www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

xschatten

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Community Reputation

1 Neutral

About xschatten

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iași

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut! Cânt la chitară de 7 ani și vreau să înființez/activez într-o trupă de doom/death metal (în genul old school Anathema, Tiamat, etc). Am fost în mai multe trupe de-a lungul anilor, de asemenea mă pricep la a compune riffuri PM pentru cei interesați!
 2. Caut un BOSS MT-2, în jur de 200-250 de lei. Prefer să nu aibă defecte funcționale (cum ar fi clăpița pe care se apasă stricată). Transport accept prin Fan Curier, cu plata la livrare. Aștept oferte pe email xschatten98@yahoo.com.
 3. Hydra se cheamă trupa. Am avut două concerte, dar momentan ne axăm pe repetiții/compoziții. Stilul abordat e ceva între Nile și old school death. Avem și pasaje de sleiăreală, dar nu destule încât să ne putem numi thrash. Mersi de interes!
 4. Exact, experiența unei audiții contează super mult în dezvoltarea ca muzician. Eu în trupa actuală am intrat la bass pentru că ei nu au avut niciodată un bassist stabil (la primul concert au cântat fără bass). Mi s-a părut interesant stilul abordat, doar că nu prea îl puteam cânta (death metal cu optimi la 200 și ceva bpm), și le mai simplificam pe alocuri. Acuma, după vreo jumate de an, nu mai am aproape deloc probleme cu viteza, acuratețea, etc. Chiar ajută mult să cânți chestii ceva mai dificile decât e nivelul tău.
 5. Ăsta nu-i Justin Johnson? Tipul are chitare și mai nebune de atât, și e formidabil. Poate să facă și o lopată să sune bine. Nu glumesc!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.