Ichike

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

About Ichike

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targu Mures

Other Information

 • Nume
  Balde Ernő Barna
 • Scule
  Fender 60's Strat Reissue (Japan)
  Boss DS2
  Ibanez WH10 (V2)
  Boss Ce3
  Tone City Golden Plexi
  Harley Bendon Power Plant Junior
  TC Electronic Polytune 2 Mini
  Marshall MG CFX102
  Marshall AVT 50XT Tribute

Recent Profile Visitors

876 profile views
 1. vând Ibanez SR300B-WK - Chitara Bass

  Da, este negociabil pretul, si da, probabil ca pot sa dau si o husa cu el. Trimit oriunde cu fan courier!
 2. Micro Q-tron pleaca astazi spre noul proprietar, multumesc RGC. Restul mai am!
 3. Salutare. Scot la vanzare un combo Marshall AVT 50X (Tribute), din cate stiu eu, a fost facuta in anii '90, e the real deal, amplificator si boxa Made in England, cu reverb tank Made in USA. Are 50 wati, e hybrid (are o lampa ECC83 / 12AX7 in sectiune de preamp, poweramp-ul este solid state/tranzistor), suna beton, fara nici un defect, reverbul functioneaza impecabil. Din pacate, nu am footswitch (channel select+reverb) cu ea, asa am primit si eu. (Cumparata din Mezzoforte Targu Mures, anul trecut) Am folosit ampul la 2-3 concerte si repetitii, max 30-40 de ore. E un amp cu 2 channel-uri, clean si overdrive. Are effects loop si DI out pe spate, functioneaza impecabil. Astept orice oferta pentru schimb, caut: Pedale de delay (Boss DD3, de exemplu); Reverb (EHX Holy Grail), phaser (MXR Phase 90 sau 95), un pedalboard mai mare decat 60x40 cm, o pedala de looper (Ditto, Ditto X2, etc) Pretul este putin negociabil. Prefer predare personala la Targu Mures +15-20 km in zona, dar trimit si cu courier in tara daca trebuie.
 4. Vandut. Daca cineva este interesat, se poate gasi la Mezzoforte, magazin de muzica la Targu Mures. Multumesc.
 5. Salutare. Am de vanzare un combo Marshall 2x12" 100W, cu footswitch cu 4 butoane (1-2 channel switch, 3- efect 4- tuner/efect etc, se poate configura)+ cablu pentru footswitch + owner's manual. Amplificatorul are uzura normala, am folosit cam la 3-4 concerte si la repetitii. Nu e un amp pe lampi dar suna "analog". Are Reverb (studio/spring), Chorus, Phaser, Flanger, Vibe, Octave effects, Delayuri Hi-Fi, Tape, Multi si reverse. Line out pentru castii. Pret negociabil. Prefer sa vand in zona Targu Mures, pentru ca nu mai am cutia originala... Amplificatorul a costat peste 1800 lei nou + 220 lei footswitchul. Schimburi: Accept schimb numai cu cabinet Marshall 1936 2x12 (Lead sau JCM 900), sau alt cabinet care are Celestion G12T-75W speakers. Multumesc RGC. Daca cineva este interesat, mai fac ceva poze mai detaliate si mai de calitate.
 6. Valabil, negociabil.
 7. Nu mai am chitara, am facut un schimb. Multumesc RGC!
 8. Salutare. Am de vanzare o chitara Epiphone Les Paul Studio, a fost facuta in 2015 (serial number), folosita numai in casa pentru studii etc, deci este in stare foarte buna. Corp din mahon, doze pasive humbucker, cheite Grover, nu are absolut nici o problema, nici un ding, freturile nu sunt uzate, etc... Acum are corzile de 11, Elixir. A fost cumparata de la Thomann (a costat aproape 1600 de lei, acum este 1.757) Prefer predare personala in zona Targu Mures, dar trimit si cu fan courier in cutia originala, in care a venit. Accept si cateva schimburi: Caut Zvex Box of Rock, delay Boss DD3, un pedalboard (minim 60x40 cm), Electro harmonix Holy Grail, MXR Phase 90, sau un amplificator mai mic "bedroom" (10-15 watt max).
 9. vând [EXPIRAT] ESP LTD M330R

  Nu mai este valabil, nu mai am chitara.
 10. vând Ibanez Ds7

  Respect si pentru dumneavoastra, nici o problema.
 11. vând Ibanez Ds7

  Scuze, dar pe poza este un DE7, care este un efect Delay/Echo, nu distors... Daca aveti de vanzare DE7 (Delay/Echo), sunt interesat.