Liviu.Pop

Veteran
 • Content count

  1,111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36
 • Feedback

  100%

Liviu.Pop last won the day on November 12

Liviu.Pop had the most liked content!

Community Reputation

2,505 Excellent

About Liviu.Pop

 • Rank
  Ardelean notoriu
 • Birthday 30/12/67

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oradea

Other Information

 • Nume
  Liviu POP

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jazzmine.ro

Recent Profile Visitors

9,885 profile views
 1. Head Hibrid, Low Budget

  Mnoah, asta e. Făcut dintr-un kit. Nu mai am nimic de la el. Nu l-am mai scos de la loc că pe partea ai'laltă e prins altceva în aceleași șuruburi și e chin să le pun încă o dată.
 2. Head Hibrid, Low Budget

  Pfff, habar n-am. Am finalu' de câțiva ani. Pot eventual sa ii fac o poză dacă te ajută cu ceva. Nu mai știu nimic de schemă.
 3. Head Hibrid, Low Budget

  Sau mi s-o fi părut ... După conzii din catod pare că ar trebui să fie chiar mai puțin. Mai văd.
 4. Head Hibrid, Low Budget

  Da, îl am, doar că i-am luat lămpile și sursa pentru testele de aici M-am găndit și eu să îl folosesc, dar nush de ce mi-o fost lene să refac niște legături. Îmi lua mai puțin decât ce am făcut până acum Nu am verificat, dar in bottle rocket după primele două triode ar trebui să am încă sunet clean pănă la un oarecare nivel. Ar fi o idee. Ăla avea și bass un pic mai mult. Acum sunt prin vecini, prin Germania, dar săptămâna viitoare o să am probabil timp de tatonări.
 5. Head Hibrid, Low Budget

  Aho, aho! Am scos proiectul de la naftalină. I-am făcut pre-ul de clean după un fender deluxe reverb simplificată (fără intrarea a doua). I-am redus (mult) brumul prin "masarea" secundarului de lilament prin 2 rez. de 100 ohm (n-am avut semireglabil însă dacă a ieșit ok nici nu mi-am mai bătut capul. Am anulat complet brumul mărind pal doilea cond. de pe anodică de la 47 la 220 uF. Nu știu dacă am făcut bine sau nu, dar are rezultat. Mă gândesc să mai pun o bobină de șoc. Poate pe canalul de drive va prinde bine. Ca sunet, având în vedere că nu am tensiune suficientă (doar 245 Vcc), eu sunt mulțumit. E un clean plăcut, fenderesc, dar mi-ar plăcea să fie un pic mai băsos. Nu știu cum ar suna dacă aș avea 320 V. Am încercat să jonglez un pic din rezistențe (și cele din anod și cele din catod), dar fără rezultate notabile. Am lucrat stil păianjen, din lene și lipsă de timp. Acum caut o schemă de drive care să îmi placă. Aș vrea de fapt un etaj pe care să îl intercalez între pre-ul de clean și final. Motivul - nu am loc de alt corector de ton pe panoul frontal. Dacă îmi puteți sugera ceva (am disponibile 2 triode), e binevenit. Am renunțat la ideea să pun shred masterul. Vreau ceva mai bluesy. Nu am poze, dar vor veni. Atașez schema pre-ului actual.
 6. Tube Amp Reloaded

  Da' chiar, pune si schema de drive pe care ai utilizat-o. Sunt și eu la faza experiment, caut un drive care să îmi placă. Primele 2 încercate nu îmi plac, murdăresc sunetul. L-aș încerca și pe al tău.
 7. Pe de o parte nu e genul meu de chitară, iar partea și mai proastă e că nu am disponibilă diferența Dar mulțumesc pentru ofertă.
 8. Bancuri

  La un priveghi: - Îmi dați și mie parola de la wi-fi? - Respectă mortul, tinere! - Cu litere mici?
 9. Probleme cu noul RGC 4.0

  "Anunțurile mele" Un mic exemplu:
 10. Probleme cu noul RGC 4.0

  S-ar putea să nu îmi mai apară în listă tranzacțiile încheiate (marcate ca "EXPIRAT")? Pot fi trimise cumva la arhivat fără a apela la admin/moderator? Ar fi util, că sunt mai multe decât cele active.
 11. Threadul Oficial: Ce Amp Sa Imi Iau

  Park-ul ți-l pot trimite gratis. Dacă nu-ți place mi-l poți returna. Tot gratis. Vezi tu, orientează-te.
 12. Threadul Oficial: Ce Amp Sa Imi Iau

  L-ai băgat pe om în ceață Acum poate să aleagă ca în pere moi
 13. Threadul Oficial: Ce Amp Sa Imi Iau

  Vezi un Roland microcube, un Marshall (Park) sau un alt amp mic (10-15W) dar care să sune cât de cât. Pe la 300 ron ar trebui să găsești.
 14. Da' chiar! De ce să-l vănd? Se închide!
 15. Threadul Oficial: Ce Amp Sa Imi Iau

  Dacă stai chiar rău de tot cu banii poți să îl iei. Doar ca să înveți, că sunet bun nu o să ai. Vezi aici la mica publicitate că mai sunt ampuri mici la bani mici, care totuși fac ceva treabă.