www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SebUrlica

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Feedback

  100%

SebUrlica last won the day on July 27

SebUrlica had the most liked content!

Community Reputation

68 Excellent

3 Followers

About SebUrlica

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Mike Altrin
 • Gear
  Guitars... amps... pedals... many, many pedals...

Recent Profile Visitors

2847 profile views
 1. Pentru moment, nu am nimic anume de reparat, dar mi se intampla sa mai am, te intrebam doar ca sa stiu daca. pot apela, fiind si eu in Timi'.
 2. După ce Gibson a parasit fabrica din Kalamazoo - Michigan, foștii angajați de la vechea fabrică au continuat să produca chitare în uzină și au dat numele Heritage marcii. Aceasta chitara este un model Heritage H-140, de tip „Les Paul”, cu o formă de corp les Paul Standard, dar considerabil mai subțire și mai ușoară (3.5 kg). De asemenea, cutaway-ul inferior are o decupare diferita, mai ascuțită, spre deosebire de modelul următor, H-150, care seamănă mai mult cu un Les Paul Classic, sau cu un Standard. Tonal, este o chitară excelentă, capabilă să facă un amplificator pe lampi să "țipe". Candva in trecut, I s-a dat jos finish-ul de pe spatele gatului si de pe fata. Din pacate, cu finish-ul original (sunburst) s-a dus si numarul de serie de pe spatele nech-ului, dar a fost datata de cei de la Guitar Point din Germania (de unde a si fost achizitionata) ca fiind fabricata in 1986 sau 1987. Acum chitara are un strat subtire de ulei pe fata si pe gat, dar flamed mapple-ul ii da in continuare un aspect natural foarte placut la ochi si un confort mult sporit. Desi a fost cantata mult (are totusi 35 de ani, poate fi considerata vintage) si urme de uzura sunt vizibile, a fost foarte ingrijita si are mult farmec cu aspectul relic-uit natural. A primit un refret si un setup profesional chiar inainte de a fi pusa la vanzare, are corzi noi 10-46 si un nut nou de os. Actiunea e joasa, sustain mult, ton care poate concura oricand cu un Gibson Les Paul Custom Shop. Chitara nu are dozele originale, ci un set de Jim Wagner American Steele (335 USD noi). Vine intr-un case de calitate. Nu se accepta schimburi, chitara este a unui prieten care a adunat prea multe instrumente si il ajut s-o vanda.
 3. Guild’s Starfire III a fost gandita si echipata cu toate caracteristicile care sa avantajeze chitaristii de rock ‘n’ roll, dar nu numai. Chitara are posibilități tonale extraordinare, corpul de mahon de tip hollow extra-subțire, grațiosul decupaj florentin și finisajul strălucitor de tip cherry red. In plus, Guild au facut treaba foarte buna cu noul sistem de tip vibrato inspirat de cel produs de Bigsby la începutul anilor '60. Pentru mai multe detalii despre model, faceti clic aici (textul este in engleza). Chitara este foarte usoara, suna foarte bine, deschis si echilibrat, are setup profesional facut foarte recent, nu s-a mai cantat decat foarte putin de atunci; corzile D'Addario 10-46 sunt noi, actiunea foarte joasa, are nut nou de os si tocul original. Nu se accepta schimburi, chitara este a unui prieten pe care il ajut s-o vanda, pentru ca are deja prea multe. aici este link-ul cu toata descrierea: https://www.americanmusical.com/guild-starfire-iii-elec-guitar-vibrato-cherry-red/p/GUI-3792005-866?src=Y0802G00SRCHCAPN&adpos=&scid=scplpGUI+3792005+866&sc_intid=GUI+3792005+866&gclid=CjwKCAjwuvmHBhAxEiwAWAYj-JtA4OX0u-DpPTOeBxZz13FnyBTjGGMQdtbeLLCLgwFJ_YVNR3ap5xoCGDsQAvD_BwE
 4. Mai Tai - Dual Classic Phaser de la Tortuga Effects e inspirata de varianta portocalie de tip "script" din anii 70, e conceputa si confectionata manual in USA, din cele mai bune componente. Este cam tot ce isi poate dori un chitarist de la un phaser clasic, dar Mai Tai permite si reglaje care se apropie de vibe. Pedala este de tip 2-in-1, adica pune la dispozitie doua reglaje ale aceluiasi efect, se poate trece de la unul la altul datorita switch-ului de tip toggle din dreapta. Stare ca noua, foarte putin folosita. Nu se accepta schimburi. Efectul nu imi apartine, imi ajut un prieten cu vanzarea.
 5. Lucydreamer Supreme este pedala de vârf a celor de la Jam Pedals, e vorba e un 3-în-1 Overdrive / Volum / Boost, cu overdrive Lucydreamer Dry / Wet și un Boost conceput pentru a suna excelent atât ca o pedală autonomă, cât și atunci când "împinge" partea Lucydreamer! A fost creat ținând cont de nevoile și dorințele chitaristilor profesionisti din zilele noastre, minimizând cerințele de spatiu ale pedalei prin combinarea funcționalității a 3 pedale într-o singură incintă. Partea Lucydreamer poate urmări fiecare mică nuanță a mainilor dvs. cu un spectru larg de Gain, variind de la influentarea extrem de dinamică a unui amplificator pe lampi, până la saturații mai mari, menținând în același timp claritatea coarzilor. Setați raportul semnalului curat (dry) cu semnalul de drive (wet) cu butonul M (mix) sau manipulați-l în timp real cu intrarea dedicată a pedalei de expresie. Atribuiți Boost la poziția „pre” prin comutatorul dedicat pentru a adauga Overdrive, pentru a obține mai multă saturație și, în timp ce vă aflați în poziția „post”, utilizați o pedală de expresie pentru a controla nivelul de Boost (B) . Acum aveți efectiv o pedală de volum! (asigurați-vă că lăsați trimer-ul intern pentru nivelul Boost la poziția sa minimă, așa cum este livrat din fabrica). Pedala este in stare excelenta, are velcro foarte recent pe spate. Nu se accepta schimburi, pedala nu imi apartine, imi ajut un prieten cu vanzarea.
