www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

minu

Active Members
 • Posts

  154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

minu last won the day on March 25

minu had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  HD/CJ

Other Information

 • Gear
  Epiphone Les Paul Classic, Washburn X10 ,Marshall Ms -2, Fender Mustang Micro

Recent Profile Visitors

8709 profile views

minu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

227

Reputation

 1. E 2015. Formatul e cu anul inainte - primele 2 cifre Daca era formatul cu AzzzA, ar fi fost in a 500-a zi din 2013
 2. Cumparate in 2020 de la Mcmusic. Vox MV50 - amplificator cu lampi NuTube - sunet foarte placut, dinamic, cantat doar in casa si foarte rar. Vine cu cutia originala. L-am cumparat pentru ca mi-a placut foarte mult aspectul lui (motiv pentru care l-am si modelat 3D - atasez o randare) dar din nefericire nu prea il folosesc. Cabinet Vox BC108 - "perechea" recomandata pentru acest amplificator - se aude foarte ok, nu am insa un termen de comparatie serios. Stare impecabila - daca aveti nevoie de poze suplimentare, sa-mi spuneti. Se poate testa in Cluj/ Hunedoara. Cabluri (de chitara - vox VGS-50 + un cablu de instrument orange de 1m) Nu vand separat, intregul "set" il vand cu 600 ron - pret final. Nu livrez in tara - prefer predare personala in Cluj, Hunedoara. Motivul vanzarii: am facut greseala sa cred ca un amp mic = amp de dormitor. Si, desi sunetul imi place mult, de multe ori nu l-am folosit din comoditate - de a pune cablurile, alimentarea, etc. Cu siguranta, pentru altcineva ar fi o unealta mai potrivita decat pentru mine.
 3. Pret nou: 150 RON Amplificatorul, 150 Ron Procesorul. Sau 250 ambele.
 4. "toate functiile sunt functionale". Promit ca am avut mai mare grija de procesor decat de exprimarea mea. Up
 5. Vand procesor multieffect pentru chitara electrica, cu tot cu cutia lui originala. Sunt primul proprietar si l-am luat acum 7-8 ani. Toate functiile lui sunt functionale, dar uneori selectorul de preseturi din dreapta nu cupleaza - are momentele lui - banuiesc ca este ceva legat de contacte. A fost cantat 99% din timp in casa si cand nu a fost cantat a fost tinut in cutie. Vine cu incarcatorul lui original, fara manual. Are o serie de 50 de preseturi "din fabrica" dar care pot fi ajustate dupa gust, si alte 50 de sloturi in care se pot face preseturi noi. Cu pedala de expresie si acordor integrat, e un procesor ideal pentru cine vrea sa se familiarizeze cu diferite efecte de chitara si cu cateva simulari de amplificatoare celebre. Combo: impreuna cu amplificatorul ibanez tbx 15R din anuntul acesta se da la pretul de 350 de lei.
 6. Daca îi pasă cuiva, o justificare a votului. si un feedback de semi-neavizat: !Disclaimer : nu am pretenția că aș cânta mai bine decât oricare din cei 4, ci spun doar ce am simțit, ce mi-au transmis piesele fiecăruia(pe care le-am ascultat de minim 2 ori fiecare) Ciocanel : Are o poveste, are un feeling, are...ceva... nu mă pricep să identific jdemii de tehnici dar ca melodie de ascultat, mi s-a părut cea mai reușită, motiv pt care are votul meu. Adrian Hera : Mi-a plăcut mult tonul si senzația că chitara e undeva...in spate, cântată de o fantomă cumva...e o prezență foarte subtilă și plăcută dar pe alocuri mi s-a părut că nu a fost totul natural, ci ai avut ceva momente în genul : acum ce fac? Bolly - Tonul putin prea agresiv pentru gusturile mele, tehnică bună, chiar mi-a plăcut dar mi s-a părut mai mult un show-off de lickuri(știu,știu suntem pe un forum de chitariști) Adidas - Apreciez timpul de 7 minute și..(eu abia reușesc să spun ceva in 2-3 minute). Dar mie îmi pare că lipsesc extremele...e o interpretare foarte liniară cumva, curată, ton plăcut, dar i-ar prinde bine mai multe extreme sau pauze...să urle..să șoptească... Ca notă de subsol, pe melodiile voastre mi-am petrecut toată dimineața respect
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.