iulia_i

Active Members
 • Content count

  137
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

83 Excellent

2 Followers

About iulia_i

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti/ Ploiesti

Other Information

 • Gear
  shure sm58
  lag t90pe
  fender pawnshop '72
  roland street cube ex

Recent Profile Visitors

3,285 profile views
 1. iulia_i

  my stuff

  Mersi mult! You keep rocking as well! Thank you very much!
 2. iulia_i

  Cantarile mele :)

  No problem, nici nu te judecam. Joia aceasta s-ar vrea pe la 7:30, dar hai sa fim seriosi, probabil la 8. Joia viitoare probabil la 8 si un pic maxim 8:30. Depinde si daca se strange lumea, insa mai tarziu de atat nu cred, ca suntem 2 oameni.
 3. iulia_i

  Cantarile mele :)

  Salutare, se anunţă încă 2 concerte. Am făcut un nou topic unde voi posta tot ce va fi pe viitor. Joi 21 şi tot joi 28, în 2 locaţii foarte faine: BEAT bar umanist pe 21, Grădina Sticlarilor pe 28. Vă aştept cu drag! Detalii aici: https://www.facebook.com/events/459290594526971/ şi aici: https://www.facebook.com/events/253155818764303/
 4. iulia_i

  my stuff

  Mersi fain guys!
 5. iulia_i

  my stuff

  Mersi Bucuresti Voi anunta si urmatoarele concerte in "open stage" si pe pagina de FB https://www.facebook.com/madjomomma/ Daca tot s-a "ivit" ocazia, inca un video recuperat de la prieteni.
 6. Cam asa a fost: Multumesc celor care au venit si va astept si la urmatorul!
 7. iulia_i

  my stuff

  Imi place cum canta, deci posibil. O noua inregistrare de la concertul de weekendul acesta: Mai multe concerte in curand.
 8. Sâmbătă, 9 iunie, vă invit la o cântare alături de Mike "Nice Guy Mike", care a venit în România tocmai din St. Louis, Missouri. Muzica lui derivă în special din rock-ul clasic si rock-ul anilor '90 cu ceva influenţe ska. Mike e un om plin de energie si cu siguranţă vă va "contamina" şi pe voi cu vibe-ul lui. Are un număr impresionant de piese scrise şi se pregăteşte să scoată un album chiar anul acesta, care se va intitula "Sunshine's, Feel Right's, and Goodbye's". https://niceguymikemusic.com/ Despre mine ce să zic? Cânt de când eram mică, însă de când mă ştiu am vrut să învăţ chitară. Acest "vis" a început să prindă contur cu adevărat anul trecut, când m-am apucat serios de studiu. Ca stil, mă definesc cel mai mult blues-ul şi soul-ul anilor '70. Vă aştept cu piese de suflet, cu groove, multe dintre ele probabil necunoscute pentru că aşa-mi place mie.. să nu fac ce face restul lumii. https://madjomomma.bandcamp.com Vă aştept cu drag căci, după cum zicea un citat dintr-un film celebru: "Happiness only real when shared", aşa şi cu muzica. Info aici: https://www.facebook.com/events/139101740282456/
 9. iulia_i

  my stuff

  Beatles
 10. iulia_i

  Sfaturi Fingerstyle.

  Hei! Pot sa iti recomand niste cantece fingerstyle, poate te inspira si inveti vreunul: (poti gasi mai multe aranjamente fingerstyle pe canalul asta) ^ (si la tipul asta ^ gasesti multe aranjamente fingerstyle) eu as recomanda Autumn leaves, somewhere over the rainbow sau Scarborough fair, sunt mai usurele, eu cu Autumn leaves cred ca am inceput, parca a fost prima melodie fingerstyle pe care am invatat-o. ah, si asta daca iti place bluesu:
 11. iulia_i

  my stuff

  una mai aproape de blues
 12. salut, le-ai dat pe toate? as vrea boss RC-1, daca il dai separat
 13. iulia_i

  my stuff

  si una originala https://madjomomma.bandcamp.com/track/runaways
 14. iulia_i

  my stuff

 15. iulia_i

  Hai sa cantam muzica veche - din anii 50s, 60s, 70s

  ai mesaj/ sent you a message