Ichike

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Ichike

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targu Mures

Other Information

 • Nume
  Balde Ernő Barna

Recent Profile Visitors

675 profile views
 1. Up. E valabil. Caut si un Boss DD3 delay daca are cineva de vanzare. thx RGC.
 2. Salutare, caut un looper EHX 360 Nano, sau alt looper care are functia de "memorie"... Discutam in privat despre pretul si modalitate de transport. Multumesc RGC.
 3. Expirat. Am gasit un Micro Amp la alt site, pana la urma.
 4. MXR Micro Amp? O sa cumpar eu instant, daca mai ai!
 5. Nu mai este valabil. Multumesc RGC !!
 6. Sunt interesat, daca inca nu e vandut.
 7. Pretul este "negociabil". Astept orice oferta, este urgent.
 8. Salutare, caut o pedala tuner, polifonic daca mai are cineva de vanzare. Nu conteaza daca polytune mini sau versiunea 1/2. Despre pret si transport discutam in P.M. Multumesc.
 9. Salutare, caut un power supply pentru cel putin 7-8 pedale (9V), tip Harley Benton PowerPlant / Dunlop/MXR DC Brick / Artec Power Brick etc... Daca mai are cineva de vanzare, astept un PM. Multumesc RGC, numai bune.
 10. Buna ziua, caut pedala MXR Micro Amp daca cumva cineva mai are de vanzare una. Despre pretul si transportul mai discutam in private. Multumesc.
 11. Nu mai am amplificatorul, se poate incide.
 12. Vand Peavey VYPYR 15, un amplificator/combo digitala mai mica 1x8, (cu boxa originala) ideal pentru amp de acasa, practice, sau ca primul amplificator. Pretul este negociabil. Este primul meu amplificator, am folosit aprox. 6 ani, 95% de timp a stat in casa, are jack-in (pentru backing track, sau pur si simplu pentru a folosi ampul ca un boxa simplu). ! Are un mic defect: controlul de "pre gain" functioneaza numai daca il rotesti incet. Daca il rotesti mai repede, imediat sare la full gain. Eu consider ca nu este o problema mare, fiindca ampul nu are volum suficient pt repetitii sau concerte ca sa trebuie sa setezi tot timpul ampul, si nici footswitch nu are. ! Alte detalii despre ampul: 15 watts 4 channels with 3-band EQ, master volume and pre- and post-gain controls 11 editable rack effects 8" custom-voiced modeling speaker Onboard chromatic tuner Tap Tempo Studio quality headphone and record out MP3/CD/Aux input Patented TransTube technology in preamp and power amp.... Puteti sa trimiteti un mesai aici sau la facebook Balde Ernő Barna, discutam orice detalii. Transportul cel mai probabil o sa fie cu Fan Courier sau cu predare personala @Targu Mures.
 13. vând chorus Boss CE3 japan

  Eu sunt cumparatorul, vanzatorul e corect si de incredere, om serios. Thumbs up!
 14. vând chorus Boss CE3 japan

  Bună. Merge pedala cu un adaptor 9V DC simplu? sau e cu AC sau adaptor de 12V? Mersi.