www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

guitarhead

Veteran
 • Content Count

  525
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  98%

Community Reputation

221 Excellent

About guitarhead

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

13,166 profile views
 1. guitarhead

  Ajutor identificare chitara veche (sau doar naspa)

  Lespolu' Reghin "de 1830 lei" .. (sau era 1870?) al anilor '70/'80. \m/ :)))
 2. guitarhead

  Vopsire chitara

  woow.... Sparkleeyyy
 3. guitarhead

  Vopsire chitara

  ...come to think of it... Daca chiar vrei sa iasa din filmu' ala (lol), fa-l "bull's eye" sau "rising sun" .. ambele "paint schemes" erau populare la Charvel-uri high end in anii aia.. dar... vopseste si dozele! :))) (ceva ce facea Jackson la Soloist/custom paint, tot cam pe atunci)==> adica,, ca idee, in final fatza sa arate la modul asta: https://www.vintageandrare.com/product/Jackson-Soloist-Custom-Shop-Painted-1987-Desert-Sunset-61818 YAY !
 4. guitarhead

  Vopsire chitara

  " Si asta e vintage, din 86? " .. devine "vintage" cind implineste 25 ani.(as far as i can remember)... la fel si la masini, etc. Nu ai (prea) scade valoarea la un refinish ... decat daca iese de porc :))) Altfel statea situatia daca era vorba de un Strat din anii '60, sa zicem (si altele, de genu' :-P )
 5. guitarhead

  Chitară electrică Les Paul

  Doar pt.ca e fake (ceea ce se vede de la o posta), nu inseamna ca " face fix 500 de lei ".. bwahahaa... Trebuie luata la bani marunti si vazut concret cum se comporta/suna/etc.! Am pus mina/cintat pe asa ceva si aia era facuta super bine, la nivel de Epiphone! (f. posibil facuta "la negru" de catre cineva de pe linga vreo fabrica Epi).. de fapt cu Epi chiar si compar genul asta de chitara : ) .. Nu am inteles de ce face "fix 500", doar pt. ca a construit-o unu' sa arate a Gibson :)))
 6. guitarhead

  cumpăr Cumpar head

  .. cum naiba.. ? ==> https://www.mojotone.com/Cabinets_x/Cabinets_xx/Mesa-Boogie-Dual-Rectifier-Replacement-Head-Shell-in-Plexi-Style_2
 7. Chill, man.. wuz jest belly achin', lol... didn't blame it on YOU :-P .. must be a "driver" or smthng..
 8. " Player error The player is having trouble. We’ll have it back up and running as soon as possible. "
 9. guitarhead

  Diy Sandblasted strat

  " perloid alb/negru ca marmura ".. yeah, that! :)
 10. Salut, sint in cautare de telefon.. am zis "caut" si nu "cumpar", pt. ca va trebui sa fie la (un) schimb (din motive $$$ , LOL).. daca are cineva ... trebuie sa fie 4G ! Am de dat la schimb diverse "muzicale" (si nu numai). Daca e vreun amator, hai cu PM, sau la tel. Tnx. \m/
 11. guitarhead

  vând [EXPIRAT] Jazz bass Tenson california series

  oops..nu poti primi msg. !
 12. guitarhead

  Rupere coarda metalica la chitara

  Ati putea sa le inlocuiti cu nylon... si/sau eventual lasat acordajul un pic mai jos ===> tensiune mai scazuta in corzi. (la virsta lui asta nu va avea importanta).
 13. guitarhead

  Rupere coarda metalica la chitara

  " a se juca la chitara " e un pic diferit de scopul acestui instrument :) .. Macar stati pe aproape cand "se joaca" ... poate sa traga f.tare de o coarda, sau sa o intinda (cu cheia de acordaj) excesiv ... Corzile rezista si ele la o anumita tensiune. Am rupt si eu o coarda, doua..la viata mea .. nu e placut sa te plezneasca peste mina (de aia stau macar cu fata cat mai departe pot, daca fac "experimente" :)) ).
 14. guitarhead

  Documentarul "hype!"

  LOL! ==> "Video unavailable This video contains content from Shout! Factory, LLC, who has blocked it in your country on copyright grounds."
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.