www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rastislav Svarog

Active Members
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by Rastislav Svarog

  1. Cred că o să-l refac la versiunea modificată, dar acum mă joc cu el şi eram curios cum sună circuitul original de la Blackheart. Aici e un demo, numai amplificatorul la început, mai târziu o pedală copie Big Muff rusesc făcută de mine. vaduva-neagra.mp3
  2. O dată am vrut să cumpăr un Blackheart Killer Ant, dar era o mie de lei şi e puţin loc înlăuntru. Mai recent, am decis să fac unul. Lipiturile sunt cam rudimentare, dar funcţionează. Are şi master. Este necrezut de tare ca volum cu un Celestion Vintage 30. Peste 3 e tare şi peste 5-6 este foarte tare. Nu ştiam dacă vreau să fac versiunea originală sau cu nişte modificări la circuit (nu mă refer la potenţiometre, alea sunt rezistenţe in versiunea originală), şi am făcut găuri pentru un comutator rotativ. În prima versiune nu funcţiona versiunea originală a circuitului, doar modificările mele. Am bănuieli de ce nu mergea, dar am scos comutatorul şi am mai făcut o gaură pentru terminale. Am început să am nişte probleme cu modificările, ştiu de ce, dar mai era nevoie şi de loc pentru o rezistenţă, ce nu mai încăpea pe terminale. M-am enervat şi am refăcut circuitul original de la Killer Ant. Sincer prefer versiunea modificată la care lucram, avea mai mult distors, dar cu atâtea modificaţii mă gândesc că ar fi mai bine să fac un alt amplificator.
  3. Aia mare am dat-o unui prieten, dar am mai facut una cu cutia originala. De data asta am utilizat o placa mai mica sa incapa, si am dat cu un fel de lipici/lac ca sa nu se rupa chestiile printate.
  4. "Chitară Bass Fender Squier Classic Vibe '60s" fabricată în România, modelul Precizion semnătură Lascăr Fendăpăulescu, doze PRAF. https://www.olx.ro/d/oferta/chitara-bass-fender-squier-classic-vibe-60s-IDgfvxq.html#6f94afa87a
  5. Nu o sa gasesti un instrument care nu face asta.
  6. Nu inteleg ce este "fara 15". Daca vrei sa spui ca de la 0-9 (din 0-10 total) volumul e destul de scazut, cred ca asta e functia normala.
  7. De ce vrei sa le schimbi? Ai incercat sa le cureti? Oricum, cand le lipesti, trebue sa pui un clips pe bucata de fier care iese din potentiometru, ca sa nu risti sa arzi potentiometrul.
  8. Totul e in regula, in afara de faptul ca poti sa platesti dublu sau mai mult pe reverb, pentru ca unii au preturile foarte mari. Sunt si altii pe reverb cu preturi mai rezonabile, poate doar un pic mai mari decat preturile normale de pe piata.
  9. Probabil ca trebuie schimbate condensatoarele electrolitice, potentiometrele se pot curata (sau schimba, daca e cazul). Dar astea nu rezolva toate problemele.
  10. As prefera textele sa nu fie in engleza, vreau ceva mai original. Coverurile sunt in engleza, dar nu sunt sigur ca vreau sa le cant pe toate, poate doar vreo 2-3 in mod current. Oricum le putem incerca. Aici e o mostra. Nu cred ca este reprezemtativa pentru ca piesele suna diferit intre ele. Multe nici nu au lead. 1-mostra.mp3
  11. poate e si un pic space metal. Am 10 piese complete, dar fara texte, si 6 coveruri. Varsta minima: preferabil mai mult de 20 si ceva de ani. Mesaj personal pentru mai multe detalii.
  12. Am mai incercat o data (pentru poate a treia sau a patra oara), si acum am reusit, dar a durat ceva pana sa apara.
  13. Scuze, дуель риффами. Poate altcineva are o idee mai buna.
  14. Nu, pur si simplu nu apar literele care le bat, si dupa aia apare un alt carou pentru reply cu mai multe optiuni dar fara spatiul unde sa bag textul.
  15. De cateva zile nu mai reusesc sa raspund la thread-ul lui mike_KidLazy, nu stui daca este ca sunt prea multe videoclipuri si am un calculator prea vechi sau altceva.
  16. Si ce importanta are? Oricum il pot vedea oameni din alte tari, inclusiv spatiu ex-sovietic. Apropo, nu cred ca exista "баттл". Daca ar exista, ar fi ceva ca "бэттль" sau "бэтль". Am impresia ca ar fi corect "дуэль" in acest sens.
  17. Am doua mari externe si una mau mica interna in care era o chitara tip telecaster (incap si alte). Gratis pentru Bucuresti, nu trimit in provincie. Daca insisti sa trimit in provincie, cer un pret absurd ca 250 de lei si conditii inacceptabile pentru cineva normal la cap.
  18. La orice chitara, poti sa pui degetul sa fie intonatia perfecta de fiecare data?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.