www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SebUrlica

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  100%

SebUrlica last won the day on October 5 2018

SebUrlica had the most liked content!

Community Reputation

60 Excellent

3 Followers

About SebUrlica

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Mike Altrin & The Living Rocks
 • Gear
  Fender Nocaster Custom Shop 2012, TAO Guitars T-Bucket (custom masterbuilt luthier guitar made to my specifications), Fender Stratocaster 60s Relic FRD JC Custom Shop, Budda Superdrive 18 combo (pre-Peavey), and lots of stompboxes...

Recent Profile Visitors

2526 profile views
 1. O pedala de drive Friedman Dirty Shirley Overdrive, clona de amplificator in format de pedala cu un ton foarte apropiat de cel al amplificatorului pe care il imita. Senzatie, frecvente medii si voicing ceva mai clasic de Marshall si mult mai versatila decat BE-OD, suna bine si pentru tonuri low si mid gain. Este in stare impecabila functional si decenta cosmetic, a fost folosita, are doar doua mici zgarieturi care nu afecteaza in niciun fel sunetul. Nu am cutia originala, dar ofer velcro nou-nout, de calitate buna, pe care il poate aplica noul proprietar. Foarte putin negociabil, accept schimburi cu alte pedale de OD, sau compressor.
 2. Vand/schimb o pedala incredibila, in stare nou-nouta, incercata doar acasa. Este o pedala foarte complexa, dar intuitiva, enuntata ca fiind un phaser, dar poate mult mai mult: tremolo, envelope follower, auto wah, slicer, noise generator, plus multe alte sunete greu de categorisit... Gasiti pe net tot ce vreti sa stiti despre ea. Efectul e capabil de efecte si sounduri traditionale ("normale"), dar este conceput pentru cei care cauta sa experimenteze si sa creeze spectre sonore. Schimb pedala cu efecte din aceeasi plaja de pret.
 3. Salut, Sorin, daca tot esti interesat, oarecum, de schimburi, iti propun una din pedalele de mai jos: KMA Horizont (nou-nouță, cu ambalaj original si candy-ul aferent) Keeley Holy Fuzz - versiunea neagra, prima serie, cu Mullard NOS. Te salut. Sebastian
 4. Vand o pedala de sustain de la LD Systems nou-nouta, nefolosita. Doar incercata. Pretul nu mai este negociabil. The LD Systems SP1 Sustain Pedal is designed to work and feel just like the sustain pedal of an acoustic piano. This high quality pedal features a polarity switch to select either the normally open or the normally closed mode. Thanks to the rubber coated housing the SP1 grips efficiently to the floor and stays put while you play. This high end damper pedal is compatible to almost any electronic keyboard featuring a 1/4“ input jack.
 5. Vand o pedala de sustain de la LD Systems nou-nouta, nefolosita. Doar incercata. Pretul nu mai este negociabil.
 6. Vand o pedala BOSS RC-30 Loop Station, in stare impecabila, ca noua, in cutia originala, cu toate accesoriile. Are velcro pe spate, dar a fost folosita doar in casa. Accept schimburi cu pedale de OD la acelasi pret.
 7. Vand Boss CE-3, Chorus, sept. 1982, black label, Made in Japan, in stare onesta pentru varsta ei. Desi suna diferit fata de CE-2, ramane un chorus de calitate, cu sonoritate tipica anilor '80. Este una din primele pedale CE-3, din primul an de productie. 100% originala, dar pretul este bun pentru ca ii lipsesc 2 surubele.
 8. Un phaser analogic din anii '80 cu un sound foarte curat, din seria L de la Ibanez, care incepe sa iasa din faza de pedale sleepers... se pot selecta 6 sau 10 etaje de phase. In stare foarte buna pentru varsta lui, are velcro pe spate. Doua surubele nu sunt originale.
 9. Devenit deja referinta in materie de fuzz, King Tone Mini Fuzz este o pedala construita pe baza circuitului de tip Fuzz Face de catre Jesse Davey. Foarte ravnite, se gasesc rar pe piata second hand. A mea e noua, varianta cu tranzistori de Germaniu, vine cu un cablu pentru inversarea polaritatii, ca sa se poata alimenta de la orice sursa de 9V (nu apare in poze, e nou).
 10. Calitate ireprosabila, se vinde ca nou, are cutia si toate accesoriile originale. Una din cele mai bune pedale de overdrive pe care le-am avut vreodata. Accept schimburi cu pedale de aceeasi calitate.
 11. Vand faimosul bridge de la Mastery, modelul M1, in stare impecabila, conceput pentru a rezolva problema de design a bridge-urilor cu care Fender si-a echipat multi ani chitarele de tip offset. Nu mai am cheitele Allen.
 12. Pentru chitaristii carora le place sa experimenteze, un prieten a decis sa isi vanda pedala TC Electronic Stereo Chorus + Pitch Modulator & Flanger, Made in Denmark, 80s. Are un sunet aparte, foarte unic. Pedala este o adevarata uzina de sound-uri.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.