www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mike_KidLazy

Veteran
 • Posts

  1514
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

mike_KidLazy last won the day on March 2

mike_KidLazy had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  no band, just a crappy YT channel

Recent Profile Visitors

16099 profile views

mike_KidLazy's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

1.7k

Reputation

 1. In 2016, adica undeva prin pleistocen, am facut niste coveruri la doua piese de-ale unui rapper rus. Ca (aproape) intotdeauna, am bagat chitara mea direct peste original. Desi nu ma asteptam, ambele au strans destul de multe vizualizari (cel putin raportat la cate view-uri fac de obicei video-urile mele). Toate bune si frumoase pana anul trecut, cand intr-o buna zi m-am trezit cu un mare copyright strike pe canal din cauza unuia din aceste coveruri. Poate cuiva din echipa tipului astuia nu i-au placut partile mele de chitara or something :P. Drept urmare, videoul cu strike-ul mi-a fost sters complet, iar celalalt cover (la piesa de mai jos, adica) l-am ascuns eu manual de pe canal, ca nu cumva sa ma trezesc cu strike si pentru ala. Dar n-am vrut totusi sa pierd complet ambele video-uri, cu atat mai mult cu cat mie personal imi plac aceste doua piese (iar, calitativ vorbind, video-urile in sine aratau si sunau bine), asa ca m-am hotarat ca pentru ambele piese sa nu mai folosesc deloc originalul, ci sa adaug partea de bass si programez tot instrumentalul de la zero, sa reeditez video-urile ca sa le "aduc" mai aproape de cum arata filmuletele mele de pe canal acum si sa le mai dau drumul o data pe canal strict ca instrumentale. Cu alte cuvinte, m-am hotarat sa risc. Asta e doar unul din cele doua coveruri de care vorbesc. Undeva mai tarziu poate il refac si pe celalalt. Ma mai gandesc. Intre timp, sa vedem ce reactie o sa aiba lumea la video-ul asta (acum nu prea mai pot sa-mi permit experimente de genul asta pe canal asa des cum o faceam inainte), si mai important, daca imi iau iar strike de la echipa lui nea' Oxxxymiron 😝. Enjoy (or not)!
 2. Some new sh!t from my other topic with tabs. Enjoy (or not)!
 3. Apparently am uitat sa pun aici un video, dar nu-i nimic, I'll do it now, ca tot aveam de postat acum. So, chitara si bass izolate pentru "Radioactive" de la Bullet For My Valentine: And last, but not least, track izolat de bass pentru "Don't Stay" de la Linkin Park, dar de data asta nu cu metronom, ca de obicei, ci cu tobe programate de un subscriber pasionat care s-a oferit sa-mi dea o mana de ajutor cu treaba asta. Poate la un moment dat transform asta intr-o serie separata, ca un fel de backing track-uri. Ma mai gandesc. Pana una-alta, enjoy (or not)!
 4. Prin 2020 am refacut partea de chitara pentru piesa asta (ulterior insa am constatat ca tot am gresit undeva, deci probabil o sa mai fac un remake la un moment dat because I have OCD 🤣), acum am zis sa bag si partea de bass, as it's super fun to play. Enjoy (or not)!
 5. Al saselea si ultimul riff pe care l-am scris pentru video-ul meu mai vechi, "Riff Battle", cand am introdus celelalte doua masti pe canal. Asta e destul de diferit ca stil fata de ce cant de obicei, dar na, cateodata te mai loveste inspiratia si in feluri la care nu te astepti... Iar pentru cei interesati sa (re)vada si video-ul original, complet, va las link aici (l-am mai postat o data anul trecut, cam tot pe vremea asta, dar am zis sa nu pun lumea sa scormoneasca prin zeama asta lunga de topic ). Enjoy (or not)! Revenind acum la prima parte a acestui post, intentionez, in masura in care imi va permite timpul, sa continui sa scriu astfel de random riffs si sa le tranform eventual intr-o serie de sine statatoare pe canal. Ca sa impac cumva si "capra" care-mi cere coveruri la piesa X si Y, si "varza" care-mi cere sa pun mai multe chestii originale. Si sa ma mai si provoc un pic pe mine insami in sensul asta, because why not. We'll see how this goes.
 6. Stiu ca vocea e enervanta ca naiba, dar din pacate n-am reusit sa gasesc versiunea instrumentala, fara Rihanna pe ea. Pacat ca n-a cantat chiar JD pe track, ar fi fost si mai fain. In fine, here's my take on "Bitch Better Have My Money", originally by Rihanna and remixed by Korn. Enjoy (or not)!
 7. Ca solutie de avarie probabil e ok, dar nici nu te astepta sa sune 100% ca un bass real. Sau cel putin asta e concluzia pe care am tras-o eu dupa ce m-am jucat de-a lungul timpului cu pitch shiftere setate o octava sau doua mai jos pe chitara normala. Nu e wow, dar e un pic mai bine decat nimic.
 8. Zdranganeala izolata si taburi pentru video-ul de mai sus. Enjoy (or not)!
 9. Chitara si bass izolate, zdranganite de mine, pentru piesa "The Only One" de la Evanescence. Cu taburi pe ecran, as always. Enjoy (or not)!
 10. Deci mix-ul la coverul asta m-a scos din minti. Am scormonit cat am putut prin tot internetul dupa o versiune fara distorsiuni si clipping pe refrene, dar pur si simplu n-am gasit nimic, asa ca a trebuit sa ma chinui sa fac din rahat bici. Din pacate insa cum nici cu mama compresoarelor si limitatoarelor nu prea ai cum sa scoti "mizeria", tot n-am reusit sa scot complet clippingul. Oh well, tot e oleaca mai bine decat era inainte. In fine, here's the new zdranga-zdranga. Enjoy (or not)!
 11. Zdranganeala de mai sus, fara briz-brizuri. Enjoy (or not)!
 12. Am uitat sa las aici zdranganeala mea izolata si taburile pentru "Lost" de la Linkin Park. Bassul are oleaca de fretbuzz si suna putin cam meh, ca l-am tras prin procesor in loc sa-l leg direct la interfata audio, dar deh, lenea e cucoana... enjoy (or not)!
 13. Eu mi-am revopsit Ibanezul la Mike Vlahopol in 2016 si sunt foarte multumita de ce-a iesit. Plus ca omul e foarte de treaba si intelegator (am facut ceva back and forth pana m-am hotarat exact cum vreau sa fie nuanta in care sa fie vopsita chitara ). Il poti gasi pe Facebook daca esti interesat.
 14. Hai si cu cover nou, in sfarsit. To be honest, I'm having mixed feelings about this song. Pe de o parte, it was nice to hear Chester singing again, dar pe de alta, parca totusi piesei asteia ii lipseste ceva, parca nu are that awesomeness, that catchiness that "Meteora" had. Mai bine ca n-au pus-o pe album. Anyway, si desi de obicei nu fac coveruri la cerere, au fost cativa care m-au rugat sa cant piesa asta, so I was like: "oook, let's give this one a try, too". Ce mi-a iesit, se poate vedea si auzi mai jos (distorsiunile here and there sunt direct in piesa originala, am incercat niste trucuri ca sa scap de ele, dar n-am reusit, so I gave up. It is what it is). Now, enough talking, enjoy (or not)!
 15. Cum n-am cover nou saptamana asta, mai las un isolated guitar video aici. Enjoy (or not)!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.