www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

iulia_i

Active Members
 • Posts

  171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

iulia_i last won the day on March 1 2019

iulia_i had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucuresti/ Ploiesti

Other Information

 • Band
  my band
 • Gear
  shure sm58
  lag t90pe
  fender pawnshop '72
  roland street cube ex

Recent Profile Visitors

5888 profile views

iulia_i's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

123

Reputation

 1. Solutia cea mai simpla ar fi sa iti o pedala boss cu 2 intrari, cum e RC-1/ RC-3 (RC-2 nu l-am gasit, pare discontinued, dar am vazut ca are doar o intrare) + un amplificator din acela portabil care are si intrare de voce, special pentru busking in general (ex.: Roland street cube), atunci o sa ai intrari separate pentru ambele. In acelasi amplificator nu stiu cum ai putea sa bagi si vocea si sa se auda si decent sincer... si avand in vedere ca RC-2 are doar o intrare
 2. Buna! Stie cineva ce firma de curierat sau intermediar ar fi cel mai ok pentru a primi un pachet mare din SUA? Eventual se poate mentiona sa fie livrat la un oficiu postal pentru a elimina sansele de a nu fi acasa cand vine curierul? Ma gandesc ca poate s-a mai lovit cineva de aceasta problema pana acum, poate ati cumparat instrumente muzicale din SUA. mersi!
 3. Buna, trimit astazi cand ajung acasa, isna esti din Baia Mare? as prefera sa o predau in Bucuresti
 4. Buna! Caut un basist pentru trupa mea, un mix de blues cu rock, ceva funk... imi e greu sa incadrez intr-un gen, insa puteti asculta ce cantam mai jos. Avem si coveruri insa sunt genul de piese mai obscure, pe care publicul nu le stie. In rest, planul este sa facem piese originale. Eu am vreo 6 piese pe care doresc sa le includem, momentan cantam doar 3 (2 dintre ele mai jos:) Si un cover Singurele asteptari ale noastre sunt sa ai groove, pasiune si timp liber (sa nu lucrezi in ture ca atunci ne vom lovi de probleme atunci cand setam cantari/ repetitii). Daca esti interesat, PM me sau reply aici.
 5. Corzile au fost schimbate, iar chitara este ca noua, foarte putin folosita. Are un sunet clasic, nimic special, insa poate umple camera, se aude destul de tare. Predare in zona centrala a Bucurestiului. Contact: PM aici cel mai rapid. Vine însoțită de husă!
 6. Corzile au fost schimbate, iar action-ul este lasat mai low. Auriul acela s-a dus putin in unele zone si are cateva zgarieturi (linii) foarte fine pe fata. Predare in zona centrala a Bucurestiului. Contact: PM aici cel mai rapid.
 7. suna bine si canti foarte frumos, marfa ca ai investit ceva timp si in videoclipuri, s-ar putea sa ai sanse mai mari sa gasesti oameni pe grupurile de Facebook de caut instrumentist/solist
 8. sa mai adaugam si nume romanesti p-aici zic ca avem talent gramada, ca tot am fost aici si mi-a placut
 9. Multumesc! S-au mai adunat cateva intre timp
 10. Salutare! Vreun posesor de Epiphone ES-339 Pro (preferabil cherry sau natural culorile) care doreste sa o vanda? Nu am gasit nici un anunt neexpirat pe acest model..
 11. Buna, vino in Den Pub in fiecare miercuri sau in Metal Jack joi si vei gasi acolo trupa deja 'formata' care jamuieste in fiecare saptamana
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.