www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SebUrlica

Newcomers
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

SebUrlica last won the day on July 14 2022

SebUrlica had the most liked content!

4 Followers

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Mike Altrin
 • Gear
  Guitars... amps... pedals... many, many pedals...

Recent Profile Visitors

3579 profile views

SebUrlica's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post Rare
 • Conversation Starter Rare
 • One Month Later
 • One Year In
 • Week One Done

Recent Badges

87

Reputation

 1. Vand un reverb surprinzator de bun: Digitech Polara Reverberation. Are 7 tipuri diferite de reverb: Room, Plate, Reverse, Halo, Hall si Spring. Cu reglajul numit Liveliness, poti obtine multe "arome" diferite din acelasi tip de reverb. Tin sa mentionez ca Plate si Spring sunt foarte realiste. Pedala este stereo si se alimenteaza cu 9V centru - E in stare impecabila, nu a iesit din casa, cumparata noua, vine in cutia si cu toate accesoriile originale.
 2. Vand un Fulltone PlimSoul - este o pedala de drive care face cam orice, de la clean boost, tube screamer, pana la drive high gain, extrem de dinamic si expresiv. Nu prea are ton de pedala, suna si se comporta foarte mult ca un amplificator. Are 2 tipuri de clipping, ambele cu control separat. Practic, cu soft clipping se pot obtine tonuri calde si soft tip Tube Screamer, cu stage 2 (hard clipping) tonurile lui Fulltone OCD. Impreuna suna ca un OCD boostat cu un TS, un ton high gain foarte aproape de tonul unui amplificator boutique pe lampa, cu toata dinamica si armonicele specifice. Mi se pare cea mai reusita pedala de drive pe care a facut-o Fulltone, nu se mai fabrica. Pedala functioneaza ireprosabil si are cutia, manualul si sticker-ul originale. Suna cam asa: https://www.youtube.com/watch?v=dPHAfFC9IHA https://www.youtube.com/watch?v=2nDesYfqaXg Vreau pe a mea 550 lei pret fix, nenegociabil, nu ma intereseaza niciun schimb.
 3. ZVex Box of Rock, boost, overdrive/distortion, sound-ul Marshall JTM45 intr-o pedala, versiunea conceputa si pictata manual, din 2008. Stare buna pentru varsta ei, perfect functionala, i-a sarit un pic vopseaua pe spate de la velcro, dar am lipit in jurul informatiilor. Vine in cutia, tesatura, elasticul de par, manualul, toate originale. Accept schimburi cu efecte din aceeasi liga.
 4. Un Digitech Polara Reverberator nou-nout nu te inteleseaza? Fiind din aceeasi categorie cu celelalte doua...
 5. Va salut, asa cum am sintetizat deja in titlu, vreau sa cumpar o chitara electrica tip T(elecaster). Nu caut o marca anume, dar prefer versiuni mai high-end, din lemne usoare, mahon, arin, sau frasin. Neaparat, greutatea sa fie sub 3.5 kg. Imi puteti scrie, sau putem vorbi la telefon: 0770430649.
 6. Vand/Schimb un Fulltone OCD v1.7 ca nou, in cutia si cu instructiunile originale. Il vand pentru ca am trei exemplare. Da, trei... am avut patru pana nu demult, atat de mult imi place pedala asta cu setup-ul meu actual. Am hotarat totusi sa pastrez doar doua si s-o vand pe asta pentru ca arata cel mai bine. Toate versiunile 1.7 suna identic, adica transparent, cu atac extrem de dinamic, o plaja de gain enorma, de la clean boost pana la distortion, toate astea fara sa inece chitara, indiferent de doze. Pretul este atat cat am dat eu pe ea, nu mai negociez, dar sunt interesat de schimburi cu pedale pe care nu le-am incercat inca si care mi-ar putea trezi curiozitatea.
 7. Vand o chitara bass Kay K2B, short-scale, fabricata in Japonia in 1969, din ce informatii am putut gasi despre ea. Este un bass foarte confortabil, actiune perfecta (desi sunt chitarist), si, cu toate ca ati citit asta despre toate instrumentele de vanzare din lume, chiar suna excelent. Are un sunet deschis si articulat, care poate fi atenuat cu reglajele de ton. Are gatul foarte drept si, cu exceptia catorva suruburi, unei crapaturi in pickguard si lipsa cover-ului de bridge, este originala. Cheitele tin foarte bine acordajul. Se poate vinde cu tot cu case-ul deluxe din poze, dar va costa 400 RON extra. IMG_5562.HEIC IMG_5569.HEIC IMG_5563.HEIC IMG_5564.HEIC IMG_5565.HEIC IMG_5566.HEIC IMG_5568.HEIC Si cu pozele de rigoare, intr-un format mai comprimat.
 8. Vand o pedala MXR M101 Phase 90, ca noua, are cutia originala si velcro nou pe spate.
 9. Vand o pedala Electro-Harmonix Pitch Fork Polyphonic Pitch Shift, ca nou, cutie, alimentator si etichete originale.
 10. Vand o pedala Boss DM-2W Waza Craft Delay Pedal. E facuta in Japonia, iar calitatea Wazacraft este deja foarte apreciata de toti amatorii de pedale. O vand un pic mai ieftin pentru ca nu am cutia originala si am pierdut si eticheta de pe spate impreuna cu o bucata de velcro . In rest, pedala e in stare excelenta si e perfect functionala.
 11. Keeley GC-2 Limiting Amplifier / Compressor - este un compresor in format compact, la o calitate de studiou, caracterizat printr-o compresie transparenta si cu zgomot minim de fond. Este potrivit pentru cei care nu folosesc compresoarele, pentru ca mai mult se simte decat se aude. Este unul dintre cele mai bune compresoare in format compact de pe piata. Unii il prefera in fata unui Origin Effects Cali 76 Compact, fiind la fel de calitativ ca si acesta, dar cu un ton mult mai natural. Nu stiu ce face la tonul de chitara, dar in momentul in care il activezi parca nu mai vrei sa il opresti. Eu l-am folosit cu setari moderate de compresie si a sunat absolut fabulos, dar fara sa imi omoare dinamica naturala a instrumentului. Pedala este in stare buna cosmetic si functional, dar a fost folosita. Pe Thomann costa aproape 1200 RON, accept 650, transport inclus.
 12. Imi scot acustica la vanzare / eventual schimb cu un Line6 HX Stomp (asta fiind si motivul vanzarii). Adaug mai jos descrierea in engleza. Va stau la dispozitie pentru alte informatii sau poze din ale unghiuri. This great Harmony/Silvertone H621 acoustic guitar was built in the USA in 1964. It's body is spruce top, and has birch back and sides. The fingerboard and bridge are Brazilian rosewood. The neck (no re-set) is comfortable and the action at the 12th fret low E is just under 2mm, nice to play all over the neck. The overall condition is very good for a guitar of this vintage. It shows plenty signs of use but has had no major knocks and is rock solid and ready to play. I would say the guitar is OM sized. It had a refret and a setup, with fresh strings, and bone nut and saddle. It comes with a vintage velcro bag, but it will be safely packed.
 13. Vand Strymon Sunset ca nou, cu toate accesoriile originale. Schimb cu alte pedale de aceeasi calitate, sau procesoare pentru chitara. Se pot discuta, negocia, diferentele.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.