Santal

Active Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

12 Good

About Santal

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucureºti

Recent Profile Visitors

3,807 profile views
 1. Santal

  Un demo reggae

  Mulţumesc!
 2. Santal

  Un demo reggae

  Salut, Pun şi eu aici un demo de reggae dintre cele pe care le-am mai produs în intimitatea casei mele în timpul liber :)))
 3. Salut, vând: 1. un gât de Stratocaster luat de pe AliExpress. Nu este finisat - i-ar mai trebui aplicat lac, cred. A fost luat pentru un proiect care nu s-a mai realizat. Se poate observa în pozele cu spatele headstockului că are câteva găuri. Au fost făcute pentru a băga nişte cheiţe - care însă nu s-au potrivit. Preţ: 100 de lei. 2. un bridge nou nouţ cumpărat de pe AliExpress, pentru acelaşi proiect neterminat. Preţ: 60 de lei 3. o punguţă de freturi, cumpărate pentru acelaşi proiect, tot de pe AliExpress. Nu au fost folosite - cred că sunt 24. Preţ: 30 Sau le dau pe toate cu 160 lei.
 4. Vând un monitor Rokit RP5 G3 cumpărat în martie 2018. L--am cumpărat cu gândul de a mai achiziţiona unul în aprilie, însă din cauza altor lucruri a trebuit să abandonez gândul. L-am folosit foarte puţin, mai mult pentru a proba nişte mixuri să văd cum se aud. În rest a stat mai mult închis. Am şi certificat de garanţie la el + factură. Se dă în Bucureşti.
 5. Vând o chitară clasică Washburn C40 cumpărată în decembrie de la Senia. Am cumpărat-o pentru exerciţiu în casă, însă de vreo 2-3 luni stă degeaba deoarece nu am mai avut timp de ea, ocupându-mă mai mult de bass. O dau împreună cu o husă. În poze se observă că o coardă (Mi-ul subţire) este ruptă - se datorează unei sesiuni de exerciţiu flamenco mai "furtunoasă" :)). Am şi certificat de garanţie la ea. Se poate proba în Bucureşti.
 6. Vând o CURA SAZ, instrument turcesc de dimensiuni mici, similar cu SAZ (BAGLAMA). A fost cumpărat din Istanbul acum 4 ani, însă nu l-am folosit decât foarte puţin, deoarece nu am avut niciodată timp să-l învăţ cum aş fi vrut. O dau fiindcă efectiv nu fac nimic cu ea, stă în husă. Instrumentului îi lipseşte o coardă - are 3 rânduri a câte două corzi, acordate în diferite feluri. Are o intrare de jack, pentru a fi amplificat, fără alte controale. O dau şi cu husa cu care am luat-o.
 7. Vând o pereche de căşti Audio Technica M50X Matte Grey - printre cele mai cunoscute căşti pentru producţie şi monitorizare. Le-am primit de la cineva, din Germania. Le-am folosit foarte puţin, fiindcă mă înţeleg mai bine cu modelul M40X, tocmai de asta le şi dau. Starea este foarte bună. Sunt varianta cu cablu detaşabil, însă am doar un cablu tip "telefon" - spiralat. Accept orice probă. Doar Bucureşti. Schimb doar cu monitor KRK Rokit 5 GP3 + diferenţă din partea mea
 8. Vand o pereche de monitoare M-Audio AV32, cumpărate în octombrie 2015 de la Senia. Le-am folosit doar în casa, pentru ascultat muzica și compus. Sunt foarte bune pentru dimensiunea lor Fiecare boxă are 10w. Cele mai bune întrebuințări sunt ascultatul de muzica, gaming, compus, repetat printr-o interfață. - preț 250 lei Vand o pereche de AKG K99, stare f bună, cumpărate de la Senia în aprilie 2016. Folosite doar la monitorizare și aplicații de studio. - preț 130 lei. Revin cu poze.
 9. Santal

  Problema Focusrite 2i2 in Reaper

  Asta mă gândeam şi eu. În general, driverele ASIO4ALL sunt folosite ptr deviceuri şi controllere mai no name şi deşi, aparent, sunt create să meargă cu orice, de multe ori creează probleme. Din dropdownul unde scrie Asio4All ar trebui mai mult ca sigur să ai o opţiune Focusrite, dacă ai instalat driverele lor. Foloseşte-le pe alea. Dacă ai delay, încearcă să schimbi bufferul pe 128-256, maxim 512. Dar, teoretic, nu ar trebui să ai delay pe Focusrite cu driverele lor.
 10. Santal

  Problema Focusrite 2i2 in Reaper

  Da. Dar ai spus că pe asio4all ai clipping, nu?
 11. Santal

  Problema Focusrite 2i2 in Reaper

  Verifica să vezi pe cat este bufferul dat. Da-l pe un 128-256.