www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ichike

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

15 Good

2 Followers

About Ichike

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Targu Mures

Other Information

 • Gear
  -Fender 60's Classic Series Strat (MiJ)
  -Ibanez Roadstar 2 1984 HSS (MiJ)
  -Pedalboard (Boss DS2, Ibanez WH10V2 Modded, Polytune Mini, Boss CE3, etc)

Recent Profile Visitors

1,653 profile views
 1. 150 RON + Transport. Varianta unmodded costa noua aprox. 250 ron la Thomann astazi.
 2. Valabil, negociabil.
 3. Polytune vandut! DC Brick, MXR Phase 90, MXR Micro amp si cablurile patch inca mai am, preturi negociabile.
 4. Am incercat o data instrumentul asta, e impecabil. Recomand!
 5. 1500 RON cu footswitch inclus!
 6. -Pedalboard 80x40 vandut -Boss CE3 vandut Restul valabil!
 7. Salutare, da. Hai sa vorbim in mesaj privat, daca esti interesat.
 8. Salutare, Scot la vanzare un cabinet Marshall 1936, 2x12", 150W Mono Sau 75+75W Stereo, diffuri originale Celestion G12T-75 (suna absolut beton). Cabinetul e foarte greu, facuta din lemn de calitate. Are uzura vizuala (bumps, tolex coming off etc). Functional e absolut perfect, ton tipic Marshall, suna foarte tare. Prefer predare personala in zona TG-Mures sau jud. Mures, deoarece e aprox. 25 kg, foarte greu, si nu am o cutie suficient de mare in ce sa trimit cu courier... Pret 1100 Ron. NU raspund la oferte de 600-700 ron. La thomann costa 1950 Ron acum. A costat peste 2000 ron noua. Pentru orice altceva, PM me! La cerere revin cu poze mai bune si detaliate!
 9. Salutare, as dori sa vand un amplificator head Marshall: - 50 Wati putere, e full tube (classic 3 x ECC83 + 2 x EL34), deci e suficient pentru orice scena. Amplificatorul si lampiile functioneaza perfect, eu nu am schimbat nimic la ea. - Reverb spring (pe arc) - 2 Channeluri (Nu am footswitch din pacate). Channel 1 e total clean, channel 2 merge de la bluesy breakup pana la metale cel mai grele. E un amp versatil, sunet tipic Marshall. - Made in Vietnam, nu China - Iesiri pentru cabinet 1x8 / 2x16 sau 1x16 Ohm. Eu am folosit 1x8Ohm cu un cabinet 2x12. Suna beton. - Vand si impreuna cu cabinet Marshall 1936 2x12 in pachet. Mentionez ca prefer predare personala. Nu prea merita sa trimit un amplificator de aprox. 15 kg cu lampile... E fragil. Pentru orice detalii, astept mesaj in privat.
 10. Salutare, as dori sa vand un head Orange CR120, impreuna cu footswitchul original Orange FS-2, care functioneaza impecabil impreuna cu amplificator. Footswitchul este pentru channel si pentru reverb. Are 3 moduri de reverb, Spring, Hall si Plate. Deci, practic primesti si o "pedala" de reverb in format footswitch. Are 120 Wati (deci, e _incredibil_ de loud), headroom suficient pentru orice stil de muzica. E incredibil de versatil pentru orice, de la pop/blues/rock pana la metale grele. Desi e un amp solid-state, suna foarte, foarte bine. Consider ca pana acum este the best solid state amp I've tried... Fostul proprietar a inceput sa canta la bas, deci nu a folosit foarte mult ampul. Eu practic am primit de la el, am bagat footswitchul in pedalboard (deci are scai/velcro pe spate), am cantat 3 ore la ea la un jam si gata. Arata si functioneaza ca noua. Trimit cu Fan Courier in tara, pe sarcina cumparatorului. Motivul vanzarii: Vrea un setup mai simplu si mai usor de transportat.
 11. Salutare! Scot la vanzare: Polytune Mini: -200 Ron- [Nu mai am cutia originala] - Pur si simplu un tuner genial. Am avut probleme cu switchul, totul a fost rezolvat de domnul Razvan de la HGE Contraptions. Acum merge absolut impecabil. True Bypass. Micro Amp: -300 Ron- [Cred ca nu mai am cutia originala...] - Un booster simplu. Se poate folosi ca volume boost sau ca gainboost, depinde unde este folosit in effects chain. Eu am folosit pedala ca un gain boost pentru ca are ceva mids foarte placute. True Bypass. Phase 90: -350 Ron- [Cu cutia originala, pedala arata ca noua] -Un phaser absolut iconic. Varianta block logo. True Bypass, unmodded. Suna foarte bine. Boss CE3: -300 Ron- -Un chorus mai vintage. Varianta Green Label, fabricata in anii 80's. Asta a fost facuta in 1982, daca bine stiu... Ideea este ca pedala e un CE2, dar cu iesiri stereo. Suna cum trebuie sa suna un Chorus analog. Mentionez ca merge perfect cu 9V. Dunlop DC Brick: -350Ron- -Va dau impreuna cu alimentatorul original (defectul e vizibil in poze, dar e perfect functional). si cu cablurile originale de alimentare pentru pedale. Din 7 cabluri una lipseste, si eu asa am primit sursa. Palmer Pedalbay 80: -300 Ron- - Un pedalboard gigantic. 80x390 cm. Are spatiu pentru... nu pot sa imaginez cate pedale, sincer. Am numai cheite hexagonale cu ea, si husa, bineinteles. Patch Cables Fender Custom Shop: 3 buc, 150 ron - Nu am nimic de spus aici. Cabluri de calitate. O bucata costa aprox 70-75 ron noua. Patch Cable Rock Cable: 1 buc, 20 ron -Un cablu mai ieftin, nu am avut probleme cu ea. --- Mentionez ca toate sunt perfect functionale, cu uzura estetica aici si acolo, zgarieturi, dinguri etc... Motivul vanzarii: As dori un setup mai "simplu", probabil Helix... --- Pedale (si boardul) au velcro/scai pe spate, gata pentru folosit in pedalboard. Trimit cu Fan Courier pe sarcina cumparatorului. Predare personala @Targu Mures. Pentru orice fel de intrebare, PM me.
 12. Schimb cu Ditto Looper sau, cu alte pedale. PM me!
 13. Accept si schimburi pentru head. De exemplu, Line 6 DL4 delay (aia verde mare, prefer impreuna cu alimentator), Line 6 FM4 Filter Modeler (cu alimentator), sau alte efecte. PM me!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.