www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rastislav Svarog

Active Members
 • Posts

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Rastislav Svarog

 1. As prefera textele sa nu fie in engleza, vreau ceva mai original. Coverurile sunt in engleza, dar nu sunt sigur ca vreau sa le cant pe toate, poate doar vreo 2-3 in mod current. Oricum le putem incerca. Aici e o mostra. Nu cred ca este reprezemtativa pentru ca piesele suna diferit intre ele. Multe nici nu au lead. 1-mostra.mp3
 2. poate e si un pic space metal. Am 10 piese complete, dar fara texte, si 6 coveruri. Varsta minima: preferabil mai mult de 20 si ceva de ani. Mesaj personal pentru mai multe detalii.
 3. Am mai incercat o data (pentru poate a treia sau a patra oara), si acum am reusit, dar a durat ceva pana sa apara.
 4. Scuze, дуель риффами. Poate altcineva are o idee mai buna.
 5. Nu, pur si simplu nu apar literele care le bat, si dupa aia apare un alt carou pentru reply cu mai multe optiuni dar fara spatiul unde sa bag textul.
 6. De cateva zile nu mai reusesc sa raspund la thread-ul lui mike_KidLazy, nu stui daca este ca sunt prea multe videoclipuri si am un calculator prea vechi sau altceva.
 7. Si ce importanta are? Oricum il pot vedea oameni din alte tari, inclusiv spatiu ex-sovietic. Apropo, nu cred ca exista "баттл". Daca ar exista, ar fi ceva ca "бэттль" sau "бэтль". Am impresia ca ar fi corect "дуэль" in acest sens.
 8. Am doua mari externe si una mau mica interna in care era o chitara tip telecaster (incap si alte). Gratis pentru Bucuresti, nu trimit in provincie. Daca insisti sa trimit in provincie, cer un pret absurd ca 250 de lei si conditii inacceptabile pentru cineva normal la cap.
 9. La orice chitara, poti sa pui degetul sa fie intonatia perfecta de fiecare data?
 10. Scopul forumurilor de chitara este sa spui cat de marfa e un model, ce bine arata. Mai putin sa canti la chitara. In special forumurile in engleza. Si dupa, sa vinzi chitara cat de repede se poate, des dupa ce ai facut niste modificari care nu-ti plac. Eventual sa ceri mai multi bani pentru asta.
 11. accept schimb pentru speed knoburi negre, oricare cantitate.
 12. Nu ascult HIM, dar imi aduce aminte de asta: https://www.youtube.com/watch?v=f3LP3rzhLF4http://www.youtube.com/watch?v=f3LP3rzhLF4
 13. Oare ai avea nevoie de un compresor? Cred ca tipul din clip are unu.
 14. Totul e valabil, cureaua si in plus acum am 6 gold knobs de vanzare.
 15. doar 2 butoane au ramas, 8 lei pentru amandoua. si cureeaua la 50.
 16. Pret final 65 RON. Nu este negociabil. Mai bine pastrez pedala sau o dau la un prieten dacat s-o dau cu mai putin de 65.
 17. Daca cineva se mira cum a ajuns la jumate de pret, am impresia ca pretul original pe site-ul ala (de unde am si cumparat pedala), era de 59 de Lire Sterline.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.