• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Blacklight

Veteran
 • Content count

  308
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

22 Excellent

About Blacklight

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 21/04/96

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj Napoca
 • Interests
  Music

Other Information

 • Nume
  MiKe
 • Scule
  Jackson San Dimas,etc

Recent Profile Visitors

8,623 profile views
 1. vând

  300
 2. vând

  350
 3. Vand pedala din titlu,cumparata de la GuitarShop Cluj in 21 aprilie 2016,nefolosita,noua,cu cutie,acte,garantie,factura. Sub 390 nu o las,e noua. Cumparata la pretul de 426 lei.O vand ca sa iau un looper,deci accept schimb cu o pedala din gama de pret,sau cu diferenta de la mine daca e cazul.
 4. Vand pedala respectiva in 2 variante,ori cu o lampa electroharmonix 12ax7,ori cu una jj 12ax7. Cea EHX imi pare mai bright. Am cutia originala si acumulatorul. Trimit si in tara daca e nevoie. Are scai pe partea de jos pentru pedalboard.
 5. schimb

  up,trimit si in tara pe curier
 6. schimb

  o vand cu 250 lei,up pentru schimb
 7. schimb

  Salut,schimb doza din titlu cu o alta doza tip stack,dimarzio sau sd,single sau mini humbucker. Fac schimb si cu o doza single cu output mai mare. Doar pentru Cluj.Multumesc.
 8. cumpăr

  Pret: 0 RON Localitate: Cluj Contact: pm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut un bass pana in 350 de lei. Poate sa fie orice firma fantoma,doar sa functioneze si sa arate cat de cat citav.
 9. vând

  up,4 conectori la pret de 2
 10. vând

  Pret: 50 RON Localitate: Medias Contact: PM Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pachet de 4 conectori ca si cel din attachment,nefolosite. Utile pentru cei cu pedale BOSS si nu numai.
 11. hmm,si trebuie sa am valuta pe card ca sa pot cumpara,nu?
 12. Multam de raspunsuri,m-am convins!
 13. Salut,am curiozitatea daca a comandat cineva de pe Ebay.co.uk. Ma intereseaza daca sunt taxe cand intra coletul in tara. As vrea sa comand pe viitor cateva piese pentru chitara,nu scumpeturi. Multumesc!
 14. Un sunet mai curat,mai vintage,mai low output,cum ***** vrei sa i zici. Intrebarea era daca daca se poate face configuratia de care ziceam,mi-ai raspuns ca imi trebuie un switch dublu,buun,multumesc de ajutor,aveam nevoie de un raspuns,nu de predici,nu e cazu' DE CE vreau sa le leg asa e fix problema mea..Tot eu fac pe desteptu acum?
 15. cine a zis ceva de split?? e vorba de serie/paralel leaga o YJM in paralel si convinge-te daca suna la fel ca in serie! cant de ceva ani buni doar pe doze stack,ar trebui sa stiu Uite,ca sa fie mai clar: am deja 2 switch-uri de genu instalate si cablate pe chitara,intrebarea mea era daca se poate face sa am doar unul,valabil pentru 2,3,1000 de doze. Problemae ca plusul din poza de mai sus duce la 5 way switch,pe pozitia unde ar fi doza "aferenta". De-aia nu pot sa cablez 3 doze,fiecare cu firele ei,pe aceleasi pozitii,ca ar fi toate active,indiferent unde ar fi comutat 5way-ul. Si acum vine intrebarea,pentru cei care le au cu electronica: este o alta metoda,ca sa mearga un master dpdt pentru 3 doze,dar si sa-si poata pastra 5way-ul rolul?