• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Blacklight

Veteran
 • Content count

  308
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

20 Excellent

About Blacklight

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 21/04/96

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj Napoca
 • Interests
  Music

Other Information

 • Nume
  MiKe
 • Scule
  Jackson San Dimas,etc
 1. cumpăr

  Pret: 0 RON Localitate: Cluj Contact: pm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut un bass pana in 350 de lei. Poate sa fie orice firma fantoma,doar sa functioneze si sa arate cat de cat citav.
 2. vând

  up,4 conectori la pret de 2
 3. vând

  Pret: 50 RON Localitate: Medias Contact: PM Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pachet de 4 conectori ca si cel din attachment,nefolosite. Utile pentru cei cu pedale BOSS si nu numai.
 4. hmm,si trebuie sa am valuta pe card ca sa pot cumpara,nu?
 5. Multam de raspunsuri,m-am convins!
 6. Salut,am curiozitatea daca a comandat cineva de pe Ebay.co.uk. Ma intereseaza daca sunt taxe cand intra coletul in tara. As vrea sa comand pe viitor cateva piese pentru chitara,nu scumpeturi. Multumesc!
 7. Un sunet mai curat,mai vintage,mai low output,cum ***** vrei sa i zici. Intrebarea era daca daca se poate face configuratia de care ziceam,mi-ai raspuns ca imi trebuie un switch dublu,buun,multumesc de ajutor,aveam nevoie de un raspuns,nu de predici,nu e cazu' DE CE vreau sa le leg asa e fix problema mea..Tot eu fac pe desteptu acum?
 8. cine a zis ceva de split?? e vorba de serie/paralel leaga o YJM in paralel si convinge-te daca suna la fel ca in serie! cant de ceva ani buni doar pe doze stack,ar trebui sa stiu Uite,ca sa fie mai clar: am deja 2 switch-uri de genu instalate si cablate pe chitara,intrebarea mea era daca se poate face sa am doar unul,valabil pentru 2,3,1000 de doze. Problemae ca plusul din poza de mai sus duce la 5 way switch,pe pozitia unde ar fi doza "aferenta". De-aia nu pot sa cablez 3 doze,fiecare cu firele ei,pe aceleasi pozitii,ca ar fi toate active,indiferent unde ar fi comutat 5way-ul. Si acum vine intrebarea,pentru cei care le au cu electronica: este o alta metoda,ca sa mearga un master dpdt pentru 3 doze,dar si sa-si poata pastra 5way-ul rolul?
 9. a mea e modificata,are 2 yjm si una Stk s1 cred. Deeci,switchul e pentru bobine.
 10. Salut, am o chitara Jackson Adrian Smith cu 3 doze SD stack, si cu 2 switch-uri de serie/paralel pentru doza de neck si bridge. Problema e urmatoarea,oare as putea sa am un "master switch" pentru serie/paralel pentru toate cele 3 doze simultan,dar in acelasi timp sa nu pierd switch-ul 5way ? Se cam bat cap in cap treburile astea,fiind nevoie in mod normal de 3 DPDT independente pentru fiecare doza,fiecare legata la comutatorul 5 way. Orice ajutor e bun,multumesc!
 11. vând

  35 lei!
 12. cumpăr

  nu,dar merci oricum!
 13. Pret: 40 RON Localitate: Cluj Contact: pm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand o lampa JJ 12ax7 folosita ,dar in stare buna de intrebuintare si estetic. De preferat sa o dau in Cluj,sa scutim transportul. contact prin pm!
 14. Pret: 0 RON Localitate: Cluj Contact: pm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut o pedala Boss Chorus Ensemble CE5,uzura estetica poate sa fie,dar sa fie functionala complet. Multumesc!
 15. Trupa de coveruri anii 70-80,cautam bassist dedicat si serios,dispunem de sala proprie,scule de calitate,etc etc. Contact: 0740813471