www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mike_KidLazy

Veteran
 • Content Count

  1,140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 • Feedback

  100%

mike_KidLazy last won the day on December 23 2019

mike_KidLazy had the most liked content!

Community Reputation

1,412 Excellent

About mike_KidLazy

 • Rank
  Chitarista lu' pește

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  mike_KidLazy - solo project

Recent Profile Visitors

12,648 profile views
 1. mike_KidLazy

  <Mike_Kidlazy>

  Coverul asta l-am tras undeva prin august anul trecut, dar ca mesaj, cred ca piesa se potriveste destul de bine cu perioada asta ciudata pe care o traim acum. Da, situatia e naspa and I'm not trying to underestimate it, dar poate ar fi bine sa (incercam macar sa) fim optimisti. We just need to stay safe (and equally important, stay SANE), and we'll make it through, we'll "face everything and rise". Enjoy (or not)!
 2. mike_KidLazy

  <Mike_Kidlazy>

  Aaaaand here's the tab pentru coverul de saptamana trecuta. Enjoy (or not)!
 3. mike_KidLazy

  Tabs by mike_KidLazy

  As usual, daca e careva care vrea sa invete piesa asta la bass, sau pur si simplu sa asculte doar linia de bass, aveti aici track-ul izolat (cantat de mine) + taburi pe ecran din a doua jumatate a video-ului pentru piesa "Re-Arranged" de la Limp Bizkit. Enjoy (or not)!
 4. mike_KidLazy

  <Mike_Kidlazy>

  Ete si oleaca de bass. Cantat prost, ce-i drept, dar asta e, it's not my main instrument, cant la el din an in Pasti. Anyhow, enjoy (or not)!
 5. mike_KidLazy

  <Mike_Kidlazy>

  Chitara izolata + taburi pe ecran pentru "ruseasca" de mai sus. Nu va speriati ca scrie in rusa, am pus si traducere in engleza pentru tot bla-bla-ul ala de pe ecran :). Enjoy (or not)!
 6. mike_KidLazy

  Tabs by mike_KidLazy

  Inca un pseudo-tutorial la "ruseasca" de saptamana trecuta. Enjoy (or not)!
 7. mike_KidLazy

  <Mike_Kidlazy>

  Azi e iar zi de galagie / spam / etc. Whatever you wanna call it, enjoy (or not)!
 8. mike_KidLazy

  vând Vand LTD H401- FM STB

  Incepand de azi, pretul scade la 2000 RON FIX, ne-negociabil. Este ultimul pret, mai jos de atat nu mai las nimic, avand in vedere starea si specificatiile instrumentului. De asemenea, in urma unor intrebari primite in legatura cu acest anunt, revin cu urmatoarele precizari: - VA ROG NU MA CONTACTATI PENTRU OFERTE DE SCHIMB. Dupa cum am scris si in postarea initiala, ma intereseaza exclusiv plata cash. - proba si/sau predare personala in Bucuresti, Militari, DOAR IN ZONA METROU POLITEHNICA. DISPONIBILITATEA DE DEPLASARE PENTRU PROBA IN ALTE ZONE DIN BUCURESTI ESTE EXTREM DE REDUSA. DIN ACEST MOTIV, IN CAZUL IN CARE UN POSIBIL CUMPARATOR DORESTE NEAPARAT SA TESTEZE CHITARA LA DOMICILIUL SAU, IAR IN URMA PROBEI DECIDE CA NU DORESTE SA O CUMPERE, VOI FI NEVOITA SA PERCEP O TAXA DE TRANSPORT DE 25 RON. - in acest moment chitara are corzi de 10-46 si este acordata in E standard. Multumesc.
 9. mike_KidLazy

  vând Vand LTD H401- FM STB

  2100 RON. Sus!
 10. mike_KidLazy

  <Mike_Kidlazy>

  Daca vrea careva chitara izolata + tab la coverul de mai sus, there you go. Enjoy (or not)!
 11. mike_KidLazy

  Tabs by mike_KidLazy

  Inca unul, ca sa moara "heitarii" ca nu fac pleibec. As usual, chitara izolata + tabs on-screen pt piesa "Broken" de la Seether feat. Amy Lee. Enjoy (or not)!
 12. mike_KidLazy

  <Mike_Kidlazy>

  Asta e o piesa pe care ma tin de multi ani de zile sa o cant, dar am tot amanat momentul, pt ca mi s-a parut ca e destul de complicata partea aia de finger picking. Si... a cam fost . Cand m-am apucat sa o invat, dupa vreo 3-4 ore de repetat in disperare, mi-am facut varza degetele de la mana dreapta. A doua zi m-am trezit cu niste bataturi destul de naspa, usturau atat de tare incat am zis sa nu ma risc totusi sa le sparg cantand in continuare. Doar ca... aveam nevoie sa continui sa repet piesa, ca sa ma obisnuiesc cu ea. Pana cand mi-a venit ideea ma(t)reata sa incerc sa folosesc niste fingerpicks (desi nu mai folosisem niciodata asa ceva pana atunci) pana se vindecau bataturile alea. And surprisingly enough, it worked. When the blisters finally healed, mi se intarisera deja buricele degetelor de la mana dreapta si am reusit sa filmez asta fara nicio problema, with my bare fingers . One more song checked out on my huge to-do list. Va las si pe voi sa vedeti mai jos ce a iesit. Enjoy (or not)!
 13. mike_KidLazy

  <Mike_Kidlazy>

  Dupa o pauza care din pacate s-a dovedit mult mai lunga decat as fi vrut, revin in sfarsit cu un nou episod din "SHIT HAPPENS", seria mea de guitar fails and bloopers. Enjoy (or not)! P.S.: In caz ca e cineva interesat sa revada intreaga serie, aveti aici si playlistul cu toate episoadele pe care le-am facut pana acum. Putine, insa anul asta am de gand sa scot cateva, so stay tuned for more guitar crap from me:
 14. mike_KidLazy

  <Mike_Kidlazy>

 15. mike_KidLazy

  Tabs by mike_KidLazy

  As usual, azi avem chitara izolata + tab la coverul de saptamana trecuta. Enjoy (or not)!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.