cearny

Administrator
 • Content count

  2,287
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

26 Excellent

About cearny

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 06/05/85

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucureºti

Other Information

 • Nume
  Adrian Cearnãu
 • Scule
  Line6 TonePort GX
  Alvarez Steel-string Acoustic
  Koch Powertone II Head
  Koch 4x12" Cabinet

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.cearny.ro/

Recent Profile Visitors

16,648 profile views
 1. Macbook 13

  Salut, suna foarte interesant, dar am cateva intrebari. In ce sens bateria e noua? Stiu ca nu se poate schimba la Unibody. Ce placa video are? E in stare buna?
 2. Dar nu vã sfiiți, încã e loc pentru toatã lumea
 3. Pe 3 Martie Steve Vai organizeaza cea mai mare lectie de chitara online din istorie. La final, Steve va raspunde la intrebari puse de catre participanti. Inscrierea se face pe site-ul Berklee Music la https://www.berkleem...i-live?pid=2036
 4. Pur și simplu nu mã invãț minte
 5. Suntem niște bãieți care cântã heavy metal (în București, piese originale, ne jucãm și cu niște preluãri, cântãm în Mi bemol și în englezã), tot ce ne lipsește este un toboșar care sã vinã cu ritmurile ferme și hotãrâte. Ne este necesarã priceperea la folosirea pedalei duble. Ca studiu de caz, am pus link-uri la douã piese înregistrate hãt demult în 2006 (una e fãrã voce), precum și un link la o filmare tot cam de atunci (cu piesa fãrã voce, acum cu voce). Contact: Adrian la cearny@gmail.com sau cearny_zv@yahoo.com. Sãr'na de interes! Piesa 1: http://dl.dropbox.com/u/3279275/hb/h.b.-sands_of_time.mp3 Piesa 2 fãrã voce: http://dl.dropbox.com/u/3279275/hb/venom_mixdown_mastered-07.mp3 Piesa 3 cu voce și dans de societate:
 6. Câștigã Douã Bilete La Concertul Steve Vai!

  Gata, si rezultatele! Lista cu participantii (username-urile unice care au postat, in ordinea postarii) se poate descarca de la adresa http://forums.rgc.ro...s_steve_vai.pdf Numerele castigatoare la SuperEnalotto (extragerea 146) se pot verifica la adresa http://www.sisal.it/...e/SuperEnalotto Scriptul folosit pentru aflarea castigatorilor poate fi verificat la adresa http://forums.rgc.ro...tery-vai.py.asc (de comparat cu cel de la concursul Fender de la adresa http://forums.rgc.ro.../lottery.py.asc) Si, acum vestile bune Castigatorii sunt (in ordinea postarii): 137 - raspuntintv 154 - Kahled 241 - Stefana N Ii rog pe castigatori sa-mi trimita un PM pe forum (sau un mail la cearny@gmail.com - de pe adresa de e-mail cu care sunt inregistrati pe forum) cu datele lor de contact (mai ales numarul de telefon). Felicitari!
 7. Câștigã Douã Bilete La Concertul Steve Vai!

  Multumim de participare Au aparut numerele de la extragerea SuperEnalotto, in minutele urmatoare urmeaza sa organizam si noi datele si sa anuntam castigatorii. Stay tuned!
 8. Posteazã în acest thread un mesaj cu titlul piesei pe care ai dori cel mai mult sã o cânte Steve Vai în concertul de la București și ai șansa sã câstigi douã bilete la concertul susținut de acesta miercuri, 8 decembrie, de la Sala Polivalentã din București. Vor intra în tragerea la sorți toate username-urile (unice) care vor posta un mesaj pe acest thread pânã pe 7 decembrie 2010, ora 21:00 (ora României). Sunt puse la bãtaie trei seturi de câte douã invitații la concert, iar modul de alegere al câștigãtorilor va fi similar cu cel folosit la tombola Fender, sursa de entropie fiind de aceastã datã suma numerelor câștigãtoare de la extragerea SuperEnalotto (http://en.wikipedia....i/SuperEnalotto) din 7 decembrie 2010. Succes! Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt: rasputinv Kahled Stefana N Felicitari!
 9. Noul Rgc 3.0

  Nu ai de ce sa-ti ceri iertare. Ai venit cu o propunere justa, doar ca nu poate fi din pacate pusa in practica, chiar daca versiunea veche se dovedeste a fi mai populara. Cunoastem problema (a fost sesizata aici), se rezolva in urmatoarele 24 de ore.
 10. Noul Rgc 3.0

  Situatia e un pic mai complicata in sensul ca versiunea de software pe care o foloseam pana de curand era... destul de veche. IPS (cei care fac IP.Board) au sistat suportul pentru el si riscam sa ramanem cu probleme de securitate necorectate, nemaivorbind de plugin-uri si functionalitati noi la care in mod cert n-am fi avut acces vreodata - cele mai faine, din punctul meu de vedere, fiind login cu contul de Facebook sau Twitter, sistemul de karma, noul Report Center precum si un sistem de anunturi de mica publicitate tare promintator. Asadar, a fost o schimbare de voie, de nevoie Evident, trebuie sa apara mici (speram, doar mici) probleme, pe care va rugam sa ni le mentionati in thread-ul dedicat.
 11. Probleme Cu Noul Rgc 3.0

  Menționați aici toate probleme pe care le întâlniți în utilizarea noului forum RGC 3.0. Pe măsură ce sunt semnalate, problemele vor fi trecute în acest prim post, așa că aruncați un ochi aici înainte de a sări pe butonul de post reply Probleme cunoscute: PM-urile vechi (pre-upgrade) nu sunt disponibile in INBOX/Outbox - rezolvare estimata: 11 Noiembrie rezolvat Continutul topicurilor vechi nu e afisat corespunzator ( {Snapback} ) - rezolvare estimata: 11 Noiembrie playerul audio nu este disponibil - rezolvare estimata: 12 Noiembrie anunturile de la mica publicitate nu apar in profilul utilizatorilor - rezolvare estimata: necunoscut galeria muzicala nu este disponibila - rezolvare estimata: necunoscut portalul nu este disponibil - rezolvare estimata: 11 Noiembrie siteul se incarca greu uneori - rezolvare etimata: 13 Noiembrierezolvat
 12. Mesa Boogie Single Rectifier

  Redeschis la cererea detinatorului Sa fie intr-un ceas bun
 13. Vladseen sta pe bara 3 zile pentru trolling repetat. Bong scapa doar cu un warn, pentru injurie. De cate ori sa ma repet: DO NOT FEED THE TROLLS!
 14. Vind Scimb

  Pretul cerut pe procesor este mai mare decat cel din magazin. Actuealizeaza pretul sau scoate procesorul din anunt.
 15. ªi acum este momentul pentru ceva mai special. Kudos to Jo pentru idee!rgc_ro__duel_96.mp3