www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

minu

Active Members
 • Posts

  153
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  HD/CJ

Other Information

 • Gear
  Washburn X10 , Ibanez TBX15R - pus la vanzare , Digitech RP90, Marshall Ms -2

Recent Profile Visitors

8392 profile views

minu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

221

Reputation

 1. Pret nou: 150 RON Amplificatorul, 150 Ron Procesorul. Sau 250 ambele.
 2. "toate functiile sunt functionale". Promit ca am avut mai mare grija de procesor decat de exprimarea mea. Up
 3. Vand procesor multieffect pentru chitara electrica, cu tot cu cutia lui originala. Sunt primul proprietar si l-am luat acum 7-8 ani. Toate functiile lui sunt functionale, dar uneori selectorul de preseturi din dreapta nu cupleaza - are momentele lui - banuiesc ca este ceva legat de contacte. A fost cantat 99% din timp in casa si cand nu a fost cantat a fost tinut in cutie. Vine cu incarcatorul lui original, fara manual. Are o serie de 50 de preseturi "din fabrica" dar care pot fi ajustate dupa gust, si alte 50 de sloturi in care se pot face preseturi noi. Cu pedala de expresie si acordor integrat, e un procesor ideal pentru cine vrea sa se familiarizeze cu diferite efecte de chitara si cu cateva simulari de amplificatoare celebre. Combo: impreuna cu amplificatorul ibanez tbx 15R din anuntul acesta se da la pretul de 350 de lei.
 4. Daca îi pasă cuiva, o justificare a votului. si un feedback de semi-neavizat: !Disclaimer : nu am pretenția că aș cânta mai bine decât oricare din cei 4, ci spun doar ce am simțit, ce mi-au transmis piesele fiecăruia(pe care le-am ascultat de minim 2 ori fiecare) Ciocanel : Are o poveste, are un feeling, are...ceva... nu mă pricep să identific jdemii de tehnici dar ca melodie de ascultat, mi s-a părut cea mai reușită, motiv pt care are votul meu. Adrian Hera : Mi-a plăcut mult tonul si senzația că chitara e undeva...in spate, cântată de o fantomă cumva...e o prezență foarte subtilă și plăcută dar pe alocuri mi s-a părut că nu a fost totul natural, ci ai avut ceva momente în genul : acum ce fac? Bolly - Tonul putin prea agresiv pentru gusturile mele, tehnică bună, chiar mi-a plăcut dar mi s-a părut mai mult un show-off de lickuri(știu,știu suntem pe un forum de chitariști) Adidas - Apreciez timpul de 7 minute și..(eu abia reușesc să spun ceva in 2-3 minute). Dar mie îmi pare că lipsesc extremele...e o interpretare foarte liniară cumva, curată, ton plăcut, dar i-ar prinde bine mai multe extreme sau pauze...să urle..să șoptească... Ca notă de subsol, pe melodiile voastre mi-am petrecut toată dimineața respect
 5. Un sg sau les paul junior, cu un singur p-90. De ce? Ma atrage simplitatea lor si faptul ca daca as avea o chitara cu mult mai scumpa sau valoroasa m-as simti eclipsat de ea.. sunt un chitarist de dormitor, vreau o chitara care sa ma inteleaga, dar si cred ca o chitara mai midrange este..de bun simt, spre deosebire de electrica pe care am inceput(dpdv al calitatii,rezistentei,tonului samd)
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.