www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

myke37

Newcomers
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

myke37 last won the day on February 27

myke37 had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Stage5 Band
 • Gear
  Axe Fx II XL, Duesenberg Starplayer TV, Fender Stratocaster Custom Shop ‘70, Gibson ES 335, PRS Studio, Takamine acustic

Recent Profile Visitors

13350 profile views

myke37's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

75

Reputation

 1. curea Fender Custom Shop -220 lei curea Dunlop-pret 150 lei
 2. Vand curea de chitara Fender Custom Shop din piele neagra impreuna cu strap lock schaller, pret 250 lei pret fix si curea Dunlop, pret 170 lei, strap, ham. Cureaua fender custom shop este folosita dar in stare foarte buna iar cureaua dunlop este noua si a fost primita cadou dar nu o folosesc. Nu accept schimburi.
 3. Vand catarama curea Fender, nefolosita, dimensiuni 14x8 cm.
 4. Vand amplificator chitara Yamaha THR5 V2, in stare foarte buna, care are o gama larga de efecte, simulatoare, amplificatoare, cabinete si tuner/acordor. Este un bun practice amp care functioneaza inclusiv si pe baterii si vine insotit de alimentatorul sau original.
 5. Vand un Fender American Standard Telecaster fabricat conform SN in 2008 in SUA, culoare inca silver. Este modelul de Telecaster cel mai bine vandut de Fender in toate timpurile, nu prea sunt multe de spus aici. Chitara are corp din alder, gat integrat din maple cu 22 taste medium jumbo si radius de 9.5. In rest este configuratia traditionala de Tele, cu 2 doze single coil specifice Tele si bridge fix, switch cu 3 pozitii si pot de volum si de ton. Chitara este un instrument necantat de aceea este in stare impecabila dar are ceva urme mici de uzura pe corp. Tastele au foarte putina uzura pentru o chitara de aproape 15 ani, este reglata comod, cu actiune joasa si fara fretbuzz. Vine insotita de o husa PRS in stare buna.
 6. Vand chitara electrica Suhr Classic, an 1999. Chitara este in stare impecabila si nu a fost scoasa la cantari. Este un instrument versatil cu un sound extraordinar si cu urmatoarele specificatii: -swamp ash body -tastiera maple -tremolo floating in 2 puncte -taste mai mari -locking tuners sperzel -22 taste -doze V60 single coil (cu specificatii mid 60's) -sistem Buzz Feiten pentru o intonatie foarte precisa Ca highlights as enumera lemnul usor si de calitate foarte buna iar culoarea este una absolut superba ce permite fibrei lemnului sa se evidentieze. Chitara se afla intr-o stare exceptionala pentru cei 23 de ani, tastele se afla intr-o stare foarte buna, sta foarte bine acordata, tremolo-ul este floating si suna extraordinar. Vine ambalata intr-un hardcase fender deluxe ce prezinta 2 crapaturi la picioruse dar nu afecteaza functionalitatea. Pretul meu este 2100 euro si nu sunt interesat de schimburi. Pentru orice detalii nu ezitati sa ma contactati folosind mesageria.
 7. Vand chitara electro-acustica Takamine EG361 SC cu 6 corzi, dreadnought care oferă un sunet de calitate si cu un aspect tradițional, plus caracteristici moderne, cum ar fi un EQ grafic integrat pe 3 benzi cu un tuner încorporat. O chitara foarte frumoasa si bine intretinuta, o chitara de suflet...o vand ca se pare ca o alta i-a luat locul. Body Shape: Dreadnought Cutaway Top: Solid Spruce Back: Rosewood Sides: Rosewood Binding: White Bindings Roset: Abalone Neck: Mahogany Fingerboard: Rosewood Fingerboard Inlay: Abalone snowflakes Number of Frets: 20 Scale Length 644mm Nut&Saddle: PPS Nut Width: 42.5mm Trussrod: Two way Adjustable Bridge Rosewood Strings : EXP Color: Black Finish: Glossy Electronics: TP4T Chitara vine insotita de hard case ibanez. Trimit oriunde in tara.
 8. Vand Procesor chitara Fractal Axe-Fx II XL, stare impecabila, midi foot controller original MFC-101 Mark III, case Gator 4u, stabilizator tensiune Furman PL-8e. Procesorul beneficiaza de ultima versiune de soft si este plug&play avand sute de tonuri de clean si drive cu ampuri boutique cumparate de la Austin Buddy.
 9. Jhs sweat tea, versiunea1, doua circuite, unu de ts 808 si celalalt de plexi jcm 800, suna bine pe toate ampurile ce le-am avut, de la twin reverb si pana la boutiq-uri. Pedala nu o mai folosesc, am trecut pe digital.
 10. Update: A ramas Drive JHS Sweat Tea versiunea1 hand painted nu se mai gaseste- 1000 lei
 11. Update: -Delay Strymon El capistan- 950 lei - Drive JHS Sweat Tea versiunea1 hand painted nu se mai gaseste- 1000 lei
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.