www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Blacklight

Veteran
 • Content Count

  316
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

28 Excellent

1 Follower

About Blacklight

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca

Other Information

 • Gear
  Jackson San Dimas,etc

Recent Profile Visitors

9,433 profile views
 1. up,600 lei pana luni.
 2. Vand un amp cu detoate: putere destula pentru orice spatiu, efecte de tot felul ( tremolo,reverb,delay, octaver, etc), fxloop, 4 canale( 1 clean,3 de drive), 2 difuzoare de 12'' stock, iesire casti, posibilitate de stocare a setarilor egaliatorului si a efectelor. Prezinta semne de uzura,nimic exagerat. Finish-ul este dupa model carbon fiber. Este luat tot second hand, in schimb nu tin minte sa il fi folosit, am alt Marshall din anii 90. Pretul este pe sfert din cel nou, pe langa asta mai e si negociabil. Prefer predare personala in Cluj,cu proba inainte, dar trimit si in tara pe curier, pe riscul cumparatorului. Multumesc!
 3. Blacklight

  cumpăr Dimarzio Hs3

  Caut o doza Hs3/gama Area de la Dimarzio,cover alb/crem.
 4. Blacklight

  vând Kokko Overdrive

  Vand o clona chinezeasca de Tube Screamer,dimensiune mica,sunet bun,pret negociabil. Se da in cutia originala,stare ca noua.
 5. Blacklight

  Marshall 8080

  Revin cu detalii. Am terminat de modificat urmatoarele: condensator de 47n pentru bass,scos c14 pentru contour,condensator 330p pentru inalte,condensator de 1n la c35. Foarte multumit de modificare,s-a dus partea de inalte care era deranjanta si inutila,iar acum bass-ul si mediile se comporta foarte interesant,cu bass-ul taiat putin,mediile ies in evidenta i stilul tipic Marshall,adica alea care trebuie. Respect pentru sfaturi!
 6. Blacklight

  Marshall 8080

  am inteles. Nu are bass in sensul ca e mult prea putin prezent,pentru ca inaltele ies prea mult in evidenta,ca si cum ar fi un filtru de joase pe undeva. o sa incerc,multumesc
 7. Blacklight

  Marshall 8080

  Oare poti sa imi explici la c9 ce valoare ar fi mai buna? cu 22nf abia daca se simte cand as creste bass-ul de la ora 12 la maxim. Oare 44nf ar fi de ajuns? Nu prea stiu eu sa citesc diagrame dinastea..
 8. Blacklight

  Marshall 8080

  pe canalul de boost tai inaltele si contour-ul de tot ca sa am un ton cat de cat de folosit. daca las tot la ora 12 e oribil,nu sunt inalte fizzy,dar suna a plastic. Multumesc de sfat,eu nu le am cu electronica in ampuri,dar o sa ma gandesc
 9. Blacklight

  Marshall 8080

  saturatia nu e rea,dar se simte ciudat,mai mult ca o pedala de drive,nu ca un preamp pe lampa. Daca actioneaza ca si buffer pentru egalizator,inlocuirea lampii ar modifica mult raspunsul acestuia? Are multe inalte ampul asta,si ciudat de putin bass.
 10. Blacklight

  Marshall 8080

  Salut,am un Marshall 8080 din 92 si vreau sa intreb pe cineva care a avut de-a face cu asa ceva daca lampa din canalul de boost e sursa de drive,sau doar cathode follower? Am gasit pe net cate ceva,dar nu imi e clar. In manualul ampului spune ca si cum lampa ar distorsiona. o sa atasez schematica circuitului. Multumesc! Marshall-Valvestate80-80W-8080-8100-8412-Schematic.pdf
 11. Vand un Sm58 nou ,original,luat de la muziker acum un an. L-am luat la set cu un cablu de 10m si un stativ,insa stativul nu o sa il vand. Se adauga un adaptor xlr-jack 6.3 mm bonus. Se vinde cu tot ce a venit,stickere,certificatele din cutie,nuca,piulita aceea pentru nuca,etc. Made in Mexico. Nu l-as vinde,dar trebuiesc bani pentru amplificatoare. Aici este linkul cu setul pe muziker: https://www.muziker.ro/shure-sm58-lce-set Pozele vor aparea imediat.Multumesc.Trimit si in tara pe curier.
 12. Blacklight

  vând Foi Decal Waterslide

  Vand 10 foi A4 pentru logo-uri de chitara. Sunt varianta pentru imprimanta cu laser alb-negru/color. Sunt transparente. Dupa imprimare au nevoie de un strat de lac pentru a fixa ce a fost imprimat. O foaie A4 e 10 lei,dau si la bucata pentru cine vrea. Contact in privat.
 13. Blacklight

  vând Vand suruburi Floyd Rose Inox

  specific,sunt suruburi pentru locking nut
 14. Blacklight

  vând [EXPIRAT] Vand Pickguard Mint Green 11 Holes

  la decupaj se potriveste sigur,la gauri nu dau cu presupusu. Dar cum ziceam,e un pickguard de 25 de lei,cine vrea "sa se potriveasca" are de unde lua,e 170 la guitarshop oricum,vandut,maine pleaca
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.