www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ypmiks

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About ypmiks

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sună la numărul de contact din topic, poate poate
 2. Case-ul îl dai separat? Dacă da, cu cât? Totodată, sunt interesat și de componenta-sistem cu arc de sub pedal plate.
 3. Mod livrare: Curier cu plata ramburs, deși prefer predarea personală în București întrucât nu sunt împachetate în acest moment și pot fi testate. Descriere, detalii, poveste Am achiziționat aceste tobe în primăvara anului 2017 la prețul de 1599 RON, însemnând că, din ce rețin, ar avea garanție până prin aprilie (?!) 2018 - pot verifica factura și garanția - momentan nu am acces la ele. Tobele se prezintă într-o stare bună spre foarte bună, nu prezintă uzură pe suprafețele de bătaie, suprafețe ce au două sau trei zone de impact - rim shot, choke, stroke. Modulul este unul facil de folosit întrucât are și piese/patternuri predefinite, iar butoanele prezintă leduri încorporate, astfel că devine ușor de urmărit și sincronizat cu loviturile. Mai mult, există și un modul de test - îi zic eu - ce folosește un sistem de notare și în funcție de cât de bine sau pe timp lovești, ești notat și treci. La setupul standard - cel din poze - se mai poate adăuga un tom și un crash, poate primi alte semnale și are mai multe funcții pe care personal nu le-am folosit. Ce am folosit în schimb a fost funcția de USB, ce, trecând-o printr-un ASIO, am conectat-o la un laptop și am modificat sunete și m-am jucat în DAWuri (digital audio workstation - aplicație pentru producție muzicală). Precizez că am ambalajul original complet și produsul poate fi împachetat fără nici o problemă și trimis în țară cu un curier. Ca sfat, veți avea nevoie de niște căști HI/FI sau căști-monitoare (cu driver audio inclus), alternativ puteți folosi un amplificator și cânta pentru toată încăperea/folosi în concerte/trece printr-o stație și ce ar face mai departe un inginer de sunet. Cam atât.
 4. ypmiks

  Toboșar începător - București

  Vă mulțumesc pentru mesaje. Sunteți super toți. Momentan sunt prins cu niște proiecte și am omis să pun pauză acestui topuic. Așadar PIUA, voi reveni!
 5. ypmiks

  vând TAMA ROCKSTAR Toms Drum

  Uzura presupune că le și folosești, automat ai grijă de ele și gresezi, tunezi, schimbi fețe. Aici e patina timpului și îi aduce altă valoare. Să îți găsească locul le doresc!
 6. ypmiks

  Toboșar începător - București

  Salut. 31 sau 32. Nu e nici un deranj și supărare. Ai/aveți trupă? Idei? Trimite-mi un mesaj privat.
 7. ypmiks

  vând TAMA ROCKSTAR Toms Drum

  Te-ar ajuta și dacă ai preciza ce mărimi sunt. Cât despre rugina de pe șurubele, aia nu e uzură normală. Spor!
 8. ypmiks

  Toboșar începător - București

  Am rămas fără sală momentan. Așadar și acest lucru este de luat în calcul.
 9. Salut, Cum scrie în titlu, sunt toboșar și îmi caut anturaj muzical în vederea evoluării în acest domeniu. Pot să țin un ritm bine și atât timp cât lumea este și implicată scad șansele să grăbesc sau să încetinesc ritmul. Mi-ar plăcea să cânt producții proprii - încă nu am scris - dar ader și la a cânta cover-uri atât timp cât le folosim să învățăm. Menționez că tobele nu sunt sursa principală de venit - acasă am un set electronic pe care pot repeta pentru întâlniri. La urma urmei cântăm și muzică populară dacă există sinergie între membri. Mai jos primul cântec învățat, la a 3a tragere consecutivă. Mesaj privat și ne descurcăm ulterior. \m/
 10. ypmiks

  Vand pedala toba mare.

  Un model? Un producător? Funcționează corespunzător?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.