www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rastislav Svarog

Active Members
 • Posts

  142
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Rastislav Svarog last won the day on April 28

Rastislav Svarog had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

6261 profile views

Rastislav Svarog's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

56

Reputation

 1. Probabil ca trebuie schimbate condensatoarele electrolitice, potentiometrele se pot curata (sau schimba, daca e cazul). Dar astea nu rezolva toate problemele.
 2. As prefera textele sa nu fie in engleza, vreau ceva mai original. Coverurile sunt in engleza, dar nu sunt sigur ca vreau sa le cant pe toate, poate doar vreo 2-3 in mod current. Oricum le putem incerca. Aici e o mostra. Nu cred ca este reprezemtativa pentru ca piesele suna diferit intre ele. Multe nici nu au lead. 1-mostra.mp3
 3. poate e si un pic space metal. Am 10 piese complete, dar fara texte, si 6 coveruri. Varsta minima: preferabil mai mult de 20 si ceva de ani. Mesaj personal pentru mai multe detalii.
 4. Am mai incercat o data (pentru poate a treia sau a patra oara), si acum am reusit, dar a durat ceva pana sa apara.
 5. Scuze, дуель риффами. Poate altcineva are o idee mai buna.
 6. Nu, pur si simplu nu apar literele care le bat, si dupa aia apare un alt carou pentru reply cu mai multe optiuni dar fara spatiul unde sa bag textul.
 7. De cateva zile nu mai reusesc sa raspund la thread-ul lui mike_KidLazy, nu stui daca este ca sunt prea multe videoclipuri si am un calculator prea vechi sau altceva.
 8. Si ce importanta are? Oricum il pot vedea oameni din alte tari, inclusiv spatiu ex-sovietic. Apropo, nu cred ca exista "баттл". Daca ar exista, ar fi ceva ca "бэттль" sau "бэтль". Am impresia ca ar fi corect "дуэль" in acest sens.
 9. Am doua mari externe si una mau mica interna in care era o chitara tip telecaster (incap si alte). Gratis pentru Bucuresti, nu trimit in provincie. Daca insisti sa trimit in provincie, cer un pret absurd ca 250 de lei si conditii inacceptabile pentru cineva normal la cap.
 10. La orice chitara, poti sa pui degetul sa fie intonatia perfecta de fiecare data?
 11. Scopul forumurilor de chitara este sa spui cat de marfa e un model, ce bine arata. Mai putin sa canti la chitara. In special forumurile in engleza. Si dupa, sa vinzi chitara cat de repede se poate, des dupa ce ai facut niste modificari care nu-ti plac. Eventual sa ceri mai multi bani pentru asta.
 12. accept schimb pentru speed knoburi negre, oricare cantitate.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.