 6. Morgan NKT275 FUZZ este o clona foarte reusita a legendarei Fuzz Face. In plus, tranzistorii de germaniu de tip NKT 275 ii dau o dinamica foarte buna, un ton mult mai cald si mai precis. Pedala este in stare perfecta, are velcro aproape nou pe spate, a fost smulsa o singura data de pe un pedalier, nu a vazut concerte. Pedala nu imi apartine, imi ajut un prieten cu vanzarea.
 7. Line 6 DL4 Delay, o pedala deja legendara, de vanzare. Nu cred ca mai trebuie descrissa. Vine impreuna cu alimentatorul original si cu un bonus: o pedala de expresie foarte robusta, care nu apare in poza. Pretul nu este negociabil si nu se accepta schimburi. Efectul nu imi apartine, imi ajut un prieten cu vanzarea.
 8. Carl Martin DeLayla XL a fost proiectat având în vedere un singur obiectiv: să creeze o pedală de delay superioară, cu aceeași calitate sonică ca DeLayla originală, dar cu noi caracteristici extinse, totuși încorporând unele dintre aceleași caracteristici utilizate în tape-echo-urile de epocă . Pentru a realiza acest lucru, s-a încorporat un al doilea cap de banda (slapback) (similar cu utilizarea a două capete simultan pe o bandă). Switch-ul SLAPBACK este utilizat pentru a activa sau dezactiva al doilea delay si butonul cu acelasi nume controlează mixul între echo-ul principal și cel secundar. Mișcarea în sensul acelor de ceasornic favorizează al doilea cap de echo; În sens invers acelor de ceasornic favorizează echo-ul principal. Butonul SB-TRIM reglează fin setarea timpului capului al doilea, comparativ cu cel inițial, prin aceasta este posibil să se creeze modele diferite de delay, trecând de la slapback strict la moduri mai... neobișnuite. Carl Martin DeLayla XL are, de asemenea, o sursă de alimentare încorporată reglementată. Pedala are un sunet cald, lin, care amintește de unitățile de echo pe bandă de epocă, utilizate în anii '50 și '60, combinate cu caracteristici moderne. Fiind o pedala foarte buna, a fost folosita, dar este perfect functionala, chiar daca, estetic, nu mai arata ca noua. Pretul este fix si nu accept schimburi. Efectul nu imi apartine, imi ajut un prieten cu vanzarea.
 9. JHS Panther Cub este o pedala de delay analogica produsa de celebrul producator boutique american JHS. Este un delay cald, organic si foarte expresiv, care se aseaza perfect in mix. Are tap tempo cu subdiviziuni, modulatie reglabila care suna absolut fantastic, imput pentru pedala de expresie sau tap tempo extern si bucla incorporata de efecte. Pedala este in stare perfecta functional si estetic si suna absolut fabulos, are tonul acela bogat de delay analogic bun, repetari pana la 1 secunda si toate add-urile necesare unui chitarist care foloseste sounduri ambientale: tap tempo cu subdiviziuni, modulatie reglabila etc. Velcro-ul de pe state nu a fost foarte mult uzat, de la aplicare, pedala a fost o singura data scoasa de pe pedalier. Nu a vazut concerte, nu mai are cutia originala, dar va veni foarte bine ambalata. Pretul este fix, nu accept schimburi. Pedala nu imi apartine, imi ajut un prieten s-o vanda.
 10. Vand un foarte rar Nobels Stereo Pak, conceput pentru a repeta acasa, este unul dintre primele simulatoare de amplificator, se poate folosi pentru silent practice, in casti, sau pentru a inregistra chitara direct in placa de sunet. Are clean-usi si drive-uri bune pentru nivelul de tehnologie din 1990. Seria de la Nobels este rara, se gasesc mai frecvent sub marca Fender, care le distribuia oficial in USA. Unitatea este in stare estetica foarte buna, a stat ani de zile intr-un dulap. In ultimul timp, am observat ca i-a crescut pretul pe piata vintage, asa ca poate fi considerat si ca piesa de colectie.
 11. Vand un DOD DFX91, vintage 90's Digital Delay and Sampler, in stare foarte buna, l-am cuparat de curios de pe grup, dar este pentru cei care vor sa experiemteze. In otice cax, pedala e 100% originala, pana la ultima lipitura, in stare foarte buna, in plus, delayul are un voicing foarte placut, nu e deloc steril ca multe delay-uri digitale. Sunt interesat si de schimburi cu un pedalier mic, in stare perfecta, cu geanta.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.