www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ichike

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

29 Excellent

3 Followers

About Ichike

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Targu Mures

Other Information

 • Band
  Transylvanian Chili Peppers
 • Gear
  -Fender 60's Classic Series Strat (MiJ)
  -Ibanez Roadstar 2 1984 HSS (MiJ)
  -Pedals
  -Orange CR120 - Marshall 1936 2x12

Recent Profile Visitors

2971 profile views
 1. 300 RON. Mai sunt in tara pana la 18 August. Ar fi pacat sa sta nefolosit...
 2. Numai headul + footswitchul lui original, care din pacate a suferit un accident (o sa fac o poza), 900 RON. La thomann costa numai headul 2200 ron. Mai sunt in tara pana la 18 August, astept oferte daca cineva e interesat.
 3. 250 RON, sta degeaba si nefolosit. Mai sunt in tara pana la 18 August.
 4. Reducere: 500 ron, cu cablu de alimentare si footswitch. Mai sunt in tara pana la 18 August.
 5. Am uitat sa mentionez: Am si un footswitch (comutator intre canale) cu amplificatorul care este inclus in pret, si, e vizibil si in poze, logoul Marshall este cam uzat...
 6. Salutare, scot la vanzare o doza Seymour Duncan SH4 JB, varianta cu 4 fire, splitabil, cu fir lung. Nu cred ca necesita doza o descriere sau introducere, e legendar. A fost cumparat de la RGC, nu am folosit nici o data, fiindca intre timp am vandut proiectul (Chitara)... Trimit in tara bine ambalat, cu courier, daca este cazul. Cumparatorul plateste transportul.
 7. Salutare, scot la vânzare un combo Marshall din seria Valvestate, modelul 8040. Amplificatorul are 2 canale, unul clean si unul dirty, cu sounduri specific marshall. Amplificatorul am cumparat cu pretul de 600 ron, as dori sa-l vand cu aceiasi pret, este full stock, nu a fost umblat in ea, are tankul de reverb original, piesele originale, difuzor Celestion Made in England original. Are numai un singur defect: trebuie pus un cablu patch scurt in Effects Loop (este clar vizibil si in poze atasate). Pretul include si cablul de patch, care este un Fender Custom Shop (costa cam 80 ron noua). Fara cablul in effects loop pierde volumul (e o problema bine cunoscuta si usor de rezolvat cu amplificatoare din seria asta, si din seria AVT) Mai am undeva o cutie care e suficient de mare, deci daca este cazul, pot sa trimit cu fan courier. Am folosit numai in apartament. Motivul vanzarii: mai am un combo Marshall, asta trebuie sa pleaca. Pentru detalii: Balde Erno Barna la Facebook, sau mesaj privat aici la RGC. Multumesc RGC!
 8. Saptamana viitoare, miercuri / iunie 24, am drum spre Miercurea Ciuc, daca cineva e interesat ! 0720064303
 9. Reducere: 350 RON, pret final, chorus vintage & sound analog.
 10. Ajut cu transport cu masina mea personala daca este cazul. Up.
 11. Totul Vandut. Multumesc RGC.
 12. Salutare, caut o pedala reverb Tc Electronic Hall of Fame 2. Discutam despre pretul si transport in mesaj privat, ma intereseaza numai versiunea 2 cu MASH footswitch. Multumesc RGC!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.