www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SebUrlica

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  100%

SebUrlica last won the day on October 5 2018

SebUrlica had the most liked content!

Community Reputation

61 Excellent

3 Followers

About SebUrlica

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Mike Altrin & The Living Rocks
 • Gear
  Fender Nocaster Custom Shop 2012, TAO Guitars T-Bucket (custom masterbuilt luthier guitar made to my specifications), Fender Stratocaster 60s Relic FRD JC Custom Shop, Budda Superdrive 18 combo (pre-Peavey), and lots of stompboxes...

Recent Profile Visitors

2703 profile views
 1. Vand un foarte rar Nobels Stereo Pak, conceput pentru a repeta acasa, este unul dintre primele simulatoare de amplificator, se poate folosi pentru silent practice, in casti, sau pentru a inregistra chitara direct in placa de sunet. Are clean-usi si drive-uri bune pentru nivelul de tehnologie din 1990. Seria de la Nobels este rara, se gasesc mai frecvent sub marca Fender, care le distribuia oficial in USA. Unitatea este in stare estetica foarte buna, a stat ani de zile intr-un dulap. In ultimul timp, am observat ca i-a crescut pretul pe piata vintage, asa ca poate fi considerat si ca piesa de colectie.
 2. Vand un DOD DFX91, vintage 90's Digital Delay and Sampler, in stare foarte buna, l-am cuparat de curios de pe grup, dar este pentru cei care vor sa experiemteze. In otice cax, pedala e 100% originala, pana la ultima lipitura, in stare foarte buna, in plus, delayul are un voicing foarte placut, nu e deloc steril ca multe delay-uri digitale. Sunt interesat si de schimburi cu un pedalier mic, in stare perfecta, cu geanta.
 3. Dawner Prince Electronics Viberator este un efect de tip Uni-vibe foarte reusit. E stereo, construit impecabil, din componente premium, cu o serie de opțiuni moderne. Folosind toate circuitele analogice într-un design foarte compact, Viberator oferă fara efort acele ondulatii profunde, naturale, "pastoase", dar și sunete vibrato, de la discrete, la foarte pronuntate. Optiunea "Shape" permite o plaja impresionanta de variatii. Este una dintre cele mai bune efecte analogice de vibe (cu fotocelula), alaturi de DryBell Vibe Machine, Fulltone Mini Deja Vibe , JAM Pedals Retro Vibe... Avantajele acesteia sunt forma foarte compacta, e stereo true bypass, are foarte multe reglaje (de pe fata, laterale, dar si cu trim-pot-urile interne), functioneaza cu alimentare standard de 9V DC, centru negativ, consuma maxim 75mA. Este in stare impecabila, are velcro nou pe spate, nu a vazut nicio scena. Semnele de pe butonul din mijloc ("Shape") sunt in plasticul pe care nu l-am dezlipit inca. Sunt primul proprietar, am cumparat-o noua. Vine insotita de cutia si documentatia originale. Accept schimburi cu alte efecte de aceeasi valoare si in aceeasi stare, sau negociem eventuale diferente.
 4. O pedala de drive Friedman Dirty Shirley Overdrive, clona de amplificator in format de pedala cu un ton foarte apropiat de cel al amplificatorului pe care il imita. Senzatie, frecvente medii si voicing ceva mai clasic de Marshall si mult mai versatila decat BE-OD, suna bine si pentru tonuri low si mid gain. Este in stare impecabila functional si decenta cosmetic, a fost folosita, are doar doua mici zgarieturi care nu afecteaza in niciun fel sunetul. Nu am cutia originala, dar ofer velcro nou-nout, de calitate buna, pe care il poate aplica noul proprietar. Foarte putin negociabil, accept schimburi cu alte pedale de OD, sau compressor.
 5. Vand/schimb o pedala incredibila, in stare nou-nouta, incercata doar acasa. Este o pedala foarte complexa, dar intuitiva, enuntata ca fiind un phaser, dar poate mult mai mult: tremolo, envelope follower, auto wah, slicer, noise generator, plus multe alte sunete greu de categorisit... Gasiti pe net tot ce vreti sa stiti despre ea. Efectul e capabil de efecte si sounduri traditionale ("normale"), dar este conceput pentru cei care cauta sa experimenteze si sa creeze spectre sonore. Schimb pedala cu efecte din aceeasi plaja de pret.
 6. Salut, Sorin, daca tot esti interesat, oarecum, de schimburi, iti propun una din pedalele de mai jos: KMA Horizont (nou-nouță, cu ambalaj original si candy-ul aferent) Keeley Holy Fuzz - versiunea neagra, prima serie, cu Mullard NOS. Te salut. Sebastian
 7. Vand o pedala de sustain de la LD Systems nou-nouta, nefolosita. Doar incercata. Pretul nu mai este negociabil. The LD Systems SP1 Sustain Pedal is designed to work and feel just like the sustain pedal of an acoustic piano. This high quality pedal features a polarity switch to select either the normally open or the normally closed mode. Thanks to the rubber coated housing the SP1 grips efficiently to the floor and stays put while you play. This high end damper pedal is compatible to almost any electronic keyboard featuring a 1/4“ input jack.
 8. Vand o pedala de sustain de la LD Systems nou-nouta, nefolosita. Doar incercata. Pretul nu mai este negociabil.
 9. Vand o pedala BOSS RC-30 Loop Station, in stare impecabila, ca noua, in cutia originala, cu toate accesoriile. Are velcro pe spate, dar a fost folosita doar in casa. Accept schimburi cu pedale de OD la acelasi pret.
 10. Vand Boss CE-3, Chorus, sept. 1982, black label, Made in Japan, in stare onesta pentru varsta ei. Desi suna diferit fata de CE-2, ramane un chorus de calitate, cu sonoritate tipica anilor '80. Este una din primele pedale CE-3, din primul an de productie. 100% originala, dar pretul este bun pentru ca ii lipsesc 2 surubele.
 11. Un phaser analogic din anii '80 cu un sound foarte curat, din seria L de la Ibanez, care incepe sa iasa din faza de pedale sleepers... se pot selecta 6 sau 10 etaje de phase. In stare foarte buna pentru varsta lui, are velcro pe spate. Doua surubele nu sunt originale.
 12. Devenit deja referinta in materie de fuzz, King Tone Mini Fuzz este o pedala construita pe baza circuitului de tip Fuzz Face de catre Jesse Davey. Foarte ravnite, se gasesc rar pe piata second hand. A mea e noua, varianta cu tranzistori de Germaniu, vine cu un cablu pentru inversarea polaritatii, ca sa se poata alimenta de la orice sursa de 9V (nu apare in poze, e nou).
 13. Calitate ireprosabila, se vinde ca nou, are cutia si toate accesoriile originale. Una din cele mai bune pedale de overdrive pe care le-am avut vreodata. Accept schimburi cu pedale de aceeasi calitate.
 14. Vand faimosul bridge de la Mastery, modelul M1, in stare impecabila, conceput pentru a rezolva problema de design a bridge-urilor cu care Fender si-a echipat multi ani chitarele de tip offset. Nu mai am cheitele Allen.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.