www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

xschatten

Newcomers
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

2 Neutral

About xschatten

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iași

Other Information

 • Band
  Hydra

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cum spune și titlul, dorim să formăm o trupă de heavy metal cu influențe goth și avem nevoie de un clăpar. De preferat din Iași sau cu posibilitatea de a se deplasa pentru o repetiție pe săptămână. PM cine e interesat!
 2. Cumpar BOSS SD-1, fara modificari la pedala. Nu ma intereseaza alternative. PM.
 3. Nu e mare bai daca se rupe o coarda. Eu iti recomand sa o duci la un magazin de muzica si sa ii rogi pe tipii de acolo sa iti faca o revizie, si sa iti recomande niste corzi. Mie imi plac Dunlop, dar asta tine foarte mult de preferinta personala. Corzile ar trebui schimbate cam odata la trei luni.
 4. Cumpar amplificator BOSS Katana 50, de preferat in Iasi. Daca vinde cineva, PM!
 5. De obicei, lemnul si componentele electronice din care sunt facute chitarile ieftine, gen HB, sunt inferioare celor mai scumpe, de exemplu la 3000-3500, cum ai spus tu. Si crede-ma cand iti spun ca o chitara mid range sau top tier de simte muult mai diferit fata de una ieftina. Am avut un bass HB care era super incomfortabil si avea si o groaza de noise. In general, ar trebui sa te orientezi spre ceva pe care sa iti faca placere sa canti, atat estetic, cat si ca sound si feel. Daca iti face cu ochiul o chitara anume, eu zic sa go for it, you can never have too many guitars De asemenea. Moonsorrow rulz!
 6. Salut! Cânt la chitară de 7 ani și vreau să înființez/activez într-o trupă de doom/death metal (în genul old school Anathema, Tiamat, etc). Am fost în mai multe trupe de-a lungul anilor, de asemenea mă pricep la a compune riffuri PM pentru cei interesați!
 7. Caut un BOSS MT-2, în jur de 200-250 de lei. Prefer să nu aibă defecte funcționale (cum ar fi clăpița pe care se apasă stricată). Transport accept prin Fan Curier, cu plata la livrare. Aștept oferte pe email xschatten98@yahoo.com.
 8. Hydra se cheamă trupa. Am avut două concerte, dar momentan ne axăm pe repetiții/compoziții. Stilul abordat e ceva între Nile și old school death. Avem și pasaje de sleiăreală, dar nu destule încât să ne putem numi thrash. Mersi de interes!
 9. Exact, experiența unei audiții contează super mult în dezvoltarea ca muzician. Eu în trupa actuală am intrat la bass pentru că ei nu au avut niciodată un bassist stabil (la primul concert au cântat fără bass). Mi s-a părut interesant stilul abordat, doar că nu prea îl puteam cânta (death metal cu optimi la 200 și ceva bpm), și le mai simplificam pe alocuri. Acuma, după vreo jumate de an, nu mai am aproape deloc probleme cu viteza, acuratețea, etc. Chiar ajută mult să cânți chestii ceva mai dificile decât e nivelul tău.
 10. Ăsta nu-i Justin Johnson? Tipul are chitare și mai nebune de atât, și e formidabil. Poate să facă și o lopată să sune bine. Nu glumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.