www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

xschatten

Newcomers
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Iași

Other Information

 • Band
  Hydra
 • Gear
  Gibson LP Studio Faded 2016

Recent Profile Visitors

1067 profile views

xschatten's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. https://www.thomann.de/ro/ampeg_classic_analog_bass_preamp.htm Vând pedală Ampeg Classic Analog Bass Preamp în stare excelentă, cu foarte mici urme de uzură. Am folosit-o atât în studio cât și la concerte. E utilă pentru a colora tonul și a îi oferi mai multă 'putere'. Preț negociabil.
 2. https://www.thomann.de/ro/ibanez_gsr200b_wnf.htm Vând bass Ibanez GSR200B-WNF, cumpărat la sfârșitul lui 2017 de la mcmusic. Bassul are urme de uzură, cea mai proeminentă fiind deasupra dozelor. Instrumentul are un grif subțire și confortabil. Are mici urme de rugină pe doze, abia sesizabile, iar corzile trebuie schimbate. Eu am cântat cu el la concerte și am obținut un ton foarte bun. Se poate vedea în Iași. Negociabil.
 3. Abia acum văzui reply-ul, momentan am găsit cu cine să cânt, mulțumesc mult pentru interes!
 4. Trupă de goth/melodic metal, căutăm chitarist cu pasiune pentru muzică. Noi am vrea să lucrăm la un album pentru a-l lansa anul ăsta. Ca influențe muzicale ar fi HIM, Amprohis, Sentenced, Children of Bodom etc. Aștept mesaj
 5. Foarte tare cover-ul, e și piesa mea preferată de pe Hybrid Theory o ascultam pe repeat în gimnaziu. Bassul se aude foarte beefy, ceea ce îmi place mult. Nu îmi dau seama, e un Schecter? Great work!
 6. Hello! Am un mic proiect de heavy/gothic metal, momentan înregistrez instrumentalul de la prima piesă. Inițial îmi doream să înființez o trupă propriu zisă, dar dificultatea de a găsi membri și apoi perioada pandemiei m-au determinat să rămân la modul 'virtual'. Nu am, însă, talent la cântat, așa că ar fi drăguță o colaborare cu un vocalist ori din Iași, ori din țară. Eu sunt destul de chill și încurajez exprimarea propriului stil. Ca 'requirements' ar fi abilitatea de a cânta în engleză, fiindcă intenționez să promovez muzica și în afară. Ar fi de preferat și un microfon/o modalitate de a înregistra vocea, în cazul în care persoana nu e din Iași. Ca stil, trupele care m-au influențat pe mine cel mai mult sunt HIM, Sentenced, Poisonblack, Sisters of Mercy, undeva prin sfera aia. Dacă e cineva interesat, am să trimit un demo la prima melodie. Mă puteți contacta ori prin reply la topic, ori prin mesaj privat. Stay negative. T
 7. Cum spune și titlul, dorim să formăm o trupă de heavy metal cu influențe goth și avem nevoie de un clăpar. De preferat din Iași sau cu posibilitatea de a se deplasa pentru o repetiție pe săptămână. PM cine e interesat!
 8. Cumpar BOSS SD-1, fara modificari la pedala. Nu ma intereseaza alternative. PM.
 9. Nu e mare bai daca se rupe o coarda. Eu iti recomand sa o duci la un magazin de muzica si sa ii rogi pe tipii de acolo sa iti faca o revizie, si sa iti recomande niste corzi. Mie imi plac Dunlop, dar asta tine foarte mult de preferinta personala. Corzile ar trebui schimbate cam odata la trei luni.
 10. Cumpar amplificator BOSS Katana 50, de preferat in Iasi. Daca vinde cineva, PM!
 11. De obicei, lemnul si componentele electronice din care sunt facute chitarile ieftine, gen HB, sunt inferioare celor mai scumpe, de exemplu la 3000-3500, cum ai spus tu. Si crede-ma cand iti spun ca o chitara mid range sau top tier de simte muult mai diferit fata de una ieftina. Am avut un bass HB care era super incomfortabil si avea si o groaza de noise. In general, ar trebui sa te orientezi spre ceva pe care sa iti faca placere sa canti, atat estetic, cat si ca sound si feel. Daca iti face cu ochiul o chitara anume, eu zic sa go for it, you can never have too many guitars De asemenea. Moonsorrow rulz!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.