mike_KidLazy

Veteran
 • Content count

  1,043
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21
 • Feedback

  100%

mike_KidLazy last won the day on November 3

mike_KidLazy had the most liked content!

Community Reputation

1,245 Excellent

About mike_KidLazy

 • Rank
  Oaie neagrã
 • Birthday 13/10/90

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Chitara, bass, muzica, songwriting, home recording, calculatoare si... limba rusa

Other Information

 • Nume
  "mike"
 • Trupa
  <mike_KidLazy>
 • Scule
  CHITARE:
  - LTD H401-FM
  - Ibanez Apex 2 (custom painted)
  - Schecter Omen Extreme 6
  - Fender CD-60 CE
  - Warwick Rockbass Streamer Standard 5

  AMPLIFICARE & STUFF:
  - Digitech RP 500
  - Guitar Rig 5
  - Amplitube Ampeg SVX
  - diverse pluginuri VST

  ... atat deocamdata

Contact Methods

 • Google Talk
  https://www.youtube.com/user/mikeKIdLazy
 • Website URL
  https://facebook.com/mikekidlazy2016

Recent Profile Visitors

10,658 profile views
 1. vând [EXPIRAT] Vand stativ chitara Millenium GS-2000

  Vândut. Mulțumesc rgc!
 2. vând [EXPIRAT] Vand stativ chitara Millenium GS-2000

  Stativul este momentan rezervat.
 3. <Mike_Kidlazy>

  Cateodata, asa, for no apparent reason, imi vine sa evadez pentru scurt timp din ceea ce fac de obicei pe plan muzical. Just for the fun of it. Bine, daca mi-ar fi zis careva acum vreo 13 ani ca la un moment dat o sa si ajung sa cant piesa asta, nu doar sa o ascult, i-as fi zis: "fugi, bah, d-aici...". But, oh well, it just happened. M-au apucat pandaliile si am zis, ok, let's do it. Yes, I'm perfectly aware that a lot of the people who usually watch my stuff will dislike this, but I just felt like doing it. To escape from what I usually do. To challenge myself. And my audience. De obicei cand am incercat sa mai fac din astea, reactiile au fost la modul: "dude, seriously?". Yes, seriously. Although there is absolutely nothing special about this song, at least it was pretty fun to play and very challenging to mix, as far as I'm concerned. Pe de alta parte, cred ca atata timp cat nu ma apuc de manele, tot e ok, nu? Hai, sa curga cu hate :P! Enjoy (or not)!
 4. vând [EXPIRAT] Vand stativ chitara Millenium GS-2000

  Hai cu stativul!
 5. vând Vand husa chitara electrica Fender Urban Gigbag

  Hai cu husa!
 6. <Mike_Kidlazy>

  Bostanosfera eu nu prea ascult on a regular basis, dar de la ei imi cam face cu ochii piesa "Wamintirile". But first, I have to finish my huge list of 100+ songs to cover before I die :lol:. In functie si de cum o sa fie cu timpul si cu starea de spirit, vedem, poate iese ceva. Pana atunci, las si eu un cover la "The Change" de la Evanescence. Filmat la 60 fps, ca si cel de mai sus... se vede super misto, imi place ca par mai "fluide" miscarile, insa si bateria de la camera se descarca intr-o veselie la setarile astea :P. Anywayz. enjoy (or not)!
 7. <Mike_Kidlazy>

  Asta e o piesa la care ma tin de multa vreme sa-i fac un cover, insa abia acum am reusit. Desi pentru unii piesa asta poate parea lunga si plictisitoare, pentru mine personal e genul ala de piesa mai degraba atmosferica. Imi place mult cum "creste" instrumentalul pe parcurs, iar linia melodica merge mana in mana cu versurile, care vorbesc (in linii mari) despre ciclul asta viata-moarte, care se tot repeta la nesfarsit, si despre care ar fi sensul vietii. Interesanta abordarea celor de la Tracktor Bowling, if you ask me. Pacat insa ca s-au despartit anul asta. Asa s-a mai ales praful de inca o trupa pe care o respectam maxim si care imi placea enorm. Insa muzica o sa ramana mereu acolo, asta e clar. People come and go, but music is forever. Enjoy (or not)!
 8. <Mike_Kidlazy>

  Hai cu galagia! Am mai adaugat eu un lead inainte de refrene si un solo, ca sa spice things up a bit. Enjoy (or not)!
 9. Sfat achizitie interfata audio

  Revin cu niste mici update-uri, mai mult sau mai putin on topic. Din motive de ergonomie folosesc momentan un Behringer UPHORIA UMC204 HD (counterpart-ul mai ieftin de la Behringer al Focusrite-ului 2i4), si pot sa spun ca nu am sesizat aproape nicio diferenta in ce priveste calitatea sunetului intre asta și Focusrite 2i4. L-am rugat si pe colegul de la care am imprumutat Focusrite-ul sa le testeze pe amandoua back to back si a ajuns si el la aceeasi concluzie dupa mai multe zile de folosire a ambelor interfete: intre un Behringer si un Focusrite din categoria asta entry level, diferente sunt doar in ce priveste aspectul si pretul. Acum colegului ii pare rau ca a dat banii pe Focusrite in loc sa fi luat un Behringer, care e more or less the same s@#$, doar ca la juma' de pret [emoji38]. Just my two cents, in caz ca vrei ceva mai multe feature-uri de la interfata, fara sa iesi din bugetul pe care il ai disponibil (asta in cazul putin probabil in care nu ti-ai luat deja ceva), si in caz ca mai cauta si altii ceva pareri cu privire la jucarii din astea.