www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cearny

Administrator
 • Posts

  2287
 • Joined

 • Last visited

About cearny

Profile Information

 • Location
  Bucureºti

Other Information

 • Gear
  Line6 TonePort GX
  Alvarez Steel-string Acoustic
  Koch Powertone II Head
  Koch 4x12" Cabinet

Recent Profile Visitors

20329 profile views

cearny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputation

 1. Dar nu vã sfiiți, încã e loc pentru toatã lumea
 2. Pe 3 Martie Steve Vai organizeaza cea mai mare lectie de chitara online din istorie. La final, Steve va raspunde la intrebari puse de catre participanti. Inscrierea se face pe site-ul Berklee Music la https://www.berkleem...i-live?pid=2036
 3. Suntem niște bãieți care cântã heavy metal (în București, piese originale, ne jucãm și cu niște preluãri, cântãm în Mi bemol și în englezã), tot ce ne lipsește este un toboșar care sã vinã cu ritmurile ferme și hotãrâte. Ne este necesarã priceperea la folosirea pedalei duble. Ca studiu de caz, am pus link-uri la douã piese înregistrate hãt demult în 2006 (una e fãrã voce), precum și un link la o filmare tot cam de atunci (cu piesa fãrã voce, acum cu voce). Contact: Adrian la cearny@gmail.com sau cearny_zv@yahoo.com. Sãr'na de interes! Piesa 1: http://dl.dropbox.com/u/3279275/hb/h.b.-sands_of_time.mp3 Piesa 2 fãrã voce: http://dl.dropbox.com/u/3279275/hb/venom_mixdown_mastered-07.mp3 Piesa 3 cu voce și dans de societate:
 4. Gata, si rezultatele! Lista cu participantii (username-urile unice care au postat, in ordinea postarii) se poate descarca de la adresa http://forums.rgc.ro...s_steve_vai.pdf Numerele castigatoare la SuperEnalotto (extragerea 146) se pot verifica la adresa http://www.sisal.it/...e/SuperEnalotto Scriptul folosit pentru aflarea castigatorilor poate fi verificat la adresa http://forums.rgc.ro...tery-vai.py.asc (de comparat cu cel de la concursul Fender de la adresa http://forums.rgc.ro.../lottery.py.asc) Si, acum vestile bune Castigatorii sunt (in ordinea postarii): 137 - raspuntintv 154 - Kahled 241 - Stefana N Ii rog pe castigatori sa-mi trimita un PM pe forum (sau un mail la cearny@gmail.com - de pe adresa de e-mail cu care sunt inregistrati pe forum) cu datele lor de contact (mai ales numarul de telefon). Felicitari!
 5. Multumim de participare Au aparut numerele de la extragerea SuperEnalotto, in minutele urmatoare urmeaza sa organizam si noi datele si sa anuntam castigatorii. Stay tuned!
 6. Posteazã în acest thread un mesaj cu titlul piesei pe care ai dori cel mai mult sã o cânte Steve Vai în concertul de la București și ai șansa sã câstigi douã bilete la concertul susținut de acesta miercuri, 8 decembrie, de la Sala Polivalentã din București. Vor intra în tragerea la sorți toate username-urile (unice) care vor posta un mesaj pe acest thread pânã pe 7 decembrie 2010, ora 21:00 (ora României). Sunt puse la bãtaie trei seturi de câte douã invitații la concert, iar modul de alegere al câștigãtorilor va fi similar cu cel folosit la tombola Fender, sursa de entropie fiind de aceastã datã suma numerelor câștigãtoare de la extragerea SuperEnalotto (http://en.wikipedia....i/SuperEnalotto) din 7 decembrie 2010. Succes! Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt: rasputinv Kahled Stefana N Felicitari!
 7. cearny

  Noul Rgc 3.0

  Nu ai de ce sa-ti ceri iertare. Ai venit cu o propunere justa, doar ca nu poate fi din pacate pusa in practica, chiar daca versiunea veche se dovedeste a fi mai populara. Cunoastem problema (a fost sesizata aici), se rezolva in urmatoarele 24 de ore.
 8. cearny

  Noul Rgc 3.0

  Situatia e un pic mai complicata in sensul ca versiunea de software pe care o foloseam pana de curand era... destul de veche. IPS (cei care fac IP.Board) au sistat suportul pentru el si riscam sa ramanem cu probleme de securitate necorectate, nemaivorbind de plugin-uri si functionalitati noi la care in mod cert n-am fi avut acces vreodata - cele mai faine, din punctul meu de vedere, fiind login cu contul de Facebook sau Twitter, sistemul de karma, noul Report Center precum si un sistem de anunturi de mica publicitate tare promintator. Asadar, a fost o schimbare de voie, de nevoie Evident, trebuie sa apara mici (speram, doar mici) probleme, pe care va rugam sa ni le mentionati in thread-ul dedicat.
 9. Menționați aici toate probleme pe care le întâlniți în utilizarea noului forum RGC 3.0. Pe măsură ce sunt semnalate, problemele vor fi trecute în acest prim post, așa că aruncați un ochi aici înainte de a sări pe butonul de post reply Probleme cunoscute: PM-urile vechi (pre-upgrade) nu sunt disponibile in INBOX/Outbox - rezolvare estimata: 11 Noiembrie rezolvat Continutul topicurilor vechi nu e afisat corespunzator ( {Snapback} ) - rezolvare estimata: 11 Noiembrie playerul audio nu este disponibil - rezolvare estimata: 12 Noiembrie anunturile de la mica publicitate nu apar in profilul utilizatorilor - rezolvare estimata: necunoscut galeria muzicala nu este disponibila - rezolvare estimata: necunoscut portalul nu este disponibil - rezolvare estimata: 11 Noiembrie siteul se incarca greu uneori - rezolvare etimata: 13 Noiembrierezolvat
 10. Vladseen sta pe bara 3 zile pentru trolling repetat. Bong scapa doar cu un warn, pentru injurie. De cate ori sa ma repet: DO NOT FEED THE TROLLS!
 11. ªi acum este momentul pentru ceva mai special. Kudos to Jo pentru idee!rgc_ro__duel_96.mp3
 12. E duminica, e si zi de vot, o luam mai usor Oricum, am un rezultat "preliminar", daca i se poate spune asa. Astept si o verificare din partea lui Cosu (care e plecat la vot, din cate stiu) si o confirmare ulterioara din partea ProGuitar ca totul e in regula. Maine dupa-masa ar trebui sa avem un comunicat oficial. Inainte sa intrebe cineva, formularea intr-un post anterior a fost "numerele castigatoare la loterie" [etc]. Adica numerele de bonus nu se folosesc pentru entropie. Ca sa nu existe confuzii. As vrea sa stiu daca e cineva priceput la algoritmica si PHP si care e dispus sa verifice scriptul nostru pentru extragere, pentru o validare "din exterior". Daca sunteti eligibili si interesati, dati-mi un mesaj personal.
 13. Da, este ok, vom folosi si numerele castigatoare de la extragerea de pe 21.11.2009 de la Lotto 6/49 si Ontario 49 din Canada - http://www.olg.ca/lotteries/games/howtoplay.do?game=lotto649 si http://www.olg.ca/lotteries/games/howtopla...?game=ontario49 respectiv. Ordinea este UK National Lottery, Lotto 6/49, Ontario 49.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.