robin1970

Active Members
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

29 Excellent

About robin1970

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 1. Eu o foloseam in fata canalului Rhythm al comboului Peavey 6505+ 112 ca sa-l bustez pentru solo. Canalul Lead suna prea bine in rifuri. Acum am EVH 100w head si nu o mai folosesc deloc. A fost folosita doar in casa e ca noua. Nu incercati sa negociati deoarece desi nu o mai folosesc nu-mi vine sa ma despart de ea.
 2. Un compresor limiter cu doua canale care nu are nevoie de nici o prezentare.
 3. Daca ai o statie sau un combo si vrei sa poti sa schimbi efectele din bucla, efectele din fata si canalele in acelasi timp, Ai nevoie de Octa-Switch - Carl Martin. Bonus se poate splita unde vrei. Am folosit-o in casa impreuna cu un peavey 6505+ 112. As folosi-o in continuare dar nu mai am peavey-ul, acum am un EVH100w si nu pot schimba canalele cu Octaswich.
 4. Vand BOSS DA-2 Adaptive Distortion mai bun decat Boss DS-1x (parerea mea vizionati clipul).
 5. Pro Tone Pedals Misha Mansoor Bulb Overdrive Deluxe Daca vrei un tubescreamer pe steroizi, incearca aceasta pedalat. Demo cu Misha> It has you basic controls (drive, tone, and volume) but it also includes a diode switch, so you can switch between symmetrical and asymmetrical clipping and it also has an foot switchable "attack" switch, when engaged, the volume drops and some low end is cut from your signal. One application of this is making staccato riffs sound tighter.
 6. Un Delay analog ce poate fi folosit ca short delay, long delay, sau amandoua (both). In poza pare portocaliu, defapt este rosu. Double Deca Delay The Double Deca analog delay offers a unique tonal signature from Tone Garage’s all analog circuitry. Three 3205 BBD (Bucket Brigade Device) chips Discrete, all-analog circuitry True Bypass switching; die-cast body
 7. Un Over Drive care poate fi folosit ca atare sau ca booster. Raspunde foarte bine in drop si este foarte folositor celor care nu sunt multumiti de posibilitatile eq-ului ampului. Fara cutie.
 8. Vand Sau Schimb Boss Ls-2

  Tot la vanzare. Schimb cu Evh Phaze 90 sau MXR ZW-38 Zakk Wylde Black Label Chorus, Boss DD3, Hardwire Supernatural Reverb.
 9. Xotic Soul Driven AH Allen Hinds. O pedala foarte versatila ce poate fi folosita ca booster sau overdrive. In interior 2 swichere foarte folositoare daca nu-ti place tonul ei. Nu mai am cutia.
 10. vând Multe bune si ieftine

  300 lei pentru OD-1X
 11. vând Pedalboard Cu Efecte

  Protone Misha Manssor rezervat pana miercuri
 12. Doza Seymour Duncan Custom Shop 78 Model

  290
 13. Doza Seymour Duncan Custom Shop 78 Model

  300
 14. vând Pedalboard Cu Efecte

  ISP nu mai este
 15. vând Pedalboard Cu Efecte

  Boss GE-7 Eq a plecat sa-l canti sanatos.