www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ichike

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by Ichike

 1. Salutare, scot la vanzare o doza Seymour Duncan SH4 JB, varianta cu 4 fire, splitabil, cu fir lung. Nu cred ca necesita doza o descriere sau introducere, e legendar. A fost cumparat de la RGC, nu am folosit nici o data, fiindca intre timp am vandut proiectul (Chitara)... Trimit in tara bine ambalat, cu courier, daca este cazul. Cumparatorul plateste transportul.
 2. Salutare, scot la vânzare un combo Marshall din seria Valvestate, modelul 8040. Amplificatorul are 2 canale, unul clean si unul dirty, cu sounduri specific marshall. Amplificatorul am cumparat cu pretul de 600 ron, as dori sa-l vand cu aceiasi pret, este full stock, nu a fost umblat in ea, are tankul de reverb original, piesele originale, difuzor Celestion Made in England original. Are numai un singur defect: trebuie pus un cablu patch scurt in Effects Loop (este clar vizibil si in poze atasate). Pretul include si cablul de patch, care este un Fender Custom Shop (costa cam 80 ron noua). Fara cablul in effects loop pierde volumul (e o problema bine cunoscuta si usor de rezolvat cu amplificatoare din seria asta, si din seria AVT) Mai am undeva o cutie care e suficient de mare, deci daca este cazul, pot sa trimit cu fan courier. Am folosit numai in apartament. Motivul vanzarii: mai am un combo Marshall, asta trebuie sa pleaca. Pentru detalii: Balde Erno Barna la Facebook, sau mesaj privat aici la RGC. Multumesc RGC!
 3. Saptamana viitoare, miercuri / iunie 24, am drum spre Miercurea Ciuc, daca cineva e interesat ! 0720064303
 4. Reducere: 350 RON, pret final, chorus vintage & sound analog.
 5. Ajut cu transport cu masina mea personala daca este cazul. Up.
 6. Totul Vandut. Multumesc RGC.
 7. Salutare, caut o pedala reverb Tc Electronic Hall of Fame 2. Discutam despre pretul si transport in mesaj privat, ma intereseaza numai versiunea 2 cu MASH footswitch. Multumesc RGC!
 8. Salutare, scot la vanzare o chitara strat SSS. Practic e un 1962 reissue, gat cu radius 7.25 vintage (diferenta e foarte mare in comparatie cu gaturi mai moderne 9.5 etc.), vintage frets (sunt foarte mici, nu jumbo/medium jumbo sau altceva). Chitara este foarte comoda, suna ca un stratocaster adevarat, pickup selector pe 5 pozitii. Dozele sunt cam low output, mai spre un sound vintage, nu modern (modern=think 80's sau 90's strats). Are cheite vintage, dar sta acordata extrem de bine. Mai am si maneta de tremolo originala cu ea. Se vede clar ca am cumparat chitara de la Nurnberg (2017 Ianuarie 03.); am folosit la 4-5 concerte si la repetitii. Ca si defectele: are zgariaturi mici pe spate, un pic de praf aici-acolo, a primit un setup full, gatul a fost setat, a primit si un fret level si polish. Prefer predarea personal in Targu Mures sau in jud. Mures. Poate-poate pot sa incerc sa trimit prin courier intr-un gigbag mai de calitate: https://www.thomann.de/ro/thomann_premium_gigbag_eguitar_br.htm (+50 ron in pretul.) Alte detalii in privat. Motivul vanzarii: incerc sa strang banii pentru un upgrade la un strat USA... Ca si sunet, cu un amplificator Marshall AVT50X si cateva pedale:
 9. Sunt interesat si de schimburi: TC Electronic Sub'n'Up (mini sau varianta normala), Phaser, poate un wireless Line6 G30, Boss Katana 50 (bineinteles dau diferenta in cash eu) sau alte pedale mai veche, vintage.
 10. 2300 RON Cab+Head+Cablu boxa+Footswitch+Cablu footswitch. 1200 RON numai Head+Footswitch+Cablu footswitch.
 11. Salutare, am de vanzare o pedala Ibanez SC10 Super Stereo Chorus, din anii '80, made in Japan, analogic, stereo. Pedala e destul de simplu, se poate obtine suneturi mai interesante cu controlul Delay Time. Lejer se poate folosi si ca un Leslie sau Vibrato, chiar. Aspect mai spre vintage, dar perfect functional. Se poate folosi cu orice sursa 9V sau baterie 9V. Mentionez ca am avut si Boss CE3, care e foarte similar, MiJ, 1980's, si eu consider ca Ibanezul suna mult mai bine (mai analogic, CE3 a fost un pic metalic pentru mine.) Trimit in tara cu Fan Courier, cumparatorul plateste taxa de transport. Pretul de 400 lei mi se pare corect, si la Reverb sau Ebay e aprox. 80-100 USD. Thanks, RGC!
 12. Salutare, sunt interesat de o pedala Chorus vintage si chiar legendar, Boss CE-1, daca cumva cineva are una de vanzare in Romania. Despre pret si transport discutam in privat. Nu sunt interesat de alte oferte, absolut deloc. Multumesc. Mersi RGC!
 13. Salutare, caut un combo Marshall, modelul 8040 de 40W, daca vrea cineva sa-l vinde. Mentionez ca ma intereseaza numai modelul de 8040, cu difuzorul lui original, Celestion G12T-75W. Despre pretul, modalitate de transport si alte detalii, vorbim in privat. Multumesc. otml4nvi2rzawlizd4gf.webp
 14. hopa sus, ca John Frusciante e in RHCP again.
 15. Salutare, cautam vocalist/frontman pentro o formatie de Red Hot Chilli Peppers, la Targu Mures. Contact: mesaj privat aici la RGC, sau facebook: Balde Ernő Barna
 16. Vand Headul separat, 1400 ron, ca noua, fara probleme, impreuna cu footswitch Orange.
 17. Salutare, doze middle si neck sunt vandute. A mai ramas doza Bridge: DiMarzio SuperDistortion, e varianta veche (vintage)- 200 ron, NEnegociabil.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.