• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Rastislav Svarog

Active Members
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

27 Excellent

About Rastislav Svarog

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

4,098 profile views
 1. vând

  150
 2. vând

  175
 3. vând

  Este un mic delay cu un buton care adauga un pic de modulatie. Are totul inclus: 1. "Manualul" 2. Doua chestie care se pot lipi pe dos: o bucata de cauciuc si una cu velcro 3. O foaie care are cateva autocolante Hotone. 4. Cutia.
 4. vând

 5. poate astea: https://www.thomann.de/de/leatherman_multitool_werkzeuge.html
 6. vând

  rezervat.
 7. Am utilzat numai acasa, stare perfecta
 8. vând

  chitara s-a vandut, astept calificativul.
 9. vând

  Evident se poate testa pentru functionalitate (si aparatul, nu numai manualul).
 10. cumpăr

  13. Hora Iris 14. Hora Double Six (?) 15. Hora Felix 16. Hora Double Six (?) 17. Hora Savoy 18. Hora Iris
 11. Cautarea pe forum nu functioneaza: nu gaseste ce este acolo.
 12. Inainte era o optiune "my content" si puteam sa vad toate mesajele mele de pe forum.
 13. vând

  este valabil, chiar si peste un an sau doi de acum, daca nu scriu ca s-a vandut.
 14. vând

  (daca nu se intelege, pretul este cat-de-cat negociabil)
 15. vând

  Cobor pretul la 1250, si nu cred ca o sa mearga mai jos in curand, motivul fiind ca am vazut cum decurg lucrurile aici, si chiar daca am un pret ultra scazut si scriu ca nu este negociabil, o sa am oferte si mai joase.