www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Liviu.Pop

Veteran
 • Posts

  1282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Everything posted by Liviu.Pop

 1. Liviu.Pop

  Mai e viu?

  No, azi am cântat la hârleț, am plantat niște pomișori (mai exact pruni, că se poartă în Ardeal :)) Când am terminat am zis să mă țin de cuvânt și să leg câteva note pe chitară. A ieșit varza de mai jos. Îmi asum roșiile :))
 2. Liviu.Pop

  Mai e viu?

  "Hai man baga si tu ceva 🤘" Poate reușesc ceva în uichendu' ăsta. Cam rar mă întâlnesc cu chitara, din păcate. Poate e și un pic de lene...
 3. Liviu.Pop

  Mai e viu?

  No, fii atent, ce bine ți-a reușit clona de Spark 😁
 4. După cum zice și titlul, pedala emulează drive-ul de la Dual Rectifier. Pedala este confecționată de mine. Carcasa specifică "producțiilor" mele, din aluminiu corodat, cu aspect de vechitură. Ca schimb m-ar interesa ceva mai cuminte, mai exact un Boss Blues Driver.
 5. Un delay simplu, gen Deep Blue Delay, care își face treaba. Multe nu-s de spus. Ca schimb, eventual un Boss Blues Driver.
 6. Pedală confecționată de mine, având la bază schema Klon Centaur, cred că varianta Silver, dar nu sunt absolut sigur. Piesele sunt de la General Guitar Gadget. Carcasa specifică "producțiilor" mele, din aluminiu corodat, cu aspect de vechitură. Ca schimb m-ar putea interesa un Boss Blues Driver.
 7. Pedală custom, având la bază schema Deep Blue Delay de la Mad Proffessor. Confecționată de mine, cu mici modificări. Carcasa specifică "producțiilor" mele, din aluminiu corodat, cu aspect de vechitură. Ca schimb m-ar putea interesa un Boss Blues Driver, dacă nu mi-l fac singur între timp.
 8. Pedală construită de mine. Din cele două, Big Muff pi și Deep Blue Delay am făcut hibridul Big Deep 3,1415926... Partea de fuzz a primit două extra opțiuni față de original, așa că are un ton de la mai "sec" la "cremos". Carcasa din aluminiu corodat, făcută să arate a vechitură. A fost făcut de hobby, prețul cerut nu justifică munca depusă. Ca schimb, m-ar putea interesa un Boss Blues Driver + diferența.
 9. Poate mă gândesc și includ transportul.
 10. Pe bune, la ăsta nu includ transportul.
 11. Salut! Mai e piesa? Dacă da, la cât ai estima-o în bani?
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.