www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rastislav Svarog

Active Members
 • Posts

  149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Rastislav Svarog

 1. Aia mare am dat-o unui prieten, dar am mai facut una cu cutia originala. De data asta am utilizat o placa mai mica sa incapa, si am dat cu un fel de lipici/lac ca sa nu se rupa chestiile printate.
 2. "Chitară Bass Fender Squier Classic Vibe '60s" fabricată în România, modelul Precizion semnătură Lascăr Fendăpăulescu, doze PRAF. https://www.olx.ro/d/oferta/chitara-bass-fender-squier-classic-vibe-60s-IDgfvxq.html#6f94afa87a
 3. Nu o sa gasesti un instrument care nu face asta.
 4. Nu inteleg ce este "fara 15". Daca vrei sa spui ca de la 0-9 (din 0-10 total) volumul e destul de scazut, cred ca asta e functia normala.
 5. De ce vrei sa le schimbi? Ai incercat sa le cureti? Oricum, cand le lipesti, trebue sa pui un clips pe bucata de fier care iese din potentiometru, ca sa nu risti sa arzi potentiometrul.
 6. Totul e in regula, in afara de faptul ca poti sa platesti dublu sau mai mult pe reverb, pentru ca unii au preturile foarte mari. Sunt si altii pe reverb cu preturi mai rezonabile, poate doar un pic mai mari decat preturile normale de pe piata.
 7. Probabil ca trebuie schimbate condensatoarele electrolitice, potentiometrele se pot curata (sau schimba, daca e cazul). Dar astea nu rezolva toate problemele.
 8. As prefera textele sa nu fie in engleza, vreau ceva mai original. Coverurile sunt in engleza, dar nu sunt sigur ca vreau sa le cant pe toate, poate doar vreo 2-3 in mod current. Oricum le putem incerca. Aici e o mostra. Nu cred ca este reprezemtativa pentru ca piesele suna diferit intre ele. Multe nici nu au lead. 1-mostra.mp3
 9. poate e si un pic space metal. Am 10 piese complete, dar fara texte, si 6 coveruri. Varsta minima: preferabil mai mult de 20 si ceva de ani. Mesaj personal pentru mai multe detalii.
 10. Am mai incercat o data (pentru poate a treia sau a patra oara), si acum am reusit, dar a durat ceva pana sa apara.
 11. Scuze, дуель риффами. Poate altcineva are o idee mai buna.
 12. Nu, pur si simplu nu apar literele care le bat, si dupa aia apare un alt carou pentru reply cu mai multe optiuni dar fara spatiul unde sa bag textul.
 13. De cateva zile nu mai reusesc sa raspund la thread-ul lui mike_KidLazy, nu stui daca este ca sunt prea multe videoclipuri si am un calculator prea vechi sau altceva.
 14. Si ce importanta are? Oricum il pot vedea oameni din alte tari, inclusiv spatiu ex-sovietic. Apropo, nu cred ca exista "баттл". Daca ar exista, ar fi ceva ca "бэттль" sau "бэтль". Am impresia ca ar fi corect "дуэль" in acest sens.
 15. Am doua mari externe si una mau mica interna in care era o chitara tip telecaster (incap si alte). Gratis pentru Bucuresti, nu trimit in provincie. Daca insisti sa trimit in provincie, cer un pret absurd ca 250 de lei si conditii inacceptabile pentru cineva normal la cap.
 16. La orice chitara, poti sa pui degetul sa fie intonatia perfecta de fiecare data?
 17. Scopul forumurilor de chitara este sa spui cat de marfa e un model, ce bine arata. Mai putin sa canti la chitara. In special forumurile in engleza. Si dupa, sa vinzi chitara cat de repede se poate, des dupa ce ai facut niste modificari care nu-ti plac. Eventual sa ceri mai multi bani pentru asta.
 18. accept schimb pentru speed knoburi negre, oricare cantitate.
 19. Nu ascult HIM, dar imi aduce aminte de asta: https://www.youtube.com/watch?v=f3LP3rzhLF4http://www.youtube.com/watch?v=f3LP3rzhLF4
 20. Oare ai avea nevoie de un compresor? Cred ca tipul din clip are unu.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.