www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Santal

Active Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

13 Good

About Santal

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucureºti

Recent Profile Visitors

4561 profile views
 1. Salut, Am un Affinity Telecaster pe care-l mai folosesc să exersez şi să trag linii de chitară de fun - eu sunt mai mult bassist. Chitara e de ajuns pt ce fac eu şi chiar aş vrea să-i fac şi un upgrade la doze. Totuşi, am o problemă cu ea. Chitara nu a fost a mea, am "moştenit-o", ca să zic aşa. Avea probleme cu intonaţia încă de la început, am făcut eu intonaţia (cunosc procedeul şi ştiu să fac un setup de chitară corect). Am schimbat corzile acum vreo 2-3 luni, nu a fost cântată foarte mult, dar destul. Mă gândesc oricum să le schimb iar curând. Acum văd că intonaţia pe corzile înaltă iar o cam ia la vale niţel şi aş vrea să întreb, poate a mai avut cineva problema: Ar fi mai indicat să-i schimb bridge-ul sau, poate, gâtul? Mersi
 2. Salut, Am şi eu câteva piese instrumentale făcute, reggae, pe care aş vrea să pun o voce. Cum vocea mea nu e deloc plăcută, aş avea nevoie de cineva să lucrăm împreună. Ar fi cineva interesat? Dacă da, PM şi trimit să ascultaţi. Mersi
 3. Salut, Bassist în căutarea unui proiect. Sunt dispus pentru un proiect de coveruri - cu condiţia să nu fie luat de la 0 şi să aibă în prealabil activitate remunerată. Pentru un proiect de compoziţii aş prefera ceva reggae, funk, ska, bossa nova, nu atât de mult rock şi deloc metale. Locaţia ar fi Bucureşti. Dacă e cineva interesat, vă pot trimite nişte demouri. Cunosc şi nişte producţie muzicală - lucrez în general cu Reaper, dar am lucrat şi cu Studio One şi Pro Tools. Mersi.
 4. Sau, aparent, interferează cu un mixer pe care îl am. Behringer Q502usb. Si in alta camera dacă stau aproape de el, face urat... E de înțeles acum. Mixerul asta era f aproape de mi e când cantam mereu.
 5. Da, aparent in alta camera nu face asa. Deci priza e de vina... Va mulțumesc mult. Se poate nchide thread-ul.
 6. Am schimbat și traseul de masa ca în diagramă postata de Roberto. Tot același efect. Cred ca va trebui sa ii schimb potențiometrele de tot
 7. Posibil sa fie și de la asta. În jur sunt oricum și alte chestii. Am trei interfețe audio, laptopul, monitoarele. Poate ceva interferează... Ma gandeam ca o fi îmbătrânit și el nitel
 8. Vă mulţumesc mult pentru răspunsuri. Deci potrivit diagramei postate de Roberto2001, practic knobul meu de ton nu are grounding, nu?
 9. Salut, am un affinity jazz bass care atunci când dau potențiometru de ton la maxim și pun mana pe corzi sau bridge are un buzz destul de enervant. Am înțeles ca ar fi o problema de grounding și când unele conexiuni ar putea fi slăbite. Într-adevăr, basul are vreo 10 ani și ma gândesc ca ar fi posibil. As vrea sa refac conexiunile, dar nu înțeleg, in poza atașată, care ar fi firele de grounding? Mulțumesc.
 10. Salut, Pun şi eu aici un demo de reggae dintre cele pe care le-am mai produs în intimitatea casei mele în timpul liber :)))
 11. Salut, vând: 1. un gât de Stratocaster luat de pe AliExpress. Nu este finisat - i-ar mai trebui aplicat lac, cred. A fost luat pentru un proiect care nu s-a mai realizat. Se poate observa în pozele cu spatele headstockului că are câteva găuri. Au fost făcute pentru a băga nişte cheiţe - care însă nu s-au potrivit. Preţ: 100 de lei. 2. un bridge nou nouţ cumpărat de pe AliExpress, pentru acelaşi proiect neterminat. Preţ: 60 de lei 3. o punguţă de freturi, cumpărate pentru acelaşi proiect, tot de pe AliExpress. Nu au fost folosite - cred că sunt 24. Preţ: 30 Sau le dau pe toate cu 160 lei.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.