: 320 RON Localitate: Orastie Contact: 0761280430 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala am cumparat-o in urma cu aprox. 1 luna de pe forum din anuntul acesta: https://forums.rgc.ro/topic/121147-trio-band-creator-digitech/?hl=trio+band Am realizat ca nu o folosesc, asa ca decat sa adune praf mai bine o vand. Pedala vine cu alimentatorul original. Poza cu pedala gasiti in link-ul cu anuntul de la proprietarul anterior.
 6. flaviusino

  vând [EXPIRAT] Mackie Cfx 12

  Mixerul se vinde si cu case la pretul de 1150 lei
 7. Pret: 950 RON Localitate: Orastie Contact: 0766106067 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Mackie CFX12 MkII mixer - 8x mic/line inputs, stereo input, 3-band EQ with parametric mid, 4 aux sends (aux 1&2 pre/post fade switchable), insert an line in per channel, 4 subgroups, 2-track in/out, sub out, master insert, balanced jack & XLR outputs, internal 32-bit FX processor, 9-band stereo EQ. Dimensions: 437 x 412 x 127mm. Weight: 8.1kg . Mixerul este functional. Singurul incovenient este ca butonul BYPASS de la FX nu funtioneaza tot timpul. In rest nu sunt probleme. Mixerul se vinde fara case. Se vinde cu cutia cu care din fabrica. Pretul este negociabil
 8. flaviusino

  [EXPIRAT] Custom Shop 54 Si Bare Knukle

  S-au dat, Multumesc RGC!
 9. flaviusino

  cumpăr [EXPIRAT] Cumpar Eleven Rack

  Am observat, sper sa mai apara
 10. flaviusino

  cumpăr [EXPIRAT] Cumpar Eleven Rack

  Nu ma intereseaza sa le aiba pe toate, dar daca are vreuna din astea nu ma deranjeaza.
 11. Pret: 0 RON Localitate: Orastie Contact: 0761280430 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Eleven Rack. Daca are Expansion Pack, nu e suparare, nici daca e cu case, sau controler. In functie de optiuni si de starea produsului stabilesc pretul pe care pot sa il ofer. Nu mai mult de 1500 lei
 12. flaviusino

  [EXPIRAT] Custom Shop 54 Si Bare Knukle

  Pret: 300 RON Localitate: Orastie Contact: 0761280430 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vand 2 doze Fender Custom Shop 54 pentru Stratocaster (middle si neck) + Bare Knuckle pentru bridge . Au un sunet bun si pastreaza foarte bine tonul specific de strat single coil, pe drive suna bine si tonul de clean este bun. Starea este foarte buna si sunt pregatite pentru a fi montate pe chitara. Nu am covere la ele, dar accepta cam orice soi de covere tip single coil standard.
 13. flaviusino

  Guitar -> Stomp Box -> Headphones

  Poti incerca cu Vox Amplug