www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SebUrlica

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

SebUrlica last won the day on July 14 2022

SebUrlica had the most liked content!

4 Followers

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Other Information

  • Band
    Mike Altrin
  • Gear
    Guitars... amps... pedals... many, many pedals...

Recent Profile Visitors

3968 profile views

SebUrlica's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

93

Reputation

  1. Vand pedala Boss RE-2 Space Echo, este ca noua, are si cutia originala. Nu accept schimburi.
  2. Epiphone Century în Royal Burgundy cu Stinger din fabrica Frumoasa și ușoara, chitara Epiphone Century din 1961, dispune in mod interesant de un "stinger" negru din fabrică, care îi conferă un factor de raritate! Nut mai lat, headstock-ul vechi, tunere Kluson cu o singură linie, chiar James Bay a făcut din nou celebre modelele Epiphone Century. Chitara este aproape in intregime originală, cu excepția poturilor și a condensatorului. Neck-ul a fost resetat în trecut și are un nut din os, este foarte comfortabila si are freturile originale. Există uzură cam peste tot și are multe crapaturi in finish, așa cum se si vede in poze. Se livreaza intr-un flight case recent. Pretul este 3650 euro, nu accept niciun shimb.
  3. Vand un HoTone FS-1 Ampero Switch foarte compact si usor. E compatibil cu mai toate efectele care accepta controloare de tip TRS, eu l-am folosit impreuna cu HX Stomp de la Line6. Este ca nou, in cutia originala si cablul TRS. Nu accept schimburi.
  4. Vand un Line6 HX Stomp cumparat nou. Functioneaza perfect, vine in cutia originala, cu toate accesoriile + cabluri de adaptare si dublare curent de la Rocktron pentru alimentare de la orice sursa cu mai multe iesiri izolate. Predare personala in Timisoara sau trimit in tara prin FanCourier sau Posta Romana cu ramburs, pe cheltuiala cumparatorului. Pentru 50 RON extra, ofer un HoTone FS-1 Ampero Switch nou-nout, care se potriveste perfect cu HX Stomp. Nu accept schimburi.
  5. Vand pedala Chase Bliss Audio MOOD MKI - de tip microlooper, glitch, stretch, tape, reverb, delay, slip, envelope. Este atat de complexa incat nu cred ca sunt capabil s-o descriu. Perfecta pentru cei care vor sa experimenteze si care abordeaza stiluri ambientale, shoegaze etc. Stare ca noua, a stat numai in casa, nu are nicio zgarietura, doar velcro pe spate. Am cutia originala si toate accesoriile. Nu accept schimburi. Trimit in tara prin curier.
  6. ZVex Box of Rock, boost, overdrive/distortion, sound-ul Marshall JTM45 intr-o pedala, versiunea conceputa si pictata manual, din 2008. Stare buna pentru varsta ei, perfect functionala, i-a sarit un pic vopseaua pe spate de la velcro, dar am lipit in jurul informatiilor. Vine in cutia, tesatura, elasticul de par, manualul, toate originale. Accept schimburi cu efecte din aceeasi liga.
  7. Un Digitech Polara Reverberator nou-nout nu te inteleseaza? Fiind din aceeasi categorie cu celelalte doua...
  8. MXR M103 Blue Box Octave Fuzz - foarte mici urme de uzura, cutie originala.
  9. Salut, am un Fender Hot Rode Deville 2x12, este un Deluxe mai puternic, are husa, footswitch originale, plu sun stativ de inclinare pentu combouri. Este ca nou, nu l-am folosit decat in vreo 10 repetitii. Sunt din Timisoara, daca vrei il poti incerca. Trimite-mi PM ca sa discutam pret si alte detalii.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.