www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ichike

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

21 Excellent

3 Followers

About Ichike

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Targu Mures

Other Information

 • Gear
  -Fender 60's Classic Series Strat (MiJ)
  -Ibanez Roadstar 2 1984 HSS (MiJ)
  -Pedals
  -Orange CR120 - Marshall 1936 2x12

Recent Profile Visitors

2,189 profile views
 1. 2300 RON Cab+Head+Cablu boxa+Footswitch+Cablu footswitch. 1200 RON numai Head+Footswitch+Cablu footswitch.
 2. Salutare, am de vanzare o pedala Ibanez SC10 Super Stereo Chorus, din anii '80, made in Japan, analogic, stereo. Pedala e destul de simplu, se poate obtine suneturi mai interesante cu controlul Delay Time. Lejer se poate folosi si ca un Leslie sau Vibrato, chiar. Aspect mai spre vintage, dar perfect functional. Se poate folosi cu orice sursa 9V sau baterie 9V. Mentionez ca am avut si Boss CE3, care e foarte similar, MiJ, 1980's, si eu consider ca Ibanezul suna mult mai bine (mai analogic, CE3 a fost un pic metalic pentru mine.) Trimit in tara cu Fan Courier, cumparatorul plateste taxa de transport. Pretul de 400 lei mi se pare corect, si la Reverb sau Ebay e aprox. 80-100 USD. Thanks, RGC!
 3. Salutare, sunt interesat de o pedala Chorus vintage si chiar legendar, Boss CE-1, daca cumva cineva are una de vanzare in Romania. Despre pret si transport discutam in privat. Nu sunt interesat de alte oferte, absolut deloc. Multumesc. Mersi RGC!
 4. Head+Cab impreuna, acum 2500 ron.
 5. Salutare, caut un combo Marshall, modelul 8040 de 40W, daca vrea cineva sa-l vinde. Mentionez ca ma intereseaza numai modelul de 8040, cu difuzorul lui original, Celestion G12T-75W. Despre pretul, modalitate de transport si alte detalii, vorbim in privat. Multumesc. otml4nvi2rzawlizd4gf.webp
 6. Ichike

  vând Boss DS2

  hopa sus, ca John Frusciante e in RHCP again.
 7. Salutare, cautam vocalist/frontman pentro o formatie de Red Hot Chilli Peppers, la Targu Mures. Contact: mesaj privat aici la RGC, sau facebook: Balde Ernő Barna
 8. Vand Headul separat, 1400 ron, ca noua, fara probleme, impreuna cu footswitch Orange.
 9. Ichike

  vând Doze HSS Fender/Fender/

  Salutare, doze middle si neck sunt vandute. A mai ramas doza Bridge: DiMarzio SuperDistortion, e varianta veche (vintage)- 200 ron, NEnegociabil.
 10. Salutare, vand o chitara stratocaster, Ibanez, din seria Roadstar II, 1984, Made in Japan, cu dozele HSS, in stare buna. Chitara este proaspat retastata, nut nou din os, vopseaua a fost data jos, gatul este "one piece", nu are lemn pentru fretboard "separat", e dintr-o singura bucata de maple. Este extrem de comfortabil, are un setup foarte comod acum. Chitara a avut single coilure Fender standard (mexic), din care am vandut doza de middle. In pozitia bridge are un Dimarzio Superdistortion (varianta mai veche), neckul e aceiasi doza, Fender Standard. Bridge original, masiv, tine acordajul foarte bine. Nu cred ca cheitele sunt cele originale, dar sunt destul de ok si foarte stabili. Are un switch pentru coil split in in pozitia bridge. Preturile online sunt cam de la 250-300 USD (aprox. 1250 ron) pana la 650-700 USD (aprox 3000 ron). In afara de faptul ca lipseste doza de middle, e impecabil, nu trebuie retastat, nu are nevoie de fret leveling, sau orice probleme cu electronica. Am obtinut chitara din topicul asta, de la domnul "FilakFarber". (Vezi poze, ca eu n-am momentan, imi pare rau...) Revin cu poze reale!
 11. Salutare, am de vanzare: -un amplificator (head) Orange CR120H (solid state, deci pe tranzistoare, 120W) cu footswitchul lui original Orange cu 2 butoane (1. Channel, 2. Reverb on/off). Amplificatorul e simplu, are 2 canale, una clean cu treble/bass/volume si una dirty, cu volume/gain/bass/mids/treble + master volume si reverb, cu 3 tipuri: Spring, Hall si Plate. Canalul de clean merge de la foarte clean (gen Fender) pana la slight breakup, canalul dirty merge de la slight breakup pana la sounduri blues, rock, metal, etc, e foarte versatil. Vezi videouri lui Dave Simpson la YouTube "How many tones can you get out of the Orange CR120?" (omul are cam 30 de videouri, de la SRV, John Frusciante, Hendrix, etc pana la Angus Young, Tom Morello and so on...) -un cabinet Marshall 2x12 1936 cu difuzoare originale, Celestion G12T-75. Are o intrare 8ohm (150W) dar se poate folosi si in stereo cu 2 headuri diferite (intrari 2x16 ohm). -Va dau cadou cablu intre head si cabinet (este Made in Germany, cred ca Sommer Cable daca bine amintesc.) Amplificatorul, footswitchul si cabinetul sunt in stare buna cu uzura normala fara probleme. Am folosit la un singur concert si la repetitii, 120W e prea mult pentru mine. Singurul defect e tolexul rupt la cabinetul, care e vizibil si pe poze. In opinia mea e nimic, e un defect numai vizual. -Preturile momentan la Thomann sunt: 2108 cabinetul Marshall (https://www.thomann.de/ro/marshall_mr1936_stereo_box.htm), 2108 headul Orange (https://www.thomann.de/ro/orange_crush_cr120h.htm), 223 footswitchul Orange (https://www.thomann.de/ro/orange_fs2.htm) ; deci in total: 4439 RON, noua. -Prefer sa vand personal la Targu Mures, cu pretul de 2700 RON. Daca e cazul, pot sa ajut cu transport in judetul Mures (cu masina mea personala). E foarte mare si greu ca sa-l trimit cu Fan Courier... -Se poate proba in zona Targu Mures (este la Corunca, in sala de repetitii) -Astept oferte, ca si schimburi, sunt interesat de combouri 1x12. De exemplu, Marshall 8040 sau 8080 din seria Valvestate, cu difuzorul original G12T, Vox AC15, sau alte combouri pe lampi, MAX 15/20/30W). -Multumesc RGC.
 12. Ichike

  vând Boss DS2

  Salutare, as dori sa vand o pedala Boss DS2 (Taiwan). Motivul: momentan am inca una... Cer 150 ron, nenegociabil, noua costa 313 RON. Inca mai am si cutia originala undeva. Transportul plateste cumparatorul, trimit in tara cu Fan Courier. Am folosit numai in pedalboard, are velcro pe spate. Eu am folosit exclusiv ca un fuzz foarte high gain, inainte de pedala de wah. (vezi John Frusciante, Red Hot Chili Peppers). E pur si simplu toneul de fuzz in Dani California (and many others).
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.