Liviu.Pop

Veteran
 • Content Count

  1,228
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14
 • Feedback

  100%

Liviu.Pop last won the day on October 15

Liviu.Pop had the most liked content!

Community Reputation

2,823 Excellent

1 Follower

About Liviu.Pop

Profile Information

 • Location
  Oradea

Recent Profile Visitors

10,890 profile views
 1. Liviu.Pop

  vând Dynacomp custom

  rezervat
 2. Liviu.Pop

  Poze de tot felul

  Asta s-a uitat prea mult la filme cu Van Damme
 3. Liviu.Pop

  vând Dynacomp custom

  :))) s-a strecurat o poză în plus. Noie gate-ul nu e inclus în preț
 4. Liviu.Pop

  vând VOX amplug joe satriani - rehoused

  Why? Ca să poți să-l acționezi din picior. În starea originală nu aveai cum să bypass-ezi efectul decât dacă scoteai jack-ul din chitară și băgai cablul direct. Și era greu și de switch-uit delay-ul ca să treci de pe rhytm pe solo sau invers. Așa ai toate facilitățile a două pedale. I-am pus și ieșirea de căști pentru că ... uite-așa. Eu nu am folosit-o niciodată, dar dacă tot avea posibilitatea ... pentru încă o gaură și trei lipituri ... am zis că stă ea acolo. La fel și cea de line in. La o adică e bună când mergi în delegație, să cânți în camera de hotel
 5. PSM5, pedala cu numărul 100 în lista BOSS. Pedala este în regulă, își face bine treaba.
 6. Pedala este în regulă. Prețul ... ridicol. La preț se mai adaugă transportul.
 7. Noise gate JOYO. E relativ nou. Își face treaba cum trebuie. True bypass.
 8. Compresor custom, carcasă corodată din aluminiu, cu aspect de vechitură, făcută de mine. Schema de bază: MXR Dynacomp. True bypass. Prețul nu include transportul. Acesta îi aparține cumpărătorului.
 9. La origine a fost un VOX amplug Joe Satriani, pe care l-am băgat în carcasa metalică, i-am pus true bypass și delay on/off. Pedală custom, carcasă corodată din aluminiu, cu aspect de vechitură, făcută de mine. Descriere aici. Pedala are și ieșire pentru căști și intrare audio pt jam-uri. Prețul nu include transportul. Acesta îi aparține cumpărătorului.
 10. Pedală custom, carcasă corodată din aluminiu, cu aspect de vechitură, făcută de mine. Schema de bază: TS 808. True bypass. Prețul nu include transportul. Acesta îi aparține cumpărătorului.
 11. Pedală custom, carcasă corodată din aluminiu, cu aspect de vechitură, făcută de mine. Schema de bază: Sweet Honey Overdrive. True bypass. Prețul nu include transportul. Acesta îi aparține cumpărătorului. Sample la cerere.
 12. Liviu.Pop

  Gg Amp

  grotesc de mișto ce sună!