www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ichike

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

29 Excellent

3 Followers

About Ichike

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Targu Mures

Other Information

 • Band
  Transylvanian Chili Peppers
 • Gear
  -Fender 60's Classic Series Strat (MiJ)
  -Ibanez Roadstar 2 1984 HSS (MiJ)
  -Pedals
  -Orange CR120 - Marshall 1936 2x12

Recent Profile Visitors

3238 profile views
 1. Salutare, caut o pedala phaser MXR Phase 95 (varianta mini, nu 90, nu 45, nu 100 etc). Pretul, transportul etc. discutam in privat. Multumesc RGC!
 2. Am gasit pickup-ul dorit, mersi RGC!!
 3. Head Orange vandut. Ramane Cabinetul, pret FIX 900 ron, perfect functional, are tolexul putin rupt. (la Thomann momentan este 2200 ron).
 4. Salutare, am de vanzare: -un amplificator (head) Orange CR120H (solid state, deci pe tranzistoare, 120W) cu footswitchul lui original Orange cu 2 butoane (1. Channel, 2. Reverb on/off). Amplificatorul e simplu, are 2 canale, una clean cu treble/bass/volume si una dirty, cu volume/gain/bass/mids/treble + master volume si reverb, cu 3 tipuri: Spring, Hall si Plate. Canalul de clean merge de la foarte clean (gen Fender) pana la slight breakup, canalul dirty merge de la slight breakup pana la sounduri blues, rock, metal, etc, e foarte versatil. Vezi videouri lui Dave Simpson la YouTube "How many tones can you get out of the Orange CR120?" (omul are cam 30 de videouri, de la SRV, John Frusciante, Hendrix, etc pana la Angus Young, Tom Morello and so on...) -un cabinet Marshall 2x12 1936 cu difuzoare originale, Celestion G12T-75. Are o intrare 8ohm (150W) dar se poate folosi si in stereo cu 2 headuri diferite (intrari 2x16 ohm). -Va dau cadou cablu intre head si cabinet. Am folosit la un singur concert si la repetitii, 120W e prea mult pentru mine. Singurul defect e tolexul rupt la cabinetul, care e vizibil si pe poze. In 2021 nu a fost folosit deloc. -Prefer sa vand personal la Targu Mures. Daca e cazul, pot sa ajut cu transport in judetul Mures (cu masina mea personala). E foarte mare si greu ca sa-l trimit cu Courier... -Se poate proba in zona Targu Mures. -Astept oferte, ca si schimburi, sunt interesat de combouri 1x12, prefer Boss Katana 1x12 50 sau 100w, mk1/mk2. - Vand numai impreuna cu pretul de 2000 RON, absolut fix. Noua cabinet + head + footswitch costa lejer peste 4000 lei. -Multumesc RGC.
 5. Salutare, as dori sa cumpar o doza neck, Seymour Duncan SH2N "Jazz" pentru un proiect LP Custom. Sunt interesat de varianta neagra. Mersi RGC!
 6. 300 RON. Mai sunt in tara pana la 18 August. Ar fi pacat sa sta nefolosit...
 7. Numai headul + footswitchul lui original, care din pacate a suferit un accident (o sa fac o poza), 900 RON. La thomann costa numai headul 2200 ron. Mai sunt in tara pana la 18 August, astept oferte daca cineva e interesat.
 8. 250 RON, sta degeaba si nefolosit. Mai sunt in tara pana la 18 August.
 9. Reducere: 500 ron, cu cablu de alimentare si footswitch. Mai sunt in tara pana la 18 August.
 10. Am uitat sa mentionez: Am si un footswitch (comutator intre canale) cu amplificatorul care este inclus in pret, si, e vizibil si in poze, logoul Marshall este cam uzat...
 11. Salutare, scot la vanzare o doza Seymour Duncan SH4 JB, varianta cu 4 fire, splitabil, cu fir lung. Nu cred ca necesita doza o descriere sau introducere, e legendar. A fost cumparat de la RGC, nu am folosit nici o data, fiindca intre timp am vandut proiectul (Chitara)... Trimit in tara bine ambalat, cu courier, daca este cazul. Cumparatorul plateste transportul.
 12. Salutare, scot la vânzare un combo Marshall din seria Valvestate, modelul 8040. Amplificatorul are 2 canale, unul clean si unul dirty, cu sounduri specific marshall. Amplificatorul am cumparat cu pretul de 600 ron, as dori sa-l vand cu aceiasi pret, este full stock, nu a fost umblat in ea, are tankul de reverb original, piesele originale, difuzor Celestion Made in England original. Are numai un singur defect: trebuie pus un cablu patch scurt in Effects Loop (este clar vizibil si in poze atasate). Pretul include si cablul de patch, care este un Fender Custom Shop (costa cam 80 ron noua). Fara cablul in effects loop pierde volumul (e o problema bine cunoscuta si usor de rezolvat cu amplificatoare din seria asta, si din seria AVT) Mai am undeva o cutie care e suficient de mare, deci daca este cazul, pot sa trimit cu fan courier. Am folosit numai in apartament. Motivul vanzarii: mai am un combo Marshall, asta trebuie sa pleaca. Pentru detalii: Balde Erno Barna la Facebook, sau mesaj privat aici la RGC. Multumesc RGC!
 13. Saptamana viitoare, miercuri / iunie 24, am drum spre Miercurea Ciuc, daca cineva e interesat ! 0720064303
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.