www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mike_KidLazy

Veteran
 • Content Count

  1206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23
 • Feedback

  100%

mike_KidLazy last won the day on September 23

mike_KidLazy had the most liked content!

Community Reputation

1542 Excellent

About mike_KidLazy

 • Rank
  Chitarista lu' pește

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  mike_KidLazy - solo project

Recent Profile Visitors

13383 profile views
 1. ...si iata si trackul izolat de chitara, pentru aia care urla ca "e feic, dom'le, feic" . Enjoy (or not)!
 2. And another one, cu cel mai nou membru al "familiei". Enjoy (or not)!
 3. Eeeeeei, ia sa va vad daca recunoaste careva chitara . Daca nu va prindeti, va dau un indiciu - e cateva postari mai sus, gasiti sigur in pagina anterioara. In alta ordine de idei, am facut un cover la piesa asta back in 2013, dar looking back to it, mi se pare atat de praf prima versiune, incat am zis sa-i fac un update. In plus, vroiam neaparat sa fac un video rapid cu chitara asta, dat fiind ca n-am timp de un cover ceva mai complex (dar e si ala pe drum). Enjoy (or not)!
 4. Si ete si chitara izolata, cu acelasi monstru de Schecter, evident . Enjoy (or not)!
 5. Gata cu vechiturile for now, asta e de la coverul pe care l-am postat luni. Enjoy (or not)!
 6. Inca una cu monstrul asta de Schecter. Enjoy (or not)!
 7. Chitara izolata la alta vechitura de cover. Cititi in postul link-uit mai jos daca intereseaza pe careva, n-o sa mai reiau tot aici, ca mi-e lene sa scriu (I'm KidLAZY, remember? ). Enjoy (or not)!
 8. Inca una veche (dar mai noua decat aia de mai sus ). Pe asta am cantat-o la sfarsitul anului trecut, si fiind o piesa foarte nepopulara (si pe deasupra si in rusa), n-aveam nici cea mai mica intentie sa fac un asemenea video la piesa asta. Dar spre surprinderea mea, au inceput sa vina requesturi sa le dau tabul. Am refuzat in repetate randuri, cu atat mai mult cu cat mie personal mi se pare ca piesa e simplu de invatat si de cantat, plus ca se vede destul de bine din video ce fac cu mainile pe corzi si pe grif. Dar ei: "nu si nu, baga tabul". Pana la urma I gave in: nu doar ca am facut tab, dar am facut si video-ul cu chitara izolata, to end it once and for all . Enjoy (or not)!
 9. S-a dat, s-o cante sanatos noul proprietar! Multumesc rgc pentru gazduire.
 10. Coverul asta l-am publicat initial undeva in vara anului trecut, insa acum cateva saptamani stupid YouTube a avut "matreata" idee sa-l blocheze in toata lumea pe motiv de copyright. Si zilele trecute, ca tot au lansat Linkin Park editia aniversara de 20 de ani a albumului Hybrid Theory, am zis la misto: bah, ia hai totusi sa mai incerc o data (am verificat si video-ul pe care il uploadasem initial, dar nu era niciun update la sectiunea de copyright, tot blocat mi-l lasasera). So I reuploaded the video and now it showed me it was only copyright claimed (which is fair enough and I'm pefectly fine with that), dar de data asta nu a mai fost blocat, ci a ramas publicly available for watching. Asa ca here it is, my old new cover - cu un thumbnail nou, adaptat la formatul din 2020 si cu taburi in format Guitar Pro (link-uri in descriere). Enjoy (or not)!
 11. Se vinde o chitara electrica Jackson JS22 Dinky DKA Natural Oiled AH, nou-nouta. Specificatiile complete le puteti gasi in link-ul de mai sus. Chitara este absolut noua, am cantat-o o singura data doar ca sa verific ca nu are defecte si ca functioneaza ok partea electronica. In rest, nu o folosesc absolut deloc. Nu am deloc inregistrari cu ea, dar ca sa va faceti o idee cum suna, puteti gasi pe YouTube cateva demo-uri. Este un instrument foarte ok, in special pentru incepatori. Avand in vedere starea instrumentului, pretul cerut de mine este de 800 RON foarte usor negociabil. Nu ma intereseaza niciun fel de schimburi, accept doar plata cash. Predare personala in Bucuresti. Daca este nevoie, pot trimite si in tara, prin curier, pe cheltuiala cumparatorului. Cei interesati ma pot contacta aici, pe forum, prin mesaj privat. Las mai jos si cateva poze cu chitara. Multumesc.
 12. Old cover, new isolated guitar / tutorial video. Enjoy (or not)!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.