www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ichike

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

10 Good

1 Follower

About Ichike

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Targu Mures

Other Information

 • Gear
  Fender 60's Strat Reissue (Japan)
  Boss DS2
  Ibanez WH10 (V2)
  Boss Ce3
  Tone City Golden Plexi
  Harley Bendon Power Plant Junior
  TC Electronic Polytune Mini
  Marshall 1936 2x12 G12T-75
  Marshall MA50H 50W
  Zvex Box of Rock (Clona facuta de HGE Contraptions)

Recent Profile Visitors

1,333 profile views
 1. Ichike

  cumpăr Caut Doze: Seymour Duncan JB, SSL1

  Multumesc frumos pentru oferta! Am scris in mesaj privat.
 2. Salutare, Daca cineva mai are de vanzare, caut o doza Seymour Duncan JB (nu prea ma intereseaza ce culoare are). Chitara mea e normal spaced, nu trem; si o doza Seymour Duncan SSL1 single coil pentru pozitia neck. Caut si o doza single coil pentri pozitia middle, poate sa fie SSL1, dar si altceva. Multumesc RGC.
 3. Azi a plecat spre noul proprietar. THANK YOU RGC!!!
 4. Salutare, scot la vanzare un pedalboard (case) foarte simplu care se poate folosi aproximativ cu 6-7-8 pedale (vezi jos poze). Dimensiuni: dimensiuni 57 x 39 X 13 cm. Trimit cu Fan Courier in tara, pe sarcina cumparatorului. Pret fix 100 RON. Am obtinut boardul topicul asta: Poze:
 5. Nu mai am pedala, Multumesc RGC!!
 6. Salutare, ofer pentru schimb:
 7. Ichike

  vând Doze HSS Fender/Fender/

  Doza single coil middle vandut. Ramane neck si bridge. Multumesc RGC.
 8. Am uitat o poza cand am facut anuntul. Factura ce am primit cand am cumparat chitara, in Nürnberg la Thomann. Se vede clar pretul si cateva dintre specificatiile instrumentului.
 9. Salutare, caut cheite pentru stratul meu Stagg. Am numai un criteriu: sa tina acordajul foarte bine. Nu ma intereseaza daca e locking sau nu. Despre pretul discutam in privat. Este modelul asta cu un surub pe "spate", vizibil mai jos in poze:
 10. Salutare, as dori sa vand impreuna pentru ca nu am alte cabinete sau alte head daca cumva vand pe una... Am nevoie de ceva mai portabil din pacate... un combo 1x12". Deci sunt interesat de combouri 1x12", de exemplu Vox AC15, Peavey Bandit Redstripe sau Silver Stripe, Fender Blues Junior, Orange CR60C sau alte combouri. Astept oferte de schimb, cu sau fara diferenta de banii. Multumesc RGC.
 11. Salutare, scot la vanzare un head de 50W full lampi Marshall, MA50H si cabinetul respectiv Marshall 2x12" 1936 150W. 3 lampi ECC83 in pre, 2 lampi EL34 la finala. Channel clean care merge de la foarte clean pana la 'twangy, slight overdrive', channel overdrive care merge de la slight breakup pana la distors heavy pentru metale grele etc. Cabinetul este original Made in England, cu 2 Celestion G12T-75W. Merge in mono 150W 1x8Ohm sau Stereo 75+75W 2x16 Ohm. Specificatii: Output: 50 watts (Folosesc cu un cabinet Marshall 2x12" 1936 Celestion G12T-75W. E suficient de tare sunetul pentru orice situatie.) Tubes: 3 x ECC83, 2 x EL34 Channels: Two Overdrive boost Crunch Balance control 3-band EQ per channel, Resonance, Presence Spring reverb, functioneaza impecabil Effects loop 2-way footswitch (Din pacate, nu am footswitch cu ea...) 29.53" x 12.20" x 9.84" Weight: 36 lbs. Alte detalii in privat. Se poate gasi reviews si alte videouri la net despre amplificatorul/cabinetul. Totul functioneaza perfect si suna bestiala. Desi este foarte mare si greu, as dori sa vand local sau rezolv transportul cu masina mea personala daca nu e prea departe cumparatorul, pretul este negociabil. Daca este absolut necesar pot sa incerc sa trimit cu Fan Courier.
 12. Se poate sterge. Fac un anunt nou impreuna cu head+cabinet.
 13. Salutare, scot la vanzare o chitara strat SSS. Practic e un 1962 reissue, gat cu radius 7.25 vintage (diferenta e foarte mare in comparatie cu gaturi mai moderne 9.5 etc.), vintage frets (sunt foarte mici, nu jumbo/medium jumbo sau altceva). Chitara este foarte comoda, suna ca un stratocaster adevarat, pickup selector pe 5 pozitii. Dozele sunt cam low output, mai spre un sound vintage, nu modern (think 80's sau 90's strats). Are cheite vintage, dar sta acordata extrem de bine. Mai am si maneta de tremolo originala cu ea. Se vede clar ca am cumparat chitara de la Nurnberg (2017 Ianuarie 03.); deci am folosit aproximativ 2 ani, la 4-5 concerte si la repetitii. Ca si defectele: are zgariaturi mici pe spate, un pic de praf aici-acolo, si ceva uzura la freturi la corzile B si G (cam la freturi 8-9). Trimit cu Fan courier in tara. Motivul vanzarii: Mai am 2 straturi... am cumparat chitara specific pentru un sunet John Frusciante/RHCP, dar nu mai este activ formatia. Alte detalii in privat. Ca si sunet, cu un amplificator Marshall AVT50X si cateva pedale:
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.