www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

snickers

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

About snickers

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca

Recent Profile Visitors

2545 profile views
 1. 1500 lei + un pachet de corzi nedesfacut Rotosound swing pana miercuri.
 2. Salut, vand amplificator Blackstar IDcore V2 London Red, stare foarte buna, cantat doar in camera. Se poate incerca in CJ/Floresti. Cheers! Parametri Putere: 10 W Repro: 2x 3 " Număr de canale: 6 Număr de ieșiri: 1 Control: Volume, Gain, EQ (ISF), Voice, Mod, Dly, Rev, Effect type, Effect level, Manual, Tap Tip difuzor: Výrobce neuvádí Numărul de simulări: 6 Număr de efecte: 12 Număr de preferințe: 6 Tuner integrat: Da Ieșire la boxa externă: Nu Intrare la microfon: Nu Ieșire pentru căști: Da Intrare de linie/MP3: Da Funcționarea bateriei: Nu MIDI: Nu USB: Da Intrare la pedală: Nu Componente ale pedalei: Nu
 3. Salut, Vand chitara Jackson dinky Js3, cumparata de pe Muziker in luna aprilie. Chitara este ca noua, cantata foarte putin. Pretul NU este negociabil! Se poate incerca in Cj.
 4. Salutare. Vand bass Jackson JS3 metallic blue, cumparat in ianuarie de la GuitarShop Cj, inca in garantie. Il vand pt ca vreau sa trec pe noul X series CBXNT. Se poate incerca oricand in Cj/Floresti. Pretul include o husa Jackson. Nu sunt interesat de schimburi. Cheers!
 5. Salutare, Vand pedala BOSS CH-1, cumparata de la GuitarShop Cluj acum 2-3 luni. A fost cantata de maxim 5 ori. La putin timp dupa achizitie. am dat de Corona Chorus de la TCE si de atunci sta in cutie. Pret 335lei sau schimb cu un TC Ditto Looper/Ditto Looper Stereo. Cheers!
 6. Salutare, Cautam un chitarist si un tobosar pt o trupa punk recent infiintata. Vrem sa cantam un fel de old school punk (Ramones, The Clash etc) cu ceva influente mai moderne (Sum 41, Distillers etc), cateva coveruri here and there (ne-am gandit sa facem un cover la o piesa din perioada Atomic Tv) dar in mare parte piese proprii. Cerinte: - sa dispuna de scule personale - sa aiba macar oarecare experienta anterioara live/studio si cel putin o inregistrare audio sau video (live/studio/acasa - nu are importanta) - seriozitate cand vine vorba de repetitii/concerte/inregistrari PM pentru cine e interesat. Cheers!
 7. Pret: 50 RON Localitate: baia mare/cluj Contact: masterofmydomainseven@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand un tuner Korg GA-40, stare foarte buna. Pret 50 lei Poze pe maine. Cheers!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.