www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ichike

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About Ichike

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Targu Mures

Other Information

 • Gear
  Fender 60's Strat Reissue (Japan)
  Boss DS2
  Ibanez WH10 (V2)
  Boss Ce3
  Tone City Golden Plexi
  Harley Bendon Power Plant Junior
  TC Electronic Polytune Mini
  Marshall 1936 2x12 G12T-75
  Marshall MA50H 50W
  Zvex Box of Rock (Clona facuta de HGE Contraptions)

Recent Profile Visitors

1,170 profile views
 1. Salutare, am o pedala J. Rockett - Flex Drive de vanzare, dar accept schimb cu anumite pedale/scule: Schimb cu: - Pedalboard mai mare, 70-80 cm x 40 cm - O sursa de calitate (minim 7-8 outputs 9V, MXR/Palmer/Gator/Mooer/T-Rex etc...) - Wireless pentru chitara, Line 6 G30/G50/G60 Relay, etc - Delay Line 6 DL4 (cu, sau fara alimentator) - Reverb TC Electronic Hall of Fame 2 Mentionez ca pedala este noua, nu are nici o zgarietura, functioneaza perfect, vine in cutia lui originala. Noua costa in jur de 1000 RON. Este o pedala drive de calitate, foarte flexibil (Duhh...), se poate folosi ca clean boost, gainboost, volume boost, fuzz, heavy distortion etc... Are mai multe switchuri pentru treble, 3 moduri de clipping, si un switch Fat. Revin cu poze reale. Multumesc RGC.
 2. Ichike

  vând Hall of fame2

  Salutare. Sunt interesat.
 3. Buna, caut un tc electronic Hall of Fame 2 daca mai are de vanzare cineva. Conside ca 350 de ron este acceptabil ca si pretul, fiindca acum (2018. noiembrie 5.) costa 460 ron la thomann. (https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_hall_of_fame_2.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D )
 4. Ichike

  vând [EXPIRAT] Ibanez SR300B-WK - Chitara Bass

  Sold. Thanks RGC.
 5. Multumesc RGC. Nu mai am pedala.
 6. 150. Probabil accept schimburi cu alte pedale...
 7. 150 RON. Nu negociez.
 8. Merge maine spre noul proprietar. Multumesc RGC!
 9. Salutare. Am de vanzare un looper Digitech JamMan Solo XT, impreuna cu footswitchul lui, adapterul, cutia originala si accesorii (instruction manual, adaptor priza UK,USA si inca o tara). Am pedala dintr-un schimb, deci e sechond-hand, dar arata si functioneaza ca nou, nu are absolut nici un defect, nici vizual nici ca functiune. Primit, velcro/scaii pus pe spate, bagat in pedalboard, folosit 1-2 ore, nu am nevoie de un looper in trupa mea curenta... E mai bun decat un Ditto sau RC3, are loc pentru 100 loop-uri +100 cu card micro SD, loop-urile se poate salva, are tap tempo, ceva preseturi de tobe etc... Se poate vedea la YouTube ce mai stie... Alte detalii in privat. Accept si schimburi: Cu o pedala de Delay care are looper incorporat (Flashback, DL4, EHX Canyon sau alte), alte delay-uri mai simple (Ibanez ADmini, Boss DD3, etc) sau pedale de Reverb (EHX Holy Grail, Digitech Polara, Boss RV6 sau alte...) Mai am un Tone City Golden Plexi, pot sa includ si aia in schimb. Totul e negociabil, bineinteles.
 10. Wireless vandut. A mai ramas Stomplab, negociabil.
 11. Accept si schimburi cu pedale de reverb, delay etc... Valabil.
 12. Salutare. Am de vanzare o pedala mini, Tone City Golden Plexi. E o pedala "Marshall-in-a-box" (Plexi-in-a-box), eu am folosit ca preamp, clean boost, volume boost, low-gain distortion pentru strat, high-gain distortion etc... e o pedala foarte versatila. Folosit 95% numai in pedalboard. E true bypass. LED foarte bright si visibil. Cumparata nou in 2016, direct de la https://www.andertons.co.uk, e inca nou. Considerand faptul ca nou costa cam 210 de lei fara taxe sau transport din UK, pretul meu este de 200 lei (pentru o pedala aproape noua) + transport. Se vede si pe poze ca cutia originala e foarte mic, nici nu e 1 kg, deci probabil o sa fie mai ieftin si transportul. Vreau cash, dar astept orice oferta in private message. Trimit oriunde in tara cu Fan Courier.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.