www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Need_a_Fender

Newcomers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About Need_a_Fender

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  -

Recent Profile Visitors

1167 profile views
 1. Salut, vand un amplificator ideal pentru orice dormitor, si nu numai. E foarte putin folosit, acesta fiind si motivul pentru care m-am decis sa renunt la el. Prefer predare personala in Bucuresti. Multumesc frumos!
 2. Salut, cumpar un corp de telecaster, daca are cineva din intamplare. Va multumesc frumos.
 3. Salut, vand o chitara Ibanez SA360QM, in stare foarte buna. Ofer o husa Ibanez, un cablu, un strap Fender. Prefer sa o dau in Bucuresti, dar se poate si trimite prin curier. Accept schimburi cu chitare Fender Telecaster sau Stratocaster, cu diferenta din partea mea. Specificatii: Body material: Mahogany w/ quilted maple top & abalone binding Neck material: 3-piece maple Fingerboard: Rosewood Frets: 22 Jumbo Controls: Master volume (w/ push-pull True Duo switch) / master tone / 5-way lever pickup selector Pickups: Ibanez Quantum * 2, passive / alnico, Ibanez True Duo Bucker (H) passive / ceramic, alnico. Multumesc frumos!
 4. Woa, acum am vazut reply-urile. I love you guys
 5. Salut, a fost pe forum la vanzare chitara respectiva in mai multe randuri. Daca proprietarul actual s-a plictisit de ea, ma ofer s-o cumpar. Multumesc frumos!
 6. Vand o chitara electrica Epiphone Les Paul Standard Plus, produsa in China, careia i-am schimbat doza bridge cu una Seymour Duncan JB. Are urme de uzura, un ding, lac mai matuit, dar e decenta pentru o chitara entry-level. Pretul este de 1400 Ron, negociabil. Vine cu husa, cablu, accesorii diverse. Prefer predare personala in Bucuresti. Schimb in special cu modele Fender/Squier Telecaster cu diferenta din partea mea. Va multumesc frumos!
 7. Salut Andrei, multumesc mult pentru oferta. Am trimis PM.
 8. Vand o chitara electrica Epiphone Les Paul Junior, produsa in China, careia i-am schimbat cheitele stoc cu unele Wilkinson vintage. E decenta pentru o chitara entry-level. La cumparare, mai oferno husa in stare foarte buna Proel, un cablu de 6 metri si un set noi de corzi. Pretul este de 400 Ron, prefer predare personala in Bucuresti. Va multumesc frumos!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.