www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

xschatten

Newcomers
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Iași

Other Information

 • Gear
  Gibson LP Studio Faded 2016

Recent Profile Visitors

1319 profile views

xschatten's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

3

Reputation

 1. Salut. Recent, am curățat un potențiometru de volum la chitară (cu niște contact cleaner), fiindcă avea un sunet 'scratchy' static de fiecare dată când îl întorceam. Acum, sunetul s-a dus, însă potețiometrul nu mai opune așa multă rezistență la întors, uneori chiar și scârțâie dacă îl întorc prea rapid. Mă gândesc că probabil l-am degresat când l-am curățat. Ce aș putea folosi pentru a avea din nou feel-ul original? Pe forumuri lumea zice de Deoxit Fader Lube, insă la noi văd că nu se vinde. Există vreo soluție pentru a lubrifia potențiometrele?
 2. https://www.thomann.de/ro/ampeg_classic_analog_bass_preamp.htm Vând pedală Ampeg Classic Analog Bass Preamp în stare excelentă, cu foarte mici urme de uzură. Am folosit-o atât în studio cât și la concerte. E utilă pentru a colora tonul și a îi oferi mai multă 'putere'. Preț negociabil.
 3. https://www.thomann.de/ro/ibanez_gsr200b_wnf.htm Vând bass Ibanez GSR200B-WNF, cumpărat la sfârșitul lui 2017 de la mcmusic. Bassul are urme de uzură, cea mai proeminentă fiind deasupra dozelor. Instrumentul are un grif subțire și confortabil. Are mici urme de rugină pe doze, abia sesizabile, iar corzile trebuie schimbate. Eu am cântat cu el la concerte și am obținut un ton foarte bun. Se poate vedea în Iași. Negociabil.
 4. Abia acum văzui reply-ul, momentan am găsit cu cine să cânt, mulțumesc mult pentru interes!
 5. Trupă de goth/melodic metal, căutăm chitarist cu pasiune pentru muzică. Noi am vrea să lucrăm la un album pentru a-l lansa anul ăsta. Ca influențe muzicale ar fi HIM, Amprohis, Sentenced, Children of Bodom etc. Aștept mesaj
 6. Foarte tare cover-ul, e și piesa mea preferată de pe Hybrid Theory o ascultam pe repeat în gimnaziu. Bassul se aude foarte beefy, ceea ce îmi place mult. Nu îmi dau seama, e un Schecter? Great work!
 7. Hello! Am un mic proiect de heavy/gothic metal, momentan înregistrez instrumentalul de la prima piesă. Inițial îmi doream să înființez o trupă propriu zisă, dar dificultatea de a găsi membri și apoi perioada pandemiei m-au determinat să rămân la modul 'virtual'. Nu am, însă, talent la cântat, așa că ar fi drăguță o colaborare cu un vocalist ori din Iași, ori din țară. Eu sunt destul de chill și încurajez exprimarea propriului stil. Ca 'requirements' ar fi abilitatea de a cânta în engleză, fiindcă intenționez să promovez muzica și în afară. Ar fi de preferat și un microfon/o modalitate de a înregistra vocea, în cazul în care persoana nu e din Iași. Ca stil, trupele care m-au influențat pe mine cel mai mult sunt HIM, Sentenced, Poisonblack, Sisters of Mercy, undeva prin sfera aia. Dacă e cineva interesat, am să trimit un demo la prima melodie. Mă puteți contacta ori prin reply la topic, ori prin mesaj privat. Stay negative. T
 8. Cum spune și titlul, dorim să formăm o trupă de heavy metal cu influențe goth și avem nevoie de un clăpar. De preferat din Iași sau cu posibilitatea de a se deplasa pentru o repetiție pe săptămână. PM cine e interesat!
 9. Cumpar BOSS SD-1, fara modificari la pedala. Nu ma intereseaza alternative. PM.
 10. Nu e mare bai daca se rupe o coarda. Eu iti recomand sa o duci la un magazin de muzica si sa ii rogi pe tipii de acolo sa iti faca o revizie, si sa iti recomande niste corzi. Mie imi plac Dunlop, dar asta tine foarte mult de preferinta personala. Corzile ar trebui schimbate cam odata la trei luni.
 11. Cumpar amplificator BOSS Katana 50, de preferat in Iasi. Daca vinde cineva, PM!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.