www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

iulia_i

Active Members
  • Posts

    171
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by iulia_i

  1. Solutia cea mai simpla ar fi sa iti o pedala boss cu 2 intrari, cum e RC-1/ RC-3 (RC-2 nu l-am gasit, pare discontinued, dar am vazut ca are doar o intrare) + un amplificator din acela portabil care are si intrare de voce, special pentru busking in general (ex.: Roland street cube), atunci o sa ai intrari separate pentru ambele. In acelasi amplificator nu stiu cum ai putea sa bagi si vocea si sa se auda si decent sincer... si avand in vedere ca RC-2 are doar o intrare
  2. Buna! Stie cineva ce firma de curierat sau intermediar ar fi cel mai ok pentru a primi un pachet mare din SUA? Eventual se poate mentiona sa fie livrat la un oficiu postal pentru a elimina sansele de a nu fi acasa cand vine curierul? Ma gandesc ca poate s-a mai lovit cineva de aceasta problema pana acum, poate ati cumparat instrumente muzicale din SUA. mersi!
  3. Buna, trimit astazi cand ajung acasa, isna esti din Baia Mare? as prefera sa o predau in Bucuresti
  4. Buna! Caut un basist pentru trupa mea, un mix de blues cu rock, ceva funk... imi e greu sa incadrez intr-un gen, insa puteti asculta ce cantam mai jos. Avem si coveruri insa sunt genul de piese mai obscure, pe care publicul nu le stie. In rest, planul este sa facem piese originale. Eu am vreo 6 piese pe care doresc sa le includem, momentan cantam doar 3 (2 dintre ele mai jos:) Si un cover Singurele asteptari ale noastre sunt sa ai groove, pasiune si timp liber (sa nu lucrezi in ture ca atunci ne vom lovi de probleme atunci cand setam cantari/ repetitii). Daca esti interesat, PM me sau reply aici.
  5. Corzile au fost schimbate, iar chitara este ca noua, foarte putin folosita. Are un sunet clasic, nimic special, insa poate umple camera, se aude destul de tare. Predare in zona centrala a Bucurestiului. Contact: PM aici cel mai rapid. Vine însoțită de husă!
  6. suna bine si canti foarte frumos, marfa ca ai investit ceva timp si in videoclipuri, s-ar putea sa ai sanse mai mari sa gasesti oameni pe grupurile de Facebook de caut instrumentist/solist
  7. sa mai adaugam si nume romanesti p-aici zic ca avem talent gramada, ca tot am fost aici si mi-a placut
  8. Multumesc! S-au mai adunat cateva intre timp
  9. Salutare! Vreun posesor de Epiphone ES-339 Pro (preferabil cherry sau natural culorile) care doreste sa o vanda? Nu am gasit nici un anunt neexpirat pe acest model..
  10. Buna, vino in Den Pub in fiecare miercuri sau in Metal Jack joi si vei gasi acolo trupa deja 'formata' care jamuieste in fiecare saptamana
  11. inca cateva piese originale https://madjomomma.bandcamp.com/track/fool-no-more https://madjomomma.bandcamp.com/track/save-you si cateva adunate de la concerte: si inca una (de acasa )
  12. Buna, se cauta basist pentru o trupa de blues/ blues rock. PM daca sunteti interesati si va trimit audio/ video si alte detalii.
  13. Sambata: RSVP: https://www.facebook.com/events/560941831000434/
  14. RSVP: https://www.facebook.com/events/2267084673527821/
  15. vezi ca s-ar putea sa ai nevoie de aprobare in unele locuri: https://www.facebook.com/partipipal/videos/10155391873310869/ (vezi sfarsit) am dat de asta azi intamplator si mi-am adus aminte de topicul asta
  16. muzica comerciala pe vremea aia era muzica pe care noi poate n-o consideram comerciala acum - Beatles, Aretha Franklin, Janis Joplin, Creedence Clearwater , The Band etc. etc.
  17. 27 octombrie, The Den Pub RSVP: https://www.facebook.com/events/1534323206669778/
  18. 20 Octombrie, Craft si Draft RSVP: https://www.facebook.com/events/1951734425127883/
  19. canti dragut si se pare ca iti place ce e la moda acum. go ahead man. succes! nu asculta vocile pesimiste decat dupa ce ai incercat suficient de mult. cu alte cuvinte don't give up before you try.
  20. Daca esti bun se merita. Si eu stiu oameni care fac asta si nu i-a hartuit nimeni. Oricum sfatul meu pentru orice in viata este incearca si dupa vezi ce parere iti faci. Nu asculta ce zic alti oameni. Din cate stiu nu ai nevoie de nici o permisiune in zonele de Centru vechi/ Unirii. Nu recomand la Unirii langa H&M. Pe acolo trec oameni obositi de la munca, oameni care se grabesc in alte parti. In centrul vechi, pe unde e inregistrarea de mai sus, altfel spus in locuri unde oamenii vin sa se distreze si n-au nici o graba. Am citit si eu povestea lui Cezar, si din cate imi amintesc, el zicea ca a trait din asta in Irlanda, nu aici.
  21. RSVP: https://www.facebook.com/events/907986652744826/
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.