guitarhead

Veteran
 • Content count

  504
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  98%

Community Reputation

202 Excellent

About guitarhead

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

12,665 profile views
 1. guitarhead

  vând Grif bass/"project"

  Vand gatul de pe un Squier "Standard" Jazz Bass... cineva cred ca a intentionat sa regleze truss rod-ul si nu i-a mers (o fi fost blocat, sau l-a fortat, etc.); cert e ca i-a rupt piulita, si a "reusit" si sa dezlipeasca limba (za fretbord :-P ), pe o mica portiune - gen 1 mm in dreptul pragului si se subtiaza/inchide cam pina la jumatate spre prima tasta. Asta e job pt cineva care se pricepe - sau macar are niste scule! Veleitatile mele de "lutier" au o limita .. (f. apropiata, LOL). Asa ca, off she goes :) p.s.: Defectul, vizibil in ultima poza / Also, remarcabil, nu e crapat pe spate (cum mai vazusem).. Skunk stripe area, intact!
 2. guitarhead

  Diy Acoustic - Tamplarie

  Unde se intimpla aceasta macelarie? :-P ok, am vazut chiar la sfarsit. :/
 3. Cadilacu' nu-l dai? :-P
 4. guitarhead

  Octava de la chitara mea bass e cu un fret mai jos.

  off-topic... vreun motiv pt. care La si Re sint asa de apropiate? (pe masura ce mergi spre bridge)
 5. guitarhead

  Octava de la chitara mea bass e cu un fret mai jos.

  .. sau s-a "infundat" tasta 11 ...si (fiind prea jos) cand coarda apasa pe ea, atinge direct tasta 12 ==> aparent, octava pe 11.
 6. sry, 100E. (cheile sint "in stilul" de mai jos, se strang/blocheaza prin fata)
 7. Stare ==> 1- MINT/NIB/NEVER used! (yet :-P ) 2- scoase de pe o chitara, ..fara nici un semn/hiba, fully functional !! (yes, i know, ai vrut negre :/ ) ...mai am si altele, dar nu 3+3 :/ Cele NOI sint Rotomatics 402-BC ("Locking Black NOS"), nu se mai fac, cel mai apropiat model gasit pe piata e 102 : https://www.thomann.de/ro/grover_gr102_18_bc_rotomatics.htm#bewertung (cele "vechi", probabil tot 402's, avind in vedere "the vintage"... ambele evident 18:1 tuning ratio).
 8. guitarhead

  cumpăr EHX 22 Caliber

  ROFL, manbearoink a decis iel ca " nu-i frumos ", bwahaha....oops, stai, nu trebuia sa ma simt vizat ..omu' a pomenit de " ala second-hand ", iar al meu e NOU (sic!).. sau, pe limba lor, Mint/NIB/etc... Ah, deci nu s-a obosit sa citeasca anuntul original, si a dat-o direct pe romanisme :))) ...Anyway, la momentul cind l-am primit (NU se gasea in Europa, si F. greu in State, fiind out of production), dupa cost/transport/exchange rate/blahblah, a iesit in exces de 700lei, si l-am rotunjit la 800, (dreptul meu, dupa toata durerea de cap si tevatura)!. Hmm, cred ca in sfirsit o sa-l scot/conectez totusi, sa ma bucur si eu de el citeva minute, dupa care o sa scad pretul (atunci o sa fie S/H.. hic!)
 9. guitarhead

  cumpăr EHX 22 Caliber

  https://www.musicradar.com/reviews/guitars/electro-harmonix-22-caliber-225244 https://www.sweetwater.com/store/detail/22Caliber--electro-harmonix-22-caliber-22-watt-power-amp/reviews
 10. guitarhead

  vând [EXPIRAT] 3 doze Bill Lawrence

  "Dear Customer, Based on your location, we are unable to take you to the Musician's Friend website at this time. For more information regarding the new GDPR regulations, go to https://edps.europa.eu/data-protection/data-protection/legislation/history-general-data-protection-regulation_en We apologize for any inconvenience and look forward to serving you again soon. Thank you, Musician's Friend" .....LOL
 11. guitarhead

  Leon1

  woow, mi-ar trebuie si mie un loc ca ala :))) .. presupun ca asta din pozna e locul cel "nou" :-P
 12. guitarhead

  Gibson Bankruptcy

  Asa e..fugiiti, vine sfirsitu' lumii :)))
 13. guitarhead

  Ce brand este?

  Headstock-ul arata a ceva copie (mai din topor) de ESP Mirage sau Washburn RR, printre altele ...
 14. guitarhead

  Kirk Hammet Signature

  POTI cinta SI " chestii cu putin spre fara gain/distortie ", bine merci .... doar ai grija cu etajul de gain din amp (sau pedale/efecte//nivel intrare, and such). Iar cu floydu', ideal e sa-ti arate cineva care STIE, ce si cum ... Inveti si tu cu ocazia asta, ca sint chestii "de baza", si oricum e bine sa le stii. Succes!