www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ichike

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Location
    Targu Mures

Other Information

  • Band
    Transylvanian Chili Peppers
  • Gear
    -Fender 60's Classic Series Strat (MiJ)
    -Ibanez Roadstar 2 1984 HSS (MiJ)
    -Pedals
    -Orange CR120 - Marshall 1936 2x12

Recent Profile Visitors

4806 profile views

Ichike's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done

Recent Badges

33

Reputation

  1. Ibanez DE7 - 400 RON TC Electronic Sub'n'Up - 400 RON
  2. Salutare, Scot la vanzare aceste 2 pedale: Delay analog/digital Ibanez DE7, este o pedala mai veche dar arata foarte bine pentru varsta lui si este perfect functional. Merge si cu sursa, are loc si pentru baterie de 9V. Cumparat, pus pe pedalboard, nici nu a iesit din casa. 450 RON + transport cu cont colector. Motivul vanzarii: Am un Flashback 2. Octaver TC Electronic Sub'n'Up, este ca noua, am folosit max. 2 ore, nici asta nu a iesit din casa, am si cutia originala, perfect functional dar si vizual, merge cu sursa sau cu baterie de 9V. 450 RON + transport cu cont colector. Motivul vanzarii: Nu este folosit. Trimit cu Fan Courier. Pentru alte detalii, sunt disponibil aici. Multumesc RGC.
  3. Salutare, sunt interesat de o pedala Chorus vintage si chiar legendar, Boss CE-1, daca cumva cineva are una de vanzare in Romania. Despre pret si transport discutam in privat. Nu sunt interesat de alte oferte, absolut deloc. Multumesc. Mersi RGC!
  4. Salutare, cautam vocalist/frontman pentro o formatie de Red Hot Chilli Peppers, la Targu Mures. Contact: mesaj privat aici la RGC, sau facebook: Balde Ernő Barna
  5. Salutare, as dori sa-l vand cateva efecte pentru bas: Tech 21 Bass Driver, DI Programmable - noua costa peste 1100 ron, eu as dori 700 RON. Pedala e ca si noua, folosit numai in pedalboard. Source Audio Soundblox Pro Bass Envelope Filter - noua costa peste 1000 ron, eu cer 600 RON, e ca si noua, folosit numai in pedalboard. Vox Stomplab 2B - procesor pentru bas, noua costa aprox. 400-500 ron, eu cer 200 ron. Despre detalii vorbim in privat sau la facebook. Multumesc RGC!
  6. Salutare, as dori sa vand un head bas Bugera BVP5500. Headul practic este o clona de Ampeg SVT 3 Pro. Am si footswitchul original Bugera. Specificatiile: 550W - 4 Ohm 4x lampi preamp (12AX7) EQ Grafic 9 benzi(comutabil de la footswitch) Drive knob (tube blend) Balanced XLR DI Out etc... Noua a fost undeva intre 1100 si 1500 RON, eu cer 800 ron, putin negociabil.
  7. Valabil, 1000 RON. Se poate proba langa Targu Mures (Corunca). Poze mai recente:
  8. Salutare! Caut pedala phaser Boss PH-3 Phase Shifter, daca are cineva de vanzare. Despre detalii discutam in privat. Thanks, RGC!
  9. Multumesc frumos pentru oferta! Am scris in mesaj privat.
  10. Salutare, Daca cineva mai are de vanzare, caut o doza Seymour Duncan JB (nu prea ma intereseaza ce culoare are). Chitara mea e normal spaced, nu trem; si o doza Seymour Duncan SSL1 single coil pentru pozitia neck. Caut si o doza single coil pentri pozitia middle, poate sa fie SSL1, dar si altceva. Multumesc RGC.
  11. Salutare, caut cheite pentru stratul meu Stagg. Am numai un criteriu: sa tina acordajul foarte bine. Nu ma intereseaza daca e locking sau nu. Despre pretul discutam in privat. Este modelul asta cu un surub pe "spate", vizibil mai jos in poze:
  12. Cu respect as dori sa zic ca Flashback X4 e 783 noua la Thomann... https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_flashback_x4.htm?ref=search_prv_3
  13. Buna, caut un tc electronic Hall of Fame 2 daca mai are de vanzare cineva. Conside ca 350 de ron este acceptabil ca si pretul, fiindca acum (2018. noiembrie 5.) costa 460 ron la thomann. (https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_hall_of_fame_2.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D )
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.