www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ichike

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

27 Excellent

3 Followers

About Ichike

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Targu Mures

Other Information

 • Gear
  -Fender 60's Classic Series Strat (MiJ)
  -Ibanez Roadstar 2 1984 HSS (MiJ)
  -Pedals
  -Orange CR120 - Marshall 1936 2x12

Recent Profile Visitors

2,449 profile views
 1. Ichike

  vând [EXPIRAT] Doze HSS Fender/Fender/

  Totul Vandut. Multumesc RGC.
 2. Salutare, caut o pedala reverb Tc Electronic Hall of Fame 2. Discutam despre pretul si transport in mesaj privat, ma intereseaza numai versiunea 2 cu MASH footswitch. Multumesc RGC!
 3. 2500 RON, revin cu poze noi.
 4. 2000 RON tot pachetul, ultimul pret!
 5. Salutare, scot la vanzare o chitara strat SSS. Practic e un 1962 reissue, gat cu radius 7.25 vintage (diferenta e foarte mare in comparatie cu gaturi mai moderne 9.5 etc.), vintage frets (sunt foarte mici, nu jumbo/medium jumbo sau altceva). Chitara este foarte comoda, suna ca un stratocaster adevarat, pickup selector pe 5 pozitii. Dozele sunt cam low output, mai spre un sound vintage, nu modern (modern=think 80's sau 90's strats). Are cheite vintage, dar sta acordata extrem de bine. Mai am si maneta de tremolo originala cu ea. Se vede clar ca am cumparat chitara de la Nurnberg (2017 Ianuarie 03.); am folosit la 4-5 concerte si la repetitii. Ca si defectele: are zgariaturi mici pe spate, un pic de praf aici-acolo, a primit un setup full, gatul a fost setat, a primit si un fret level si polish. Prefer predarea personal in Targu Mures sau in jud. Mures. Poate-poate pot sa incerc sa trimit prin courier intr-un gigbag mai de calitate: https://www.thomann.de/ro/thomann_premium_gigbag_eguitar_br.htm (+50 ron in pretul.) Alte detalii in privat. Motivul vanzarii: incerc sa strang banii pentru un upgrade la un strat USA... Ca si sunet, cu un amplificator Marshall AVT50X si cateva pedale:
 6. Sunt interesat si de schimburi: TC Electronic Sub'n'Up (mini sau varianta normala), Phaser, poate un wireless Line6 G30, Boss Katana 50 (bineinteles dau diferenta in cash eu) sau alte pedale mai veche, vintage.
 7. Ichike

  vând [EXPIRAT] Boss DS2

  Vandut, thanks RGC!!
 8. 2300 RON Cab+Head+Cablu boxa+Footswitch+Cablu footswitch. 1200 RON numai Head+Footswitch+Cablu footswitch.
 9. Salutare, am de vanzare o pedala Ibanez SC10 Super Stereo Chorus, din anii '80, made in Japan, analogic, stereo. Pedala e destul de simplu, se poate obtine suneturi mai interesante cu controlul Delay Time. Lejer se poate folosi si ca un Leslie sau Vibrato, chiar. Aspect mai spre vintage, dar perfect functional. Se poate folosi cu orice sursa 9V sau baterie 9V. Mentionez ca am avut si Boss CE3, care e foarte similar, MiJ, 1980's, si eu consider ca Ibanezul suna mult mai bine (mai analogic, CE3 a fost un pic metalic pentru mine.) Trimit in tara cu Fan Courier, cumparatorul plateste taxa de transport. Pretul de 400 lei mi se pare corect, si la Reverb sau Ebay e aprox. 80-100 USD. Thanks, RGC!
 10. Salutare, sunt interesat de o pedala Chorus vintage si chiar legendar, Boss CE-1, daca cumva cineva are una de vanzare in Romania. Despre pret si transport discutam in privat. Nu sunt interesat de alte oferte, absolut deloc. Multumesc. Mersi RGC!
 11. Head+Cab impreuna, acum 2500 ron.
 12. Salutare, caut un combo Marshall, modelul 8040 de 40W, daca vrea cineva sa-l vinde. Mentionez ca ma intereseaza numai modelul de 8040, cu difuzorul lui original, Celestion G12T-75W. Despre pretul, modalitate de transport si alte detalii, vorbim in privat. Multumesc. otml4nvi2rzawlizd4gf.webp
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.