www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mike_KidLazy

Veteran
 • Content Count

  1347
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27
 • Feedback

  100%

mike_KidLazy last won the day on April 1

mike_KidLazy had the most liked content!

Community Reputation

1592 Excellent

1 Follower

About mike_KidLazy

 • Rank
  Chitarista lu' pește

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  mike_KidLazy - solo project

Recent Profile Visitors

14165 profile views
 1. Las si aici track-ul izolat de chitara si taburile pentru coverul de mai sus. Enjoy (or not)!
 2. Chitara izolata la "Farther Away" de la Evanescence. Cu taburi pe ecran, of course. Hai ca parca nu mi-a iesit chiar asa de rau. Enjoy (or not)!
 3. Pe asta ma tineam de multa vreme sa o cant, dar cum nu reusesc niciodata sa fac nimic la timp... oh well, better later than never. Here's my take at "Farther Away" by Evanescence. Enjoy (or not)!
 4. Zdranganeala asta cred e de undeva de pe la finalul lui 2017, daca nu ma insel. A prins binisor la public originalul, asa ca am zis sa "imi dau arama pe fata" si sa arat "la lume" cat de fake e (si) coverul asta . Las mai jos si coverul initial. Enjoy (or not)!
 5. Una la un cover mai vechi, "Lifeline" de la Papa Roach. Been accused of faking this one quite a few times. De fapt, stai, ca chiar e fake, ca de altfel tot ce fac pe canal, haha . Enjoy (or not)!
 6. Si pentru ca n-am avut timp sa invat ceva puuuuutin mai complex (a se citi: n-am mai poluat de mult forumul cu "rusoaice"), here's another one. Enjoy (or not)!
 7. Si ca sa vada lumea cat e de "fake" ce am postat mai sus, las si eu asta aici . Enjoy (or not)!
 8. Inca una, si ma duc . Enjoy (or not)!
 9. Era si timpul sa mai fac un video cu fata asta verde a mea. Am ales sa fac tot un remake, de data asta la "Awake" de la The Clay People. Initial am cantat piesa asta in 2013 si ma rog, n-am busit-o chiar atat de tare, are cateva note gresite pe-acolo, insa calitatea video e absolut execrabila, but meh... long story short, m-am hotarat sa so the song justice si sa refac coverul la standarde de 2021. Ce mi-a iesit, puteti vedea si asculta mai jos: Las aici si prima versiune din 2013, in caz ca vrea careva sa-si verse cafeaua pe tastatura while cringing . Enjoy (or not)!
 10. Si, ca de obicei, ca sa se vada cat e de "feic" zdranganeala de mai sus, las si eu abominatia asta aici 🙂. Enjoy (or not)!
 11. Hai si cu zdranganeala de la "Iș Vil" de la "Ramștain". Cu tot cu bass de data asta. Enjoy (or not)!
 12. Excelenta chitara, am cantat pe ea si mi-a placut foarte mult ce-i poate pielea. Initial trebuia sa plece la mine, insa din pacate mi-a intervenit ceva urgent si nu o mai pot lua. Prin urmare, bafta multa la vanzare, noul proprietar cu siguranta va fi placut surprins!
 13. Asta nu e prima oara cand cant piesa asta, prima versiune am facut-o undeva prin 2013, cred, insa YouTube-ul mi-a blocat coverul pe motiv de copyright infringement. Bine, avand in vedere cat de cringe a iesit, n-a fost o pierdere prea mare pentru canal. Acum insa ca s-a dat iar drumul la coveruri la Rammstein, am zis sa refac mizeria aia de prima versiune si sa ii pun si bass, ca asa e frumos . Ce a iesit, puteti asculta mai jos: Iar daca vreti sa va oripilati oleaca, puteti gasi prima versiune aici: Enjoy (or not)!
 14. Inca o chitara izolata si taburi pentru un cover de anul trecut. Gata, de saptamana viitoare bag iar video-uri noi, ca de vechituri m-am cam plictisit. Enjoy (or not)!
 15. "Alright, partner... keep on rollin', baby...". Daca n-ar fi fost Fred Durst cu vocea si cu versurile lui de rahat, poate trupa asta ar fi fost mult mai apreciata. Baietii cu instrumentele chiar cantau fain. Anyway, m-am prostit si eu oleaca cu chitara pe piesa asta. Nu am cantat fix ca Wes, ci am folosit alt acordaj si nici n-am folosit bara de whammy, ci o pedala, dar zic eu ca am reusit cat de cat sa ma apropii de soundul din original. Enjoy (or not)!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.