www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

snickers

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

5 Neutral

About snickers

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca

Recent Profile Visitors

1,919 profile views
 1. Salutare, Cautam un chitarist si un tobosar pt o trupa punk recent infiintata. Vrem sa cantam un fel de old school punk (Ramones, The Clash etc) cu ceva influente mai moderne (Sum 41, Distillers etc), cateva coveruri here and there (ne-am gandit sa facem un cover la o piesa din perioada Atomic Tv) dar in mare parte piese proprii. Cerinte: - sa dispuna de scule personale - sa aiba macar oarecare experienta anterioara live/studio si cel putin o inregistrare audio sau video (live/studio/acasa - nu are importanta) - seriozitate cand vine vorba de repetitii/concerte/inregistrari PM pentru cine e interesat. Cheers!
 2. snickers

  [EXPIRAT] Korg Ga-40 Tuner

  Pret: 50 RON Localitate: baia mare/cluj Contact: masterofmydomainseven@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand un tuner Korg GA-40, stare foarte buna. Pret 50 lei Poze pe maine. Cheers!
 3. snickers

  Epiphone Thunderbird Goth

  Sold!
 4. snickers

  Epiphone Thunderbird Goth

  VAND bass Epiphone Thunderbird (goth design) IV, doze originale, stare foarte buna (are doua stickere pe corp - unul cu Ramones si unul cu Sex,drugs & rock n roll si niste stickere uzate pe fretboard) + hard case Thunderbird. Pret 700 RON, NU este negociabil!! Fara schimburi!! Cheers
 5. snickers

  vând [EXPIRAT] Chitara Electro-Acustica

  prietene, ai incercat/vazut chitara? toata lumea se baga in seama fara cunostinte de cauza, daca vii sa o incerci, ai dreptul sa comentezi ce doresti, pana atunci nu.
 6. snickers

  vând [EXPIRAT] Chitara Electro-Acustica

  http://www.frets.com/FretsPages/Luthier/Technique/Structural/BrokenHeadstocks/NeckCrack/neckcrack.html daca tot nu merge, incearca sa dai click pe adresa dupa ce deschizi linkul si apasa enter, asa ar trebui sa mearga. crapatura nu e mare si nici serioasa, chiatara se poate vedea oricand, asa nu o sa mai existe dubii. plus ca pozele sunt facute cu telul, de aia nu se vede bine. voi incerca sa fac niste poze mai clare zilele astea.
 7. snickers

  vând [EXPIRAT] Chitara Electro-Acustica

  da, exact ca si in link
 8. Pret: 500 RON Localitate: baia mare/cluj Contact: pm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand un Dean Performer E electro acustic, e in stare buna chitara, vine impreuna cu hard case. Singura problema, minora, are o mica crapatura la gat, insa nu afecteaza deloc sunetul. Mai exact, e vb de asa ceva: http://www.frets.com/FretsPages/Luthier/Technique/Structural/BrokenHeadstocks/NeckCrack/neckcrack.html se poate rezolva usor cu putin lipici. Precizez ca gatul nu a fost rupt. Chitara se poate vedea in baia mare sau cluj. Pret: 500 RON Pentru detalii sau oferte, astept pm. Toate cele bune!
 9. snickers

  cumpăr Bass Fender Jazz Bass Special

  Pret: pm Localitate: baia mare/cluj Contact: masterofmydomainseven@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Dupa cum spune si titlul, cumpar bass FENDER JAZZ BASS SPECIAL '84-'87 JAPAN. Astept oferte! Cheers!
 10. snickers

  vând Ibanez Af55

  SOLD
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.