www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SebUrlica

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  100%

SebUrlica last won the day on October 5 2018

SebUrlica had the most liked content!

Community Reputation

51 Excellent

2 Followers

About SebUrlica

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Mike Altrin & The Living Rocks
 • Gear
  Fender Nocaster Custom Shop 2012, TAO Guitars T-Bucket (custom masterbuilt luthier guitar made to my specifications), Fender Stratocaster 60s Relic FRD JC Custom Shop, Budda Superdrive 18 combo (pre-Peavey), and lots of stompboxes...

Recent Profile Visitors

1,898 profile views
 1. Foarte rara, Made in Japan 1981, versiunea cu linuta lunga intre CE "-" 2. S-a calcat destul de mult pe ea, dar functioneaza perfect si arata inca bine pentru cei 39 de ani ai ei. 100% originala.
 2. In 2014 Robert Keeley a creat pedala Holy Fuzz. Este primua cu noul logo ''K'' in cerc. Robert Keeley a avut la dispozitie doar 86 de tranzistoare vechi, magice, de germaniu, de la Matsushita. Sunt pietre nestemate. Fără scurgeri, perfecte în circuit, toate testate și funcționau la fel. Pedala este într-o stare foarte bună, cântată doar în două concerte live și câteva repetiții. Sună uimitor de bine, atât cu single-uri, cât și cu humbuckers, un circuit versatil și modern de tip MK III, cu potentiometre de Gate și Tone ... suna a Jack White sau The Black Keys. Vine într-o cutie de pedale simpla. In momentul de fata, este singura de vanzare in lume. Nu am gasit niciunde o alta disponibila.
 3. DOD FX65 Stereo Chorus în stare excelentă, inclusiv ușita originală a bateriei, care, de obicei, lipseste. Un adevărat pretendent pentru un loc pe podium printre cele mai bune pedale vintage analogice de chorus construite vreodată. În perfectă stare de funcționare.
 4. Versiunea compactă a pedalei din 1965 dezvoltată inițial de vrăjitorul de efecte Gary Hurst. MKI Tone Bender a devenit tonul principal pentru artiști precum Jeff Beck, Mick Ronson și altii. Această pedală a fost fondatorul sound-ului britanic. Pedala e nou-nouta, are cuitia originala, case candy si COA. De la producator se poate cumpara cu 238 Euro, plus transport din UK (cam 260 euro total). Eu vreau 220 euro. Schimb cu pedale interesante, fara FUZZ, OVERDRIVE sau DISTORTION. Din astea am prea multe chiar. Caut: Chase Bliss Audio, Foxrox, Jam Pedals...
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.