www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Blacklight

Veteran
 • Posts

  316
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca

Other Information

 • Gear
  Marshall 50w tube head, Faust Custom Guitar, WayHuge pedals, Dod250

Recent Profile Visitors

10782 profile views

Blacklight's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputation

 1. Vand pedala overdrive,varianta initiala de la Green Rhino, cu buton de boost/cut la100hz si altul de mids. Pretul nu e negociabil.
 2. Vand pedala, ca noua, trimit si prin curier daca e nevoie. Prefer vanzarea in Cluj cu test inainte. Pretul nu e negociabil.
 3. Caut un Fender HIghway one, preferabil cu tastiera din artar si headstock mare. Multumesc
 4. Cumpăr o clonă de tubescreamer, un bad monkey sau ceva similar.
 5. Vand un amp cu detoate: putere destula pentru orice spatiu, efecte de tot felul ( tremolo,reverb,delay, octaver, etc), fxloop, 4 canale( 1 clean,3 de drive), 2 difuzoare de 12'' stock, iesire casti, posibilitate de stocare a setarilor egaliatorului si a efectelor. Prezinta semne de uzura,nimic exagerat. Finish-ul este dupa model carbon fiber. Este luat tot second hand, in schimb nu tin minte sa il fi folosit, am alt Marshall din anii 90. Pretul este pe sfert din cel nou, pe langa asta mai e si negociabil. Prefer predare personala in Cluj,cu proba inainte, dar trimit si in tara pe curier, pe riscul cumparatorului. Multumesc!
 6. Caut o doza Hs3/gama Area de la Dimarzio,cover alb/crem.
 7. Vand o clona chinezeasca de Tube Screamer,dimensiune mica,sunet bun,pret negociabil. Se da in cutia originala,stare ca noua.
 8. Revin cu detalii. Am terminat de modificat urmatoarele: condensator de 47n pentru bass,scos c14 pentru contour,condensator 330p pentru inalte,condensator de 1n la c35. Foarte multumit de modificare,s-a dus partea de inalte care era deranjanta si inutila,iar acum bass-ul si mediile se comporta foarte interesant,cu bass-ul taiat putin,mediile ies in evidenta i stilul tipic Marshall,adica alea care trebuie. Respect pentru sfaturi!
 9. am inteles. Nu are bass in sensul ca e mult prea putin prezent,pentru ca inaltele ies prea mult in evidenta,ca si cum ar fi un filtru de joase pe undeva. o sa incerc,multumesc
 10. Oare poti sa imi explici la c9 ce valoare ar fi mai buna? cu 22nf abia daca se simte cand as creste bass-ul de la ora 12 la maxim. Oare 44nf ar fi de ajuns? Nu prea stiu eu sa citesc diagrame dinastea..
 11. pe canalul de boost tai inaltele si contour-ul de tot ca sa am un ton cat de cat de folosit. daca las tot la ora 12 e oribil,nu sunt inalte fizzy,dar suna a plastic. Multumesc de sfat,eu nu le am cu electronica in ampuri,dar o sa ma gandesc
 12. saturatia nu e rea,dar se simte ciudat,mai mult ca o pedala de drive,nu ca un preamp pe lampa. Daca actioneaza ca si buffer pentru egalizator,inlocuirea lampii ar modifica mult raspunsul acestuia? Are multe inalte ampul asta,si ciudat de putin bass.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.