acidburnwolf

Active Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About acidburnwolf

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Ibanez S670, Zoom G5, Fender Superchamp X2, Millenium Mps-200 edrums, un bas si-un cub micut si ceva midi keys

Recent Profile Visitors

1,907 profile views
 1. Salutari! Suntem un chitarist (silviu, voce male), o voce feminina (catalina) si un tobosar (gabi), cautam un bas care sa te faca sa dai din picior si un clapar inventiv. Trupa inca nu are un nume, vom decide lucruri de genul cand ne vom strange cu totii. Atasez cateva piese si un link catre bandcamp ca sa-ti poti face o idee despre stilul abordat pana acum si de sound. Tobele au fost batute de chitarist (recte eu) si nu reprezinta deloc ce face domnul gabi la tobe live sau in studio >:). Scopul ar fi sa ambalam, cantam live si sa inregistram primul nostru album folosind idei de la toata lumea, piese din cele vechi daca ne hotaram ca ne plac si sa ne distram in cel mai serios mod cu putinta. Ha! Asteptam sa ne gasim cu totii si sa facem muzica noua, mai buna decat demo-urile astea, cu siguranta. Avem o sala unde putem activa. lupu.bandcamp.com (sunt demo-uri mai vechi decat cele atasate) Asteptam mesaje! Hai sa ne vedem!! Respect! Don't.wma Hands Tied.wma Many.wma Nimeni pe rand.mp3
 2. acidburnwolf

  Duel 96 - Backing Track Si Inscrieri

  Am incercat s-o cant mai bine! Dati-mi o parere! acidburnwolf_duel96.mp3
 3. acidburnwolf

  Duel 95 - Backing Track Si Inscrieri

  A doua oara la duel, cred:-? Sper sa fie ok> acidburnwolf_duel95.mp3
 4. acidburnwolf

  Concurs In Galati- R G C Meeting.

  Salut oameni. silviu sunt... fericitul castigator al concursului... :| Inca nu prea-mi vine sa cred:-?. Au fost 2 zile de vis... Toti concurentii de treaba, atmosfera relaxata... ce mai... concursul perfect. Va Multumesc pentru tot, atat eu cat si ceilalti concurenti. Ne mai vedem prin Abyss!
 5. acidburnwolf

  Concurs In Galati- R G C Meeting.

  M-am inscris si eu... cant de vreo 2 ani si juma... fara lectii ... sper sa ma primiti:)) intrebare... am un Digitech, Rp250, am efectele pe el... incape intr-un ghiozdan mic... credeti ca ar fi ok sa intru cu el in mixer?:-s adica.. am citit ca nu aveti wah... si eu folosesc... alot.
 6. acidburnwolf

  Duel 89 - Backing Track Si Inscrieri

  k... e primul duel.. don't be mean.. am niste greseli... colosale... cant doar de 1 an si cv..no lessons.. intro ul si outro-ul suck.. (si prost facute) K. .tools.. Ibanez S670 si un vox DA5 acidburnwolf_duel_89.mp3
 7. acidburnwolf

  Profesori De Chitara

  Salut... sunt nou pe aici.. cum de altfel nici cu chitara nu am experienta.. sunt din tulcea.. si inca nu am gasit profesor.. etc.. .caut de cand m-am mutat aici. Daca aveti cunostinta de cineva care tine cursuri, postati, va rog